cristi-mic Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 Intr-un episod MythBusters incercau sa distruga un motor V8 american dindu-i sa "bea" tot felul de chestii (zahar, clor de rufe, monede si multe altele). Una din probe a fost naftalina in benzina. Concluzia : motorul mergea chiar mai bine. Partea a doua: am gasit pe un forum italian solutia pentru curatarea carburatorului si a rezervorului : citeva pastile de naftalina in benzina. Cica se curata perfect si motorul merge foarte bine. Nu era o gluma ! A incercat cineva asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 Eu nu. Dar poate incerci tu si ne comunici rezultatele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 Zi-mi si mie linkul catre forumul italian, ca pe mine unu ma gadila rau de tot sa bag niste naftalina in oltcit. Se apropie de varsta retragerii si e numa bun de experimente. Later edit : Last day of school was the best... We managed to cause an engine meltdown on the school's van by puttin naftaline balls into the gas tank.... Deci air-cooled nu prea se califica la proba asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 1, 2005 Autor Share Postat Martie 1, 2005 S-ar putea sa-l reintineresti pe Oltcit. Forumul este cel de la www.xt600.it, doar ca nu mai stiu exact ce post era. Si sa stii ca eu vorbeam serios...daca nu vedeam episodul cu mythbusters poate rideam si eu, dar asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 1, 2005 Autor Share Postat Martie 1, 2005 http://www.xt600.it/forum/index.php?topic=9461.0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 Oricum, daca nu merge faza, macar scapam de molii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 e ca un fel de aditiv care ridica cifra octanica. teoretic curata si prin carburator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Asta merge si in motorina nu numai in benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 merge chestia cu naftalina, sau nu???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 merge chestia cu naftalina, sau nu???? 100 % Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 adica 100% ca merge? curata??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 adica 100% ca merge? curata??? Da merge eu am probat in motorina si e OK dar vezi pe: www.xt.it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 ok.. te cred.. dar www.xt.it nu merge.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 ok.. te cred.. dar www.xt.it nu merge.. Scuze era : http://www.xt600.it/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ierdna_17fzr Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Intr-un episod MythBusters incercau sa distruga un motor V8 american dindu-i sa "bea" tot felul de chestii (zahar, clor de rufe, monede si multe altele). Una din probe a fost naftalina in benzina. Concluzia : motorul mergea chiar mai bine. Partea a doua: am gasit pe un forum italian solutia pentru curatarea carburatorului si a rezervorului : citeva pastile de naftalina in benzina. Cica se curata perfect si motorul merge foarte bine. Nu era o gluma ! A incercat cineva asa ceva ? va sfatuiesc eu sa nu bagati ca eu am incercat si am bagat cam multa si mia prajit supapele.....asa ca nu va stricati motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) stupid... vezi can e ultimu post... akm 3 ani in urma Editat Ianuarie 7, 2008 de sil3nt_control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate