EGLY Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 Discutam la ora aceasta despre ideea de a coopta motociclistii. Carpat Trophy este un raid care este organizat in romania de 10 ani (la care am avut palcerea sa particip si eu in 1997). As dori sa vedem pe acest forum care este interesul fata de un asemenea gen de competitii. Extrem pentru masini, Aventura serioasa pentru moto. In cazul in care sunteti interesati de asa ceva ar fii bine sa stim pentru ca organizatorul sa se poata pregatii pentru a primi motociclisti romani la preturi romanesti Salut Zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 Eu sunt interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 szolt, da mai multe detalii privind durata, ce presupune, locatia , cat mai multe detalii, ca sa fie informarea cat mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ati Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 Suna interesant! Astept mai multe detali! Attila Tel 0745049936 e-mail inczeati@yahoo.com--- euro3@euro3trade.ro Multumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 si eu as fii interesat. Dati mai multe detalii: lungime totala, etape zilnice, grad de dificultate, costuri estimative Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 fireste ca sunt si eu interesat. sa fie oare aceeasi competitie cu etapa Baia Mare - Navodari din Campionatul de RallyRaid, sau altceva? Asteptam cu sufletu' la gura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 INTERESAT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 Daca merge Popescu cu al sau quadru-for-super-misto-cicleta, ma duc si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 Daca merge Popescu cu al sau quadru-for-super-misto-cicleta, ma duc si eu! daca merge Dl. DAN cu patrucicleta si sefu' Okesz cu ciocanul pneumatic ma bag si io !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 Sa inteleg ca de dragoste de aproape o dati de gard? Nu va speriati, ca de obicei la fratele dan o sa gasiti: apa de baut, benzina, lopata, joagar, topor, de mancare, trusa de scule, sufa de remorcare, roata de rezerva, laptop plus gprs pentru email urgent, trusa medicala, triunghiuri semnalizare accident, stingator cu spuma de 2 kg, si daca aveti o punga cu piese de schimb nu ma supar. N-ar fi nici prima nici ultima oara. Asta daca nu cumva ma supar pe voi si trag si vreo remorcuta de vreo suta 2oua de kile, asa, sa stim unii de altii. Unde nu mai pui ca nici nu o sa fiu pe ultimul loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 M-as baga!! ... numai motorul sa ma tina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Daca gasesc un sponsor vine si io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespe Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 Sunt si eu interesat,cu toate ca la capitolul enduro sunt incepator,sau ar trebui sa incep cu ceva mai usor!? Ce presupune in privinta banilor,timp si echipament??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 SOSO!! Nu mai sterge posturile! N-am dormit toata noaptea, abia am asteptat sa vina dimineata, sa vad cine si in ce mod mai este interesat de Carpat Trophy!! Iar pregatirea pshihologica a concurentilor inainte de concurs si replicile pe care si le adreseaza sunt si ele interesante pentru public... Apropos, am un prieten care detine un "broscoi", aparat cu talpa, care se foloseste la batatorirea pamantului. Are motor de (cred) 80cmc si daca te cateri pe el, poate merge pe unde nici nu-ti vine sa crezi. Ar putea sa vina si el, sa-i tina trena lui Dan Popescu ?? Ave, DanPopescu, morituri te salutant! PS. Nu-l baga in seama pe Okesz, e un fraier invidios, eu il cunosc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 aparatul ala se mai cheama si picior de elefant. cheama-l pe prieten, poate-l luam la cursa. Aparatul sa-l folosim sa batatoreasca drumul pentru domnisoare, sa poata merge si ele sa repede cum vor !!! intre timp mai baga matanii !! In cu totul alta ordine de idei, ce mai stim de cursa? Cine o organizeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 interesati si constantenii, ce sa zic. Ma gandesc ca acest Carpat trophy nu s-ar complica cu o etapa de Hercinic Trophy (vechea denumire a m-tilor dobrogei). Sper sa nu fie un offroad extrem ca nu se vor prinde decat profesionistii. Un raid mai usor, la care sa se potriveasca si cei mai putin experimentati luand la rand statiunile si orasele mari (cu etape speciale pe la marginea acestora) ar atrage multi sponsori si ar avea un succes comercial imens. Mai bine faceti un Dracula Raid pe ruta: Satu Mare - Timisoara - Sibiu - Bucuresti - Constanta - Tulcea(Delta). Se pot face clasamente si premieri de etape (fiindca vor fi amatori de o etapa sau doua) care vor avea de asemenea succes comercial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceapir Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 Ca organizator, Urmarind ecourile de la Coltul Enduristilor, ma gindesc ca ar trebui adaugate unele precizari, cum ar fi : ⢠Evenimentul este un raid de aventura si nu un raliu . ⢠Regulamentul-cadru este cel de pe www.carpat-events.ro, cu urmatoarele specificatii: ⢠Probele sunt mai variate, incluzind orientare si navigatie, nu numai gaz,gaz,gaz ⢠Traseele sunt naturale si nu sunt inchise nici pe speciale ⢠Cu scopul de a evita viteza tip raliu, se puncteaza inclusiv legaturile, iar cronometrarea se face la mina ⢠Nu este prevazuta asistenta-inclusiv medicala- pe traseu, ci numai in bivuacuri ⢠Pentru securitate, concurentii vor participa in echipe de cite 2 vehicule (tandem) ⢠Echipament : tripmaster pt.road-book, telefon mobil pt.contact, busola/altimetru pt.orientare (GPS optional), echipament bivuac (cort,sac) pt.campare, asistenta mecanica ⢠Autonomia de combustibil necesara : 150 km/zi. Pentru neincadrare, arbitrii pot transporta canistre in CP-uri ⢠Taxa de participare : EUR 150.-/persoana (inclusiv asistenta sau spectatori) si cuprinde : o Cazare hotel -2 (5iunie-Oradea+10 iunie Alba Iulia) o Masa catering â 4 (6,7,8,9 iunie) o Banchet-1 (10 iunie) o Supliment optional (care trebuie confirmat in prealabil) : cazare hotel Oradea - 4iunie EUR 15.-/pax cazare pensiune Arieseni â 6 iunie EUR 15.-/pax cazare motel Ighiu â 7,8,9 iunie EUR 20.-/pax etc. salutari de la Mircea Pirlog - Transcarpat Off-Road Co. S.A. www.carpat-events.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 m-as baga si io dar tre sa fac rost de un sponsor ca nu vad io de unde scot 1000 de europeni( parerea mea: cam astea sunt costurile totale) avand in vedere ca se participa in echipa tre sa ne asociem deci cine se baga? @DCSAN: vad ca si tu cauti sponsori, ne bagam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 Salut Mircea, Multumim pentru precizari. M-ar interesa mai multe detalii - poti sa postezi un numar de telefon sau o adresa de e-mail de-a ta? Pe site nu am gasit date de contact. Merci, Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceapir Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 mircea pirlog 0722.560.622 transcar@carpat-events.ro mircea@transcarpat.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 m-as baga si io dar tre sa fac rost de un sponsor ca nu vad io de unde scot 1000 de europeni( parerea mea: cam astea sunt costurile totale) avand in vedere ca se participa in echipa tre sa ne asociem deci cine se baga? @DCSAN: vad ca si tu cauti sponsori, ne bagam? Cataline dragule eu am ceva ani in carca familie copil casa mare etc si momentan am ramas somer tre sa ma screm de un JOB momentan numai de dat pe coclauri nu-mi mai arde. Acum sunt acasa daca vrei sa iei guma aia care am promis-o poti sa vii sa o iei. 0740244879(cat o mai fi si asta) Oricum eu ma bucur si de pe margine ca fenomenul moto ia amploare si in Romania asteptam poze de la confratii nostri mai norocosi si mai avuti.Poate ma ia careva in echipa ca mecanic daca nu ca motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Armada Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Si pe mine ma intereseaza. Sunt incepator, am multi prieteni ca si mine, cred ca etape speciale pentru cei ca noi ar populariza foarte tare sportul asta. Sa poti concura ziua, iar seara sa discuti cu cei avansati despre traseu, sa asculti pareri si sa traiesti fenomenul dinauntru e un lucru benefic pentru noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 fara sa se supere nimeni, dar raid ul nu e doar o plimbare cu prietenii, siu nu cred ca e bine ca cineva sa fac a vreo confuzie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 lasa soso. sa tot vina, ca nimai asa o sa invete ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 lasa soso. sa tot vina, ca nimai asa o sa invete ! Chiar asa mai enduristilor profesionisti lasa-i sa vina care le are le are care nu , nu si de altfel se "cern" singuri . Dar are si SOSO dreptate pe undeva aici nu se merge ca pe asfalt mai tre sa iei si motorul in carca cateodata nu cred ca e cazul aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate