TheFatBob Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Mâine plec spre Tg Mures,daca aveți de transportat ceva.ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Daca are cineva nevoie pot ajuta cu teste de compresie. Voiam sa vad in ce stare e motorul asa ca am cumparat un tester. Din fericire am dat banii degeaba pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
assd Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Salut ! Poate cineva sa-mi recomande unde sa fac ITP-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 ITP Moto in Sibiu, Str. Henry Coanda nr. 12 - pentru detalii 0724978310 sau pe Str. Livezii la Adi Service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 De ce e Honda? Cea mai cea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
assd Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 ITP Moto in Sibiu, Str. Henry Coanda nr. 12 - pentru detalii 0724978310 sau pe Str. Livezii la Adi Service. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei28 Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 Salutare colegii! In mini-vacanta de 1 Junie vreau sa ma plimbaresc putin cu motorul. Credeți ca sunt șanse sa dau o tu pe Transalpina? Sau sa-mi iau gândul? Pe internet scrie ca se deschide pe 30 Mai...dar e si practicabil? Va întreb pe voi sa sunteți mai aproape de "adevăr" decât mine. Se mulțumește! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Salutare. Inchiriez spatiu in garaj pentru motociclete, pe timpul iernii si nu numai, la mine in Cisnadie. Cine este interesat pretul este 50 de lei pe luna, pentru o motocicleta. Mai multe detalii telefonic, la: 0751 881494 - Alin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Salutare. Inchiriez spatiu in garaj pentru motociclete, pe timpul iernii si nu numai, la mine in Cisnadie. K, am retinut, foarte misto ti-ai aranjat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 K, am retinut, foarte misto ti-ai aranjat. Mersi Andrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 ...wow, retrospectiv m-am uitat in topicurile mai vechi si ma intreb ce mai fac vechii membrii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 1, 2018 Share Postat Iunie 1, 2018 Pierdut borseta Pharao 3-4 litri zona Triajului Rampa Stefan cel Mare Gusteritei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 ...wow, retrospectiv m-am uitat in topicurile mai vechi si ma intreb ce mai fac vechii membrii... lanseaza o invitatie la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 ...wow, retrospectiv m-am uitat in topicurile mai vechi si ma intreb ce mai fac vechii membrii... pe Dorin il sun eu din partea ta, daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibi_c Postat Martie 31, 2019 Share Postat Martie 31, 2019 Salut! Care stie unde pot sa mai schimbi anvelopele la moto si mai ales sa echilibrez rotile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 La 31.03.2019 la 8:25, Tibi_c a spus: Salut! Care stie unde pot sa mai schimbi anvelopele la moto si mai ales sa echilibrez rotile? Pe Școala de Înot dacă îți dai singur jos rotile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 7, 2019 Share Postat Aprilie 7, 2019 La 31.03.2019 la 8:25, Tibi_c a spus: Salut! Care stie unde pot sa mai schimbi anvelopele la moto si mai ales sa echilibrez rotile? Masina de echilibrat are la Hib pe Calea Gusteritei si la itp pe Livezii. Daca ai plumbii poti sa iti echilibrezi singur, cauta pe youtube de vezi cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Mai 20, 2021 Share Postat Mai 20, 2021 La 25.04.2018 la 1:46, Bimbo's Fighter a spus: ...wow, retrospectiv m-am uitat in topicurile mai vechi si ma intreb ce mai fac vechii membrii... Hai noroc Bimbo, toate bune ? .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Mai 29, 2021 Share Postat Mai 29, 2021 Doar ce am revenit in tara. Mai exista vreun service moto cu servicii complete in Sibiu? Ma refer la profesionisti care stiu cu ce se mananca motocicletele si motociclismul si pe mana carora sa poti lasa utilajul fara sa ai cosmaruri noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iunie 4, 2021 Share Postat Iunie 4, 2021 Salut Sherco Enduro Sibiu Riders Point pe str. Nicolae Teclu langa fabrica Victoria. Pana acum foarte multumit. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate