Deer T-Ace Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 pe langa ca traim in tara nimanui plina de oameni de cocat, mai nou se aplica si legi de cocat (impotriva motociclistilor), incredibil!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.bzi.ro/Motociclistii-nu-mai-au-...ene-A30006.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 incredibil...astia nu-s normali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 incredibil...astia nu-s normali si ar fi culmea sa mai si reusasca! ca apoi sa vezi distractie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 si ar fi culmea sa mai si reusasca! ca apoi sa vezi distractie! [/quote daca suntem acei motociclisti care vor sa se mai duca la o plimbare sau sa plece la un drum dis de dimineata,ar fi bine sa ne unim impotriva acestei legi si nu doar cei din SIBIU sau din apropiere,toata tara si facut ceva pt ca nu este corect fata de noi adica cei cu MASINI tari si sgomotoase au voie dar NOI nu mai avem ce cauta dupa oara 23 pe afara de parca ar fi mama sau tata sa ma cheme sa fac baita de seara si sa fac NANI ca nu mai am voie sa imi hranesc MOTOCICLETA dupa ora 23. Si ceea ce am vrut sa mai adaug,asa ceva a fost in Grecia acum 2 ani jumate dar nu au reusit sa aprobe legea,pentru ca cei de acolo sau adunat in fata parlamentului si au spus ca nu pleaca de acolo pina nu se rup HIRTIILE pe care s-a scris legea,deci asta ar trebui sa se faca la scara NATIONALA ca ee foarte nasol pentru noi Acum sa vedem care sunt acei motociclist care vor sa faca ceva pt ei ca am realizat,de la intilniri ca nu ne pre intereseaza daca murim pe strazi striviti de unii si de altii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ca doar ce mai conteaza inca unu sau doi in minus!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucmaddog Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) Bine ca la noi au voie cu "T.I.R.-urile" Editat August 5, 2008 de Lucmaddog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Buna este adevarat ca "unii" nu au bunul simt sa respecte anumite orarii, eu unul dupa ora "h" nu mai las sa urle tzeava in zonele locuite. Cred eu, de aici au plecat problemele si trebuie sa acceptam ideea ca acei "unii" trebuiau atentionati cumva. Pacat ca mereu luam palme din cauza incultilor, mereu suntem vazuti in mod gresit din cauza lor si nu numai aici ci in majoritatea cazurilor "negre". A mai vazut-o cineva pe Alinuta sa dea un exemplu care sa ne faca de rusine? eu nu. Este de rezolvat problema aceasta, altfel ne strang cu usa. Stiu si ei, stim si noi, nu suntem noi - motociclistii adevarati buba acestei probleme dar ei se revarsa pe motociclisti in general. Pe de o parte e musai sa oprim flagelul de la Iasi, pe de alta am da un exemplu bun sa gasim si eventual sa propunem solutii pentru extirparea cazurilor care ne fac de rusine. Asta ne-ar proteja imaginea si onoarea de motociclisti, ne-ar ajuta sa creem o distinctie intre cei iesiti de pe tarla si noi, o comunitate respectabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 PAI DACA TOT VOR SA FACA CEVA ATUNCI SA INTERZICA COMERCIALIZAREA DE TOBE "URLATOARE" CU MULTI DECIBELI, ASA CUM FAC CEI DIN GERMANIA, ELVETIA, AUSTRIA, ETC. DAR SA INTERZICI SA MAI CIRCULE SEARA E ABERANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUNTEM CA IN COMUNISM!!!!!!!! E INADMISIBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si ar fi culmea sa mai si reusasca! ca apoi sa vezi distractie! Acum sa vedem care sunt acei motociclist care vor sa faca ceva pt ei ca am realizat,de la intilniri ca nu ne pre intereseaza daca murim pe strazi striviti de unii si de altii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ca doar ce mai conteaza inca unu sau doi in minus!!!!!!!!!!!!!!!!!! SI DACA AR FACE CEVA E DE PRISOS! NU AJUTA NICI CAMPANILE ANTIACCIDENT NICI NIMIC! E MENTALITATEA ROMANULUI DE VINA, CARE NU SE VA SCHIMBA VECI PURURI!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Bine ca la noi au voie cu "T.I.R.-urile" tre sa-i invit sa doarma o noapte la mine sa vada ce inseamna galagie...sa interzica tirurile dupa ora nush care nu motoarele /index.php?...p;#entry1380099 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Alinutza! Asa, pe fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) pai e naspa rau, dar asa este le Romanica asta... io sunt curios sa vad daca exista cu adevarat lista cu "cetatenii indignati" care ei merge la serviciu si ei nu poate sa asculta manele noaptea finca trece jmecheru' cu vitezana cu toba naked sau -blasfemie- vreun roaker satanist care ranjeste de pe o nepra...si ei nu poate sa doarma ca sa merge la serviciu...pai nici spaga nu mai stie sa ia cum trebe, de atata oboseala.... sa fim seriosi, mai bine s-ar ofusca din pricina TIR-urilor, care trec voios prin tot orasul si mai si clacsoneaza... din cauza haitelor de copiii beti care urla prin cartiere la 4 dimineata, si zau ca nu recita Eminescu.... cat despre mintea luminata care a gandit solutia"deranjeaza, deci interzicem"....Doamne Fereste... si pe mine ma deranjeaza dobitocii, dar nu pot sa-i interzic, ca asa ar scadea populatia... solutii sunt gramezi, unele foarte bune, cum se spunea si mai sus, dar e mai simplu sa spui "gata, de azi nu se mai circula cu motocicleta intre ora de...si ora de...ca altfel trebuie sa-ti pui mintea la contributie, sa cauti solutii - tu, ca si functionar public platit si din banii motociclistilor - si sa le mai si gasesti - si Au Mama- sa le pui in aplicare... pai...acolo e de gandit, ce naiba...ne tampeste ganditu' asta, asa cum spunea si marele Guta... Editat August 5, 2008 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) PAI NU DOAR MOBRELE-S DE VINA! TERASELE (CUM AR FI "GO IN", TRE SA INCHIDA LA ORA 23, SA VEZI CE FAIN VIN GABORII SI FAC POZE DUPA ACEASTA ORA SI UITE ASA AMENDA PESTE AMENDA). S-A CERUT CHIAR SI INTERZICEREA DE CONCERTE SI FOCURI DE ARTIFICII IN PIATA MARE SI PIATA MICA!.... NU MA CREDETI, IA UITATI-VA CE MESAJ E PE GEAMUL CASEI CU "UNION" - "VREM LINISTE"... SI UITE ASA AVEM SI NOI DE SUFERIT CA RUPEM PUWLA CU TOBELE NOASTRE "TUNATE" SI BABACIUNILE NU POT DORMII!!!!! N-AVETI TIMP SA DORMITI DUPA MOARTE!?!?....SI DE LA ZGOMOT PANA LA INTERZICEREA CIRCULATIEI CU MOTORU PRIN ORAS NOAPTEA E O DIFERENTA, PE CAT DE MARE PE ATAT DE ABERANTA! Editat August 6, 2008 de Deer T-Ace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 acum ca citesc, rezulta o alta chestie: ca este ilegal ceea ce fac ei acolo. taxele se platesc ca si la masini sau camioane, deci nu se face diferenta de orar la calcularea acestora 1-este o discriminare care-mi rezulta ILEGALA asa cum as discrimina rrrromii 2-este un serviciu platit de care nu se poate beneficia => si amenda este ilegala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 acum ca citesc, rezulta o alta chestie: ca este ilegal ceea ce fac ei acolo. taxele se platesc ca si la masini sau camioane, deci nu se face diferenta de orar la calcularea acestora 1-este o discriminare care-mi rezulta ILEGALA asa cum as discrimina rrrromii 2-este un serviciu platit de care nu se poate beneficia => si amenda este ilegala avand in vedere ca la noi toate-s pe invers, nu m-ar mira sa aibe castig de cauza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) Iti dau dreptate. Dar sti de ce este asa? suntem ca oailii de pe Cindrel. Dimpotriva, alea-s mai unite decat... unii romani Dar... io nu... lasa, trece, mai bine dau o sticla... nu ma leg la cap... In loc sa inteleaga omul ca drepturile trebuie sa si le castige, altfel este calcat in picioare! Mai prost este ca cei care au vointa, sange si cap sa inteleaga ce-i bine si ce trebuie facut sunt prea putini si regula zice ca unul nu face nimic, un milion schimba si pe presedinte. Ia sa fi fost la americani acum 30 de ani... se adunau vo 500 de motociclisti si dadeau ture la 12 in jurul casei lui pana cand primarul iesea in pijamale sa le ceara iertare! Editat August 6, 2008 de lombardia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucmaddog Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Inca nu e cazul la noi ... si sper ca nu va fi vreodata ... De exemplu: in Tg. Mures, nu de ieri de azi, din cate stiu ... inca ... este interzis accesul motociletelor (nu motociclistilor ... ar fi chiar culmea) in centrul orasului , indiferent de ora ... Astfel ca se poate orice ... in Romania ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 no hai may si tu la cules de mure. ca la iarna sa avem cu ce face clatite. cateva borcane de dulceata iti trebuie si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 no hai may si tu la cules de mure. ca la iarna sa avem cu ce face clatite. cateva borcane de dulceata iti trebuie si tie I'M IN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 ce-i asta? http://www.220.ro/Asa_se_spala_motociclete...biu-101168.html ce-i asta? http://www.220.ro/Asa_se_spala_motociclete...biu-101168.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 YESSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNDE? UNDE? IN DUMBRAVA????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 YESSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UNDE? UNDE? IN DUMBRAVA????????????? in Dumbrava minunata...nu mai stii desenele alea? oai ce faine erau...mie imi placea de Patrocle, ca Lizuca era cam bandita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Prieteni, care stiti cat este pretul benzinei in Ungaria si Austria? Sau unde as putea sa caut? Multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irip Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Prieteni, care stiti cat este pretul benzinei in Ungaria si Austria? Sau unde as putea sa caut?Multam fain Cam prin toata europa gasesti benzina intre 1.25 euro pana la 1.38 euro , in Ungaria 1euro = 240-250 forinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Prieteni, care stiti cat este pretul benzinei in Ungaria si Austria? Sau unde as putea sa caut?Multam fain Cica in Ungaria si Austria nu se mai da decat pe cartela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Cica in Ungaria si Austria nu se mai da decat pe cartela. Very helpfull, mestere Nu serios acum, care ati fost de curand prin Ungaria si ati apucat sa alimentati, pen'ca imi trebuie sa stiu exact ce bag in calculele de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Very helpfull, mestere Nu serios acum, care ati fost de curand prin Ungaria si ati apucat sa alimentati, pen'ca imi trebuie sa stiu exact ce bag in calculele de drum da o fuga pana in autogara turnisor si intreaba soferii de autocar ca aia stiu cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate