Bimbo's Fighter Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 on topic: no comment!off topic: triumph-ul e biju!!! ...sa-l vezi cand va fi gata...... de azi inainte esti vedeta in Sibiu B.O.U.L.E!!! toata lumea se uita dupa tine. poate te alegi si cu ceva ''cadouri''. sau trebuie sa-ti schimbi mobra... ...devi deja prea personal, cred ca am sa- te strang putin de cravata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 ...sa-l vezi cand va fi gata...... pai la cati ''prieteni'' ai pe aici, numai din cati cunosc eu, nu stiu daca mai apuci sa-i faci ''tunning''...poate te vedem pe tine tunat mai Rambo Fighter. sa le dau si adresa ta? mai fa o pauza luptatorule. chiar sa rad toata ziua si toata noaptea de tine ma plictisesc...esti un lucru plictisitor. un lucru, normal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 pai la cati ''prieteni'' ai pe aici, numai din cati cunosc eu, nu stiu daca mai apuci sa-i faci ''tunning''...poate te vedem pe tine tunat mai Rambo Fighter. sa le dau si adresa ta? ...chiar te rog, insa nu ti-ai facut temele cum trebuie, oricum tare as vrea sa-ti prelungesc concediul medical... ...chiar te rog, insa nu ti-ai facut temele cum trebuie, oricum tare as vrea sa-ti prelungesc concediul medical... ...toate la timpul lor numai tine, acuma este momentul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 ...chiar te rog, insa nu ti-ai facut temele cum trebuie, oricum tare as vrea sa-ti prelungesc concediul medical... vai mai Rambo...te-am vazut de mult in film...ai schimbat strategia de razboi? vad ca ai cutia craniana plina de muschi. sa nu cumva sa te doara capul de la atata musculatura inauntru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 ma amuzati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Pai am ras de Rambo Luptatorul cat am ras la 10 din cele mai bune comedii... Va invit si pe voi sa va amuzati, rasul nu ingrasa, rasul antreneaza muschii abdominali, deci e un bun prilej pentru oricine. Recunosc, pentru mine e cel mai bun tratament. Sunt norocos ca am intalnit asa un exemplar ca Rambo asta, caci de mult nu am mai facut abdomene... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Pai am ras de Rambo Luptatorul cat am ras la 10 din cele mai bune comedii... Va invit si pe voi sa va amuzati, rasul nu ingrasa, rasul antreneaza muschii abdominali, deci e un bun prilej pentru oricine. Recunosc, pentru mine e cel mai bun tratament. Sunt norocos ca am intalnit asa un exemplar ca Rambo asta, caci de mult nu am mai facut abdomene... ...interesant si chiar educativa comparatia dar atunci cind ideiile dispar fara niciun fel de explicatie parodierea dictaturi este calea cea mai distractiva. Cum in societate este nevoie de o varietate cit mai mare de indivizi si idei si este o absurditate uniformitatea de gindire fiecare isi gaseste locul si functia lui unica. Neincrederea in autoritati ma caracterizat din totdeauna dar mai ales cind autoritatile fac eforturi sa manipuleze masele. Cu siguranta imi place acest joc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 ...interesant si chiar educativa comparatia dar atunci cind ideiile dispar fara niciun fel de explicatie parodierea dictaturi este calea cea mai distractiva. Cum in societate este nevoie de o varietate cit mai mare de indivizi si idei si este o absurditate uniformitatea de gindire fiecare isi gaseste locul si functia lui unica. Neincrederea in autoritati ma caracterizat din totdeauna dar mai ales cind autoritatile fac eforturi sa manipuleze masele. Cu siguranta imi place acest joc.... Pus astfel în lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeaza meandrele concretului. OOOAUUU! Is instupefiat. Limba gramatica suck's (adica suge). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) Pus astfel în lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeaza meandrele concretului. OOOAUUU! Is instupefiat. Limba gramatica suck's (adica suge). suge? ... bine ca nu impunge... Editat Mai 7, 2009 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Pentru cei interesati de fenomene stunt au ocazia sa il vada,sau sa il revada pe Hidi Miki in actiune la Zalau pe data de 10.05.09 ora 13:00 in centru pe bulevard.Sunteti bineveniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 ...interesant si chiar educativa comparatia dar atunci cind ideiile dispar fara niciun fel de explicatie parodierea dictaturi este calea cea mai distractiva. Cum in societate este nevoie de o varietate cit mai mare de indivizi si idei si este o absurditate uniformitatea de gindire fiecare isi gaseste locul si functia lui unica. Neincrederea in autoritati ma caracterizat din totdeauna dar mai ales cind autoritatile fac eforturi sa manipuleze masele. Cu siguranta imi place acest joc.... ai cam fentat scoala...sau e o traditie de familie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 ai cam fentat scoala...sau e o traditie de familie ....dezinteresul e mai tare decat curiozitatea si dorinta de a scrie corect, sau macar un pic mai normal...... cat despre familie este o traditie, am un var de 12 ani, ar vrea sa-ti dea niste ore de cross........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 (editat) ai cam fentat scoala...sau e o traditie de familie ce zici nene? is mai multi ? Editat Mai 8, 2009 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 ....dezinteresul e mai tare decat curiozitatea si dorinta de a scrie corect, sau macar un pic mai normal......cat despre familie este o traditie, am un var de 12 ani, ar vrea sa-ti dea niste ore de cross........... nu am spus ca ma pricep la cross, nu am spus ca am facut cross vreodata si nici nu vreau sa ma pricep. asa ca luna asta sunteti someri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 care aveti pe acasa Autoroute - Michelinroute sau ceva program asemanator?10x. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) care aveti pe acasa Autoroute - Michelinroute sau ceva program asemanator?10x. cred ca mai am autorute numa ca il am pe cel cu versiunea din 2000 si aia nu cred ca ii buna daca vrei sa o introduci in sistem gps ....michelin ..este pe net. Adresa www.viamichelin.com. Daca ai nevoie de transport , sau orice costuri ,consultanta legat de anumite rute transport , km ...orice ...bineinteles ca te ajut . 1 bere pe zi costa! Editat Mai 13, 2009 de AxL_FzR_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 vreau autoroute ca sa fac un itinerar de vacanta,pe computer...nu pe gps. am gasit viamichelin pe net,merci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 ca in toate filmele americane, asemeni celor cu Tom Cruise, cand merge pe o roata sa o faca pe tanti ''studenta'' sa se ude de dupa gardul viu din gradina cand il vede pe erou, de asa un deznodamant trebuie sa aiba parte si eroul nostru , Rimbo Fighter. Cu aceasta ocazie, toata echipa, moderatorii, regizorii, cameramanii, admiratorii etc., ureaza acestuia un sincer "la multi ani'', caci n-am mai ras de mult de cand ai plecat in piata dupa ceapa verde, iti dedicam urmatoarea melodie: http://www.youtube.com/watch?v=PzPsH5MNCX4 Sper din tot sufletul sa fie pe placul tau, ma rog la asta zi de zi, sper ca nu te-am dezamagit, promit ca ma antrenez zi de zi astfel incat sa fiu pe masura ta, la aceeasi categorie. Meritai ceva care sa te unga la suflet, poate o sa am o sansa in runda a 12-a... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 nu am spus ca ma pricep la cross, nu am spus ca am facut cross vreodata si nici nu vreau sa ma pricep. asa ca luna asta sunteti someri... Eu zic sa te bagi ,cine stie cand te mai intalnesti cu asa oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 inca o data, asa ca pe vremuri cand mergea Rambo Fighter prin Vietnam, avea un waklman la cingatoare si pe caseta repeat forever band! http://www.youtube.com/watch?v=PzPsH5MNCX4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 inca o data, asa ca pe vremuri cand mergea Rambo Fighter prin Vietnam, avea un waklman la cingatoare si pe caseta repeat forever band! http://www.youtube.com/watch?v=PzPsH5MNCX4 Vai mai Dorine! da' cum de stii tu de melodia asta? muhahahahahahahahahaha...awaaaaaai!!!! Totusi bine ca nu a fost o manea fratica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Vai mai Dorine! da' cum de stii tu de melodia asta? muhahahahahahahahahaha...awaaaaaai!!!! Totusi bine ca nu a fost o manea fratica!!! vai Nico ai stricat prezentarea! fara manele, nu avem voie, nu stim ce sunt alea. am auzit de mel. asta si ma gandeam ca i-ar fi potrivita lui Rimbo sa se calmeze, maine o sa va spun si ce are in frigider pe raftul al doilea, poimaine o sa va spun si ce deceptii a suferit in dragoste. pana atunci, sa mai ascultam o data piesa, doar e seara lui! http://www.youtube.com/watch?v=PzPsH5MNCX4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 vai Nico ai stricat prezentarea! Relax Miss Gheorghiu, prezentarile sau facut deja de mult…. ca in toate filmele americane, asemeni celor cu Tom Cruise, cand merge pe o roata sa o faca pe tanti ''studenta'' sa se ude de dupa gardul viu din gradina cand il vede pe erou, de asa un deznodamant trebuie sa aiba parte si eroul nostru , Rimbo Fighter. Cu aceasta ocazie, toata echipa, moderatorii, regizorii, cameramanii, admiratorii etc., ureaza acestuia un sincer "la multi ani'', caci n-am mai ras de mult de cand ai plecat in piata dupa ceapa verde, iti dedicam urmatoarea melodie:http://www.youtube.com/watch?v=PzPsH5MNCX4 Sper din tot sufletul sa fie pe placul tau, ma rog la asta zi de zi, sper ca nu te-am dezamagit, promit ca ma antrenez zi de zi astfel incat sa fiu pe masura ta, la aceeasi categorie. Meritai ceva care sa te unga la suflet, poate o sa am o sansa in runda a 12-a... …bai tu esti culmea. Ca sa i-ti sustii parerea, cazi in niste extreme ...ridicol nu alta! Uite de asta e tare bun avortul, fiindca ne mai scapa de specimene ca tine… …Domnule Barbu Dorin, se pare ca i-ti meriti numele cu adevarat, prea mult pui barba (Botul) la orice.. iesti cel mai tare bulibasha in teve…ce ai realizat tu pina acuma aicea? Te-ai luat la cearta cu toata lumea cred ca esti cel mai mare colectionar de ban, warn dorisbforzainter, N-X-R, numele de utilizator „Trotinet“ lau sters de tot, ce credeai ca rezolvi prin postare ta tampita si la caterinca….. Tu esti un exemplu viu in acest sens: se pare c-ai rezultat dintr-un avort terapeutic. In rest, ce pot sa-i mai explic? … se cade a fi apreciat ca atare!!! …nu stiu daca este momentul potrivit, dar tin neaparat sa-i transmiti doamnei Barbu inca odata multumirile mele ca mi-a vindut ceapa verde mai ieftin in piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Relax Miss Gheorghiu, prezentarile sau facut deja de mult…. …bai tu esti culmea. Ca sa i-ti sustii parerea, cazi in niste extreme ...ridicol nu alta! Uite de asta e tare bun avortul, fiindca ne mai scapa de specimene ca tine… …Domnule Barbu Dorin, se pare ca i-ti meriti numele cu adevarat, prea mult pui barba (Botul) la orice.. iesti cel mai tare bulibasha in teve…ce ai realizat tu pina acuma aicea? Te-ai luat la cearta cu toata lumea cred ca esti cel mai mare colectionar de ban, warn dorisbforzainter, N-X-R, numele de utilizator „Trotinet“ lau sters de tot, ce credeai ca rezolvi prin postare ta tampita si la caterinca….. Tu esti un exemplu viu in acest sens: se pare c-ai rezultat dintr-un avort terapeutic. In rest, ce pot sa-i mai explic? … se cade a fi apreciat ca atare!!! …nu stiu daca este momentul potrivit, dar tin neaparat sa-i transmiti doamnei Barbu inca odata multumirile mele ca mi-a vindut ceapa verde mai ieftin in piata Esti praf! nota 4! stai jos! canta la alta masa. n-am maruntis pentru tine. asculta in continuare melodia ta preferata. bulibasa e ma-ta si toata familia ta de analfabeti. Ti se pare ciudat un nume si razi singur? Ti se pare ca uimesti pe cineva cu asta? Te inseli mai pui de vaca ce esti... Mi se pare normal sa amintesti numele unora care au trecut clasa cu brio si nu au ramas repetenti ca tine la gramatica limbii romane...din pacate, aici ramai singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Nico nu-i da ''fructe'' animalului ca are biceps serios. Nu ma mir, toata ziua stand printre crengi, sa vada ''de sus'' oamenii si sa se manifeste in modul pe care-l stie cel mai bine. Caz de copil nefericit ajuns stresat ca nu il aplauda lumea cand il viziteaza la gradina zoologica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate