szasz_andrei Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 http://www.petitieonline.com/polite_rca_pentru_motociclete Buna initiativa. I'm in ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 @ cipi_sb_honda : motorul meu , dupa cataloagele celor de la asigurari, a fost evaluat undeva la max 1200 euro, iar devizul a iesit vreo 4500 de lei. Asta se intampla acum 3 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi_sb_honda Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 @ cipi_sb_honda : motorul meu , dupa cataloagele celor de la asigurari, a fost evaluat undeva la max 1200 euro, iar devizul a iesit vreo 4500 de lei. Asta se intampla acum 3 ani. eram curios la ce valoare apreciaza ei ca stiu ca este subabreciat ,si cand depaseste valuarea reparatiei pe cea de dauna totala iti dau dauna toatala, ca sa iasa bine dar din cate siu eu sunt obligati sa plateasca reparatia daca optezi pt varianta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 (editat) Bosorogule! Mie mi se pare cam naspa chestia asta. Dar daca crezi ca depasesti miliardu' de vizionari, te inseli. Mi-a fost de ajuns primu'! CAPISCI ? Editat Octombrie 31, 2011 de szasz_andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian13 Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 foarte tare! dar si video-ul lui Bunicu' trebuie sa recunoastem ca e original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 motorul cu cele mai mari tobe de esapament....... diliu omu'...e clar http://www.youtube.com/watch?v=Gmol26qMTxY&feature=player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian13 Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 motorul cu cele mai mari tobe de esapament....... diliu omu'...e clar http://www.youtube.com/watch?v=Gmol26qMTxY&feature=player_embedded Vreau si eu un set de esapament din acesta multi functional . Printre avantaje pot enumera: marimea care asigura un + la vizibilitatea din trafic, sunetul puternic ce ii descurajeaza pe soferii care incalca distanta minima intre 2 autovehicule din trafic si pentru amatorii de senzatii tari o buna ocazie de a-si exersa mersul intr-o roata fara nici un risc de cadere in cazul in care accelereaza prea mult . Super tare ... e chiar diliu omul ... nici dragsterele nu au esapamente mai mari ca astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 motorul cu cele mai mari tobe de esapament....... diliu omu'...e clar http://www.youtube.com/watch?v=Gmol26qMTxY&feature=player_embedded mamă ce l-or iubi vecinii... hahhahahha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 Salut! Stie cineva magazin sau "mester" in Sibiu unde se poate vopsi o haina de piele? Am tot cautat pe net si nu am gasit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 incearca la Eveline,pe str. Rahovei Mersi! Am fost la Eveline si am gasit raspuns la intrebarea mea. Pielea intoarsa nu se poate vopsi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibi_c Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 am si eu o intrebare pt cunoscatori. Am un CB500 din '94 si ma tot gandesc sa il schimb cu una mai noua, sa fie cam din jurul lui 2000, si ma tot gandeam la un CB600F asa zisul Hornet. Ce parere aveti? Sa imi mai bat capul sau sa imi vad de treaba mea si sa las asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) am si eu o intrebare pt cunoscatori. Am un CB500 din '94 si ma tot gandesc sa il schimb cu una mai noua, sa fie cam din jurul lui 2000, si ma tot gandeam la un CB600F asa zisul Hornet. Ce parere aveti? Sa imi mai bat capul sau sa imi vad de treaba mea si sa las asa? Insista pentru un Hornet ca nu o sa regreti nici macar o secunda Editat Noiembrie 16, 2011 de kristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibi_c Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 mersi!! atat mi-a trebuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 sorry dude,nu stiam.... Nu-i stres! Eram curios si eu sa aflu. De acum o sa stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Insista pentru un Hornet ca nu o sa regreti nici macar o secunda Sustin 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Oameni buni, Nu stiu daca ati bagat in seama anuntul ´´SOS PENTRU MATEI´´, care apare mare in partea de sus, cand intrati pe site. Daca l-ati ignorat, va rog eu sa aruncati o privire si daca puteti sa si dati o mana de ajutor. Probabil ca situatie mai de rahat de cat asta pentru copil si pentru parintii lui rar mai exista... Hai sa ne mobilizam si sa dam o mana de ajutor, fiecare dupa posibilitatea lui. Sper sa aiba si pustiul asta sansa de a calari, intr-o buna zi, o mobra. Sanatate, Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi_sb_honda Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 am si eu o intrebare pt cunoscatori. Am un CB500 din '94 si ma tot gandesc sa il schimb cu una mai noua, sa fie cam din jurul lui 2000, si ma tot gandeam la un CB600F asa zisul Hornet. Ce parere aveti? Sa imi mai bat capul sau sa imi vad de treaba mea si sa las asa? Exact aceeasi schimbare am facut-o si eu . am avut un cb 500 din 97 si anul acesta l-am schimbat pe un hornet ,fratele mai mare a cb-ului.asa ca apucate de cautat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 eu inteleg ca s-a cam dus sezonul pentru mobre......dar chiar sa renuntam cu totul la spiritul "born to be wild"?.....hai sa auzim propuneri, este pacat sa lasam timpul sa treaca!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) eu inteleg ca s-a cam dus sezonul pentru mobre......dar chiar sa renuntam cu totul la spiritul "born to be wild"?.....hai sa auzim propuneri, este pacat sa lasam timpul sa treaca!!!! Mai Goe am impresia ca esti in mare incurcatura in sezonul rece Majoritatea sint insurati(mai grav unii si urmasi) sau au "contracte"in derulare,asa ca un raid rapid la Brasov si daca te plictisesti.......suna un prieten,care nu are.......obligatii Editat Noiembrie 23, 2011 de bunicu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Mai Goe am impresia ca esti in mare incurcatura in sezonul rece Majoritatea sint insurati(mai grav unii si urmasi) sau au "contracte"in derulare,asa ca un raid rapid la Brasov si daca te plictisesti.......suna un prieten,care nu are.......obligatii .....bunice, eu inteleg ca sunt persoane cu obligatii, dar asta nu cred ca-i impiedica sa ne adunam......sa facem o reluare a inchiderii de sezon, sau o avampremiera a deschiderii de sezon......macar una la 45 de zile!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenMaddog Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 eu sunt de acord...mai ales ca nu am incheiat ultima discutie cu George...sau cel putin nu am ajuns la acelasi numitor comun.... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) eu sunt de acord...mai ales ca nu am incheiat ultima discutie cu George...sau cel putin nu am ajuns la acelasi numitor comun.... ... ...vaiiii Eugen....cum sa nu ajungem la un numitor comun???!! .....discutia trebuie sa fie doar un pretext pentru a ne simti bine impreuna!!! abia astept sa avem posibilitatea de a fi din nou impreuna......si sa ne simtim asa cum o facem de fiecare data!!! Editat Noiembrie 23, 2011 de gor_dog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 pt indragostitii de mai sus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate