ser79ban Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 hai sa mai incerc o paralela. ce-ati zice ca ziua vostra (de nastere) sa fie mutata cu vre-o luna-doua inainte de catre altii (care nu v-au intrebat) si sa poarte "numele" de ziua lui ..... (si aici fiecare-si completeaza numele) si sa o sarbatoreasca anual. nu e mare lucru la prima vedere dar daca au chef de un party, sa faca bal mascat cind vor ei si sa lase ziua de nastere in pace sa v-o sarbatoriti cind trebuie. sper ca imaginea s-a transmis cum trebuie. aia cu forumul nu-i majoritatea e cam falsa. intreaba-te cit la suta din motociclisti sunt intr-un club (si apoi citi din clubul respectiv isi doresc mutarea si mai ales daca i-a intrebat cineva si nu cumva a hotarit Conducerea luind in calcul doar parerile conducerii). Luind-o pe fir in sus, cred ca au fost doar citiva motociclisti care au hatarit chestia asta deci "VoxPopulis" nexam daca se dorea modificarea si existau motive serioase, trebuia sa se discute public. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Dupa mintea mea "majoritatea motociclistilor" NU este forum ci dimpotriva. UCMR nu este un tip care se da smecher si hotaraste una alta o data pe an. Au fost totusi niste oameni care au reprezentat f.multe cluburi moto din tara si care au crezut de cuviinta ca asa e mai bine. Oricum fara o chestie organizata de cluburi nu poti face mare lucru in aceeasi clipa in toata tara si de o anvergura care sa aiba impact asupra oamenilor/soferilor/autoritatilor. Si oricum chiar are o asa de mare importanta data in sine incat sa se nasca asa controverse? Nu ai inteles data in sine nu are nici o importanta atata vreme cat anul asta va fi prima data, dar deranjeza faptul ca daca tot s-a preluat ideea de pe forum nu s-a preluat si data iesita la "vot"ca s-a ii spunem asa. In discutille trecute nu s-a luat in calcul srabatorirea zilei doar prin bautura si chiolhanuri,s-a vb mult si despre marsuri de constientizare a participantilor in trafic,facute simultan in orasele tarii. Oricum bine ca ideea a fost preluata de cineva .Va pot spune doar atat-in Tgv se va sarbatori ziua motociclistului in orice data va fi stabilita de oameni cu initiativa, atat timp cat si in alte orase va prinde aceasta idee. PS.ca sa rezolvam problema si sa aratati ca va pasa de ideea majoritatii,prpun organizare unui pool cu cele doua date, concomitent cu consulatrea scrisa a tuturor cluburilor din tara(asta ca sa fie cat mai reprezentativa alegerea). Sa vina varaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOYRYDE Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Stiti de vreo intrunire in martie sau aprilie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Nu ai inteles data in sine nu are nici o importanta atata vreme cat anul asta va fi prima data, dar deranjeza faptul ca daca tot s-a preluat ideea de pe forum nu s-a preluat si data iesita la "vot"ca s-a ii spunem asa. In discutille trecute nu s-a luat in calcul srabatorirea zilei doar prin bautura si chiolhanuri,s-a vb mult si despre marsuri de constientizare a participantilor in trafic,facute simultan in orasele tarii. Oricum bine ca ideea a fost preluata de cineva .Va pot spune doar atat-in Tgv se va sarbatori ziua motociclistului in orice data va fi stabilita de oameni cu initiativa, atat timp cat si in alte orase va prinde aceasta idee. PS.ca sa rezolvam problema si sa aratati ca va pasa de ideea majoritatii,prpun organizare unui pool cu cele doua date, concomitent cu consulatrea scrisa a tuturor cluburilor din tara(asta ca sa fie cat mai reprezentativa alegerea). Sa vina varaaaaaa Acest forum nu inseamna "majoritate" in nici o privinta. La acea intalnire de la Sibiu, unde s-a hotarat data, au fost reprezentate multe dintre cluburile moto, membre sau nu UCMR, si dupa ce s-a analizat s-a hotarat de comun acord acea data. Fara nici o problema, trebuie sa se inteleaga ca noi nu vrem sa impunem nimic nimanui. Cu respect pentru unii Dan Morar Transilvania Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Fiecare padure cu uscaturile ei! Ar trebui sa avem grija si de imaginea noastra ca motociclisti, sa ne facem ordine si in ograda noastra. Mare dreptate ai cu motociclistii beti pe sub mese. Daca vrem sa fim tratati cu respect trebuie sa aratam si noi respect! Gresiti aici cu idea ca cei care dorm beti pe sub mese ar fi motociclisti veniti la intrunire calare pe motor, dupa cum stiti din cele cateva sute de persoane de la o intrunire cred ca 30% sunt motociclisti, restul sunt simpatizanti ai fenomenului moto dar mai ales al paharului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Stiti de vreo intrunire in martie sau aprilie? In martie sau aprilie nu prea, dar... in 15-17 februarie este bikes on ice-ul, te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ladyhawk Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 In martie sau aprilie nu prea, dar... in 15-17 februarie este bikes on ice-ul, te asteptam! Am auzit de intrunire ...sper sa ajung si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 salutare de "gheorgheni" nu se aude nimic? stiu ca nu pt toti e f interesant , dar locatia e super faina. lacul rosu , cheile bicazului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 la gheorgheni exact ca in 2007. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 la gheorgheni exact ca in 2007. mersi-kosz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 BREEEEEEEEEE,DA PLOIESTIUL?DA PITESTIUL?CANCI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 la gheorgheni exact ca in 2007. 11-12-13.07.2008 sau 25-26-27.07.2008 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 11-12-13.07.2008 va fi la Oradea - Baile Tamaseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Si ploiesti-ul???? Motorrock???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 da da, la Bucov nimic nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Daca Bucov e prescurtarea de la Bucovina, atunci e 15-17 aug. E scris si in lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc_exe Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 BUKOV e punctu in aviatie desupra Bucovinei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Sa inteleg ca ne intalnim sigur de 1 mai pe autostrada Emil nu-i asa? PS Intrunirea de la Ploiesti nu apare in acest program? Va dau in gat la militeni sa va arda si eu vin cu remorcuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 11-13 iulie 2008 - Bucuresti /index.php?...t&p=1031684 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geesus Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 bucov(ploiesti) ??? silver pistons??? Motorrock???? sa auzim si despre astea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 eu tot nu inteleg nu stie nimeni exact cand e in "gheorgheni" intalnirea? 11-13 iul sau 25-27 iul ? tre sa stiu exact,ca e mai dificil la mine concediul.firma si banana cu 2 nuci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 In mod normal nu scriam aici pe topicul acesta anuntzat de ucemereu, dar pentru ca sint oameni interesatzi care au intrebat va spunem sa contati pe noi! Si asa cum au facut si fratzii nostrii din Dac Motors vom face topic separat al MotoRRock 5 editie jubiliara la timpul potrivit, ca data, o sa fie la jumatatea lunii mai ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 eu tot nu inteleg nu stie nimeni exact cand e in "gheorgheni" intalnirea? 11-13 iul sau 25-27 iul ? tre sa stiu exact,ca e mai dificil la mine concediul.firma si banana cu 2 nuci Nici eu nu stiu care sunt din Gheorgheni!Tre sa ma interesez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Nici eu nu stiu care sunt din Gheorgheni!Tre sa ma interesez! mers de interesare eu am incercat pe site-ul lor,dar pare ca e mort sau abandonat site-ul.asta a fost cam de vreo 3 sapt.daca .... orice informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 - 23-25 mai 2008 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Cluj * Organizator: Transilvania Bikers - 6-8 iunie 2008 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Cluj * Organizator: Seth RC - 6-8 iunie 2008 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Bacau * Organizator: Moldavia Bikers Nu va suparati fratilor, dar Clujul are in decurs de 2 saptamani 2 intruniri, din care una se suprapune cu Bacaul. Am inteles ca anul trecut s-a mai suprapus una cu Bacaul (din motive mai intemeiate), dar acuma ce naiba s-a mai intamplat ??? Plus ca unele intruniri au disparut de pe harta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate