hawkeye Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 (editat) un site cu cx-uri cx-ul lui Papasito, de la cluj Editat Decembrie 6, 2007 de hawkeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dusa cu cx Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 Am reusit sa bag un 140/70/18 Mai lat nu intra sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Am reusit sa bag un 140/70/18 Mai lat nu intra sigur transalp-ul din poza este al lui sabin? cum merge cx-ul pe nisip, cam grea , dar la drumuri lungi in doi,ai facut asa ceva?spune-ne mai multe despre eurosport.....probleme ivite....eu am avut cx normal , dar am mers pe un euro la medias si e cu totul alta poveste , cred ca aranjamentul pinioanelor in cutie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dusa cu cx Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 (editat) Da si pun si o poza in aceeasi postura cu alte motoare Cx trage super tare si cu 2 pers mari .Eu am sarit 100kg Este o diferenta la manevrabilitate in sensul ca ai control cam ca la sportiva Fuge cam cu 160 vit max(cu mine+nevasta)vit max 130 In concluzie la capitolul touring este super. Apare problema greutatii la cineva de statura normala si care nu este prea vanos Este si inalta si are centru de greutate sus specific perioadei cand a fost facuta Dupa cum se vede eu intru cu ea si pe forestier dar ma tine fizicul . Am sa caut poze sa mai pun pink helmet este bazat si el pe motorul asta si stie cum sunt combinatiile de piese intre Cx-uri pt ca s-a lovit de ele .Se pricepe si la mecanica bine . Euro nu prea face probleme -electrica a fost rezolvata cu o aprindere tranzistoriala -sistemul de intindere al lantului este hidraulic Al meu nu are probleme la garnituri dar cica e problema generala Cadrul difera -monoamortizor -sub rezervor sunt 3 tevi nu una(acelasi ca la GL)-poate ne confirma papasito Eu vreau sa mai cumpar unul daca gasesc la pret convenabil Cx de la Mediasi ar putea fi chiar al meu pt ca l-am cumparat de acolo. Editat Decembrie 7, 2007 de dusa cu cx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Da si pun si o poza in aceeasi postura cu alte motoare Cx trage super tare si cu 2 pers mari .Eu am sarit 100kg Este o diferenta la manevrabilitate in sensul ca ai control cam ca la sportiva Fuge cam cu 160 vit max(cu mine+nevasta)vit max 130 In concluzie la capitolul touring este super. Apare problema greutatii la cineva de statura normala si care nu este prea vanos Este si inalta si are centru de greutate sus specific perioadei cand a fost facuta Dupa cum se vede eu intru cu ea si pe forestier dar ma tine fizicul . Am sa caut poze sa mai pun pink helmet este bazat si el pe motorul asta si stie cum sunt combinatiile de piese intre Cx-uri pt ca s-a lovit de ele .Se pricepe si la mecanica bine . Euro nu prea face probleme -electrica a fost rezolvata cu o aprindere tranzistoriala -sistemul de intindere al lantului este hidraulic Al meu nu are probleme la garnituri dar cica e problema generala Cadrul difera -monoamortizor -sub rezervor sunt 3 tevi nu una(acelasi ca la GL)-poate ne confirma papasito Eu vreau sa mai cumpar unul daca gasesc la pret convenabil Cx de la Mediasi ar putea fi chiar al meu pt ca l-am cumparat de acolo. multumesc pentru raspunsuri.....cx-ul pe care l-am avut mergea maxim cred eu cu 165...poate si mai bine....la drumuri lungi cum este euro , picioarele sunt un pic mai strinse, adica mai incomod un pic pentru genunchi?oricum euro e mai bengoasa decit cx-ul normal la motor, probabil aranjamentul cutiei, si cred ca si la suspensii si intregul tren de rulare...am vazut un 650 pe mot.it .....cred ca iti rupe capu'....am citit pe undeva ca performantele 650-ului se apropie mai degraba de motoarele de 750....multumesc si pentru poze , dar nu se maresc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dusa cu cx Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Intra pe comunitatea Constanta-poze cu si fara motoare si o sa vezi poze puse de Raducu(Sabin) cu noi in drumul spre Sibiu.Parca se fac si mari. Am pe undeva poze de cand am avut Carpati de 65 cmc;Mobre;Voshod sport;Garelli 125 si deja ma dau mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 o intrebare pt posesorii de cx-uri: de unde va cumparati piese si consumabile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dusa cu cx Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Pana acum am comandat consumabile de pe Louis si am cumparat din magazine ce aveau. Piese efectiv nu am avut nevoie .Eu am un oarece stoc de mijloace de siguranta . Daca ajunge cutitul la os comandam pe ebay sau vedem cine are sh prin tara. Ai cx si ai probleme ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Pana acum am comandat consumabile de pe Louis si am cumparat din magazine ce aveau. Piese efectiv nu am avut nevoie .Eu am un oarece stoc de mijloace de siguranta . Daca ajunge cutitul la os comandam pe ebay sau vedem cine are sh prin tara. Ai cx si ai probleme ? eu unul nu am auzit de CX cu belele. cum nu am auzit nici de BMW R cu belele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 probleme doar cu garnituri si semeringuri. dar vreau sa-mi fac un stoc de piese de rezerva si vreau neaparat sa-i verific distributia chiar daca trebuie sa dau jos motorul pt asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dusa cu cx Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 pune poze cu cx-ul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 voila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dusa cu cx Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 L-ai luat pe al lui papasito ? Daca da succes .Te asteptam cu impresii si pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 prevad in viitorul meu apropiat ceva cheltuieli, unele prevazute, altele nu. am descoperit de curand ca saua e compromisa, desi mai merge un sezon asa ca va trebui sa o schimb cu totul nu doar vinilinul, asa cum credeam acum astept sa rezolv cu actele si mai vedem o veste buna ar fi ca s-ar putea sa reusesc sa gasesc o sursa de piese de schimb e un site nemtesc pe care am facut o comanda (mica, de proba) acum astept o traducere in engleza a detaliilor de plata (probabil dupa craciun) si-i dau bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dusa cu cx Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 Succes.Daca iti iese poate ne ajuti si pe noi ceilalti sa comandam ce avem nevoie si nu putem face rost altfel . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 azi mi-a venit traducerea, maine platesc (plata se face in avans - de aceea am facut o comanda de control - 12 euro), mai departe vom vedea daca iese manevra - adio intermediari chiar daca platesc transport pt fiecare piesa in parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 azi mi-a venit traducerea, maine platesc (plata se face in avans - de aceea am facut o comanda de control - 12 euro), mai departe vom vedea daca iese manevra - adio intermediari chiar daca platesc transport pt fiecare piesa in parte zi-ne si noua care este saitu ala .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 (editat) alt site cu CX-uri aici am gasit manual downloadabil pt CX500 in josul paginii se afla o multime de articole despre CX500 + manualul respectiv (in engleza) Editat Decembrie 30, 2007 de hawkeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dusa cu cx Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 Bravo -Felicitari .Poate il dai si pe cel cu cumparaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 In 2002 si 2003 am reparat 2CX-uri Euro ambele avand probleme cu uzura lantului de distributie, in cazul primului a cedat si intinzatorul (fiind probabil de mult la capatul cursei a crapat din cauza socurilor exercitate de lantul deja larg) Sunt motoare foarte fiabile cu exceptia distributiei (de la primele modele pana la ultimele au tot fost probleme in ciuda modificarilor aduse) Piese noi (lant, intinzator ,patina,presetupa)am obtinut atunci de la Honda din Buc ( le-am trimis direct codurile reperelor pt comanda ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dusa cu cx Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 Mai stii cat au costat piesele la reprezentanta ? Cele 2 cx-uri unde sunt acum ? Poate mai stam de vorba si cu propietarii. Care sunt sintomele la aceasta problema dat fiind ca nu exista un intinzator exterior pe care sa il vezi ca a ajuns la maxim .Teoretic trebue sa fie un harait de atingere a lantului undeva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 www.bike-teile.de site-ul pt cumparaturi e luat tot de pe motociclism.ro,nu mai stiu de unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 Mai stii cat au costat piesele la reprezentanta ? Cele 2 cx-uri unde sunt acum ? Poate mai stam de vorba si cu propietarii. Care sunt sintomele la aceasta problema dat fiind ca nu exista un intinzator exterior pe care sa il vezi ca a ajuns la maxim .Teoretic trebue sa fie un harait de atingere a lantului undeva . lantul a fost pe la 80 euro iar intinzatorul peste 100. Patinele in jur de 40 Unul dinCX-uri e momentan bine mersi in BC iar celalalt e in MS cam modificat in urma unui accident destul de grav. In cazul modelelor cu intinzator automat (euro, 650) tacanitul metalic semnaleaza problema . Unii ar spune ca e sunet de tacheti dar e mult mai puternic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dusa cu cx Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Multumesc.Zgomot de tacheti cam greu poate doar cand se incinge motorul puternic . Distributia la Euro se regleaza foarte strans si exact 00.8 si 0.10.Daca nu o reglezi exact (producatorul nu-i da deloc toleranta fata de alte motoare)nu prea ai place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 treaba pare sa mearga. luni pleaca piesele spre RO cheltuieli :piese - 156 eur transport - 9 eur taxe transfer bancar - 34 eur total - 199 eur. plata in avans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate