Cata M Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Intrucat e destul de caldutz afara, propun sa mai scoata si altii motoretele si sa ne intalnim la arc.Am zis ora 18:00, pt. ca e inca lumina. Da-ti prafu' jos de pe ele si hai...ca a venit primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Adica ... la care praf te referi? Eu am mers cu motorul tot timpul (exceptie cele 2 saptamani cu zapada). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 9, 2005 Autor Share Postat Martie 9, 2005 Adica ... la care praf te referi? Eu am mers cu motorul tot timpul (exceptie cele 2 saptamani cu zapada). si io .mesajul e adresat celor care se simt cu musca pe caciula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Eu vin, dar pe la 7 ca la 6:30 abia scap de la munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 miercurea asta ma innebuneste... io mereu muncesc pana tarziu miercurea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 9, 2005 Autor Share Postat Martie 9, 2005 ghinion...se pare ca o sa ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Ba nu ploua!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Nu ploua, ninge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 hahahaha corect.... mai veniti la arc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Nu ploua, ninge! Shi crezi ca asta va opri spiritul motociclismului din Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 A naibii iarna nu se mai termina odata? Pe ploaie mai merge sa te dai cu motoru, da pe zapada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Potoliti-va ! Ia sa vad "spiritul motociclistic din voi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Adi lasa vrajeala ce tu sti cel mai bine despre ce e vorba!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 a mers vreun curajos la Arc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 la fix a nins ca tocmai mi s-a rupt cablu de ambreiaj, las ca saptamana viitoare vine vara! ne vedem la arc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 Ma uit pe geam .. ninge de rupe si eu sunt cu motoru la servici Io cred ca astia de la meteo sunt loviti in cap: Vremea pe 10 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 Au anuntat si la tembelizor cum ca azi e ultima zi de iarna care este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 Nu a venit nimeni aseara la Arc... Era pustiu cand am trecut pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 Cica afara ninge din nou Ne mai dam noi cu motoarele la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 10, 2005 Admin Share Postat Martie 10, 2005 Servus.. Nu chiar la anu' iepurasilor!! De duminica vine primavara! Uitati-va pe Yahoo Weather si o sa vedeti ca asa este! Mult a fost,putin a ramas! Bafta multa.. LUIGI VICOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana. Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 (editat) vine primavara pe dracu, azi am mers juma de ora si nu mai imi simteam nimic,lol afara ningea si toti conservarii aveau priviri compatimitoare catre mine snow SUCKS Editat Martie 10, 2005 de Oana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate