costingr Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Aristide Andrei! Ia loc,10! Bafta la examen si s-o porti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Aristide Andrei!Ia loc,10! Bafta la examen si s-o porti sanatos! Mersi frumos de urare! Sa fie! Noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A|3ks Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Mersi frumos de urare! Sa fie! Noroc. Si bafta la examen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Si bafta la examen Sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) Astazi l-am intrebat pe dnu MIhai Ghiocel ( profesor de legislatie la Armonia Rutiera) daca mai sunt persoane care fac A -ul in scoala. Mi-a raspuns ca da. Poate sunt si ei forumisti , daca sunteti, ce ziceti ne intalnim maine la ora 2 la curs sa suferim impreuna ca nu stim sa facem chestionarele? Editat Aprilie 15, 2009 de Mr Andrew Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DxT Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Salut! sunt Alexandru Mi-am achizitionat si eu motocicleta: Yamaha YZF-R125. Salutari si ne vedem in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Salut! sunt AlexandruMi-am achizitionat si eu motocicleta: Yamaha YZF-R125. Salutari si ne vedem in trafic Frumoasa , deja s-au strans 3 in oras , la cat mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Frumoasa , deja s-au strans 3 in oras , la cat mai multe. da ...una sta-n garaj k proasta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 da ...una sta-n garaj k proasta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peoples Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 (editat) Salut, inca o Honda CBR 600RR in oras, neagra... cumparata acum o saptamana... probabil m-ati remarcat prin oras, nu am oglinzi si geam ) ... Pacat ca se duce vremea... sper sa mai prind ceva caldura anu asta ... Bafta si asfalt uscat. Editat Octombrie 3, 2009 de peoples Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Salut, inca o Honda CBR 600RR in oras, neagra... cumparata acum o saptamana... probabil m-ati remarcat prin oras, nu am oglinzi si geam ) ... Pacat ca se duce vremea... sper sa mai prind ceva caldura anu asta ... Bafta si asfalt uscat. Salut , sa te duca sanatos. Cu siguranta o sa ne intalnim in trafic. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Va rog semnati petitia de mai jos... Salvati o rasa, Va multumesc http://www.petitieonline.ro/petitie-p22164044.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
La2ul1 Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Ce am gasit ....in cautarea me de neste poze [alea de la implinirea a nush cati ani ....ceva cu cetatea,a fost evenimentul....acum cativa ani] - http://www.hotnews.ro/hotreporter-2009-09-...aietii-buni.htm =)))))))))) =))))))))) pe cine ati suparat???pe vamesi??? Ps: daca are cineva pozele la care ma refer,m-ar ajuta f mult.Ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJ_MADY Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 (editat) Ce am gasit ....in cautarea me de neste poze [alea de la implinirea a nush cati ani ....ceva cu cetatea,a fost evenimentul....acum cativa ani] - http://www.hotnews.ro/hotreporter-2009-09-...aietii-buni.htm =)))))))))) =))))))))) pe cine ati suparat???pe vamesi??? Ps: daca are cineva pozele la care ma refer,m-ar ajuta f mult.Ms anticipat iata ca paparatzi vin si in giurgiu )) singur sunt invidiosi,daca sta o sapt acolo poate fac si un album foto:)) Editat Martie 19, 2010 de DJ_MADY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euhxt Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 ma adaug si eu in giurgiu,cu gsx750f id:euhxt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Ma adaug si eu cu Hoinarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
celebris3 Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Va salut! Cu toate ca am observat ca nu s-a mai scris de ceva vreme pe-aici, va intreb ceva poate stie cineva sa-mi raspunda. Aveti idee in GR (judet) daca mai sunt alte scoli moto in afara de oras Giurgiu? Eu sunt din partea de N a judetului, lucrez in Bucuresti si stau in Buc cu chirie. Vreau ca in primavara sa fac scoala, dar parca sa fac naveta pana in GR cat dureaza scoala este cam mult... Ceva impresii despre scoala cei care ati terminat de curand imi puteti spune? Recomandari? Va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Daca tot esti in Bucuresti, da o fuga la poligonul de pe str. Ilioara (statia de Metrou N. Grigorescu) si vezi acolo ce si cum . Eu am facut scoala la Adi Moto si a fost ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
celebris3 Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Stiu de Ilioara si Louis si muuulte alte scoli din Bucale, dar eu am domiciliul in GR si nu as vrea sa fac scoala in Bucuresti si sa pic examenul in GR, mai degraba as face scoala in GR si as lua examenul tot in GR (unde conform legislatiei sunt obligat sa sustin examenul, indiferent unde fac scoala). De-aia ma interesez de scoli in Giurgiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tom Cat Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Tocmai am luat permisul cat A, vineri am avut examenul. Am ales ca scoala Total Grup, o alegere nu tocmai grozava. Recomand scoala moto Armonia Rutiera. Motivul e simplu. Poligonul este al lor, iar motocicleta pe care se da scoala este tot a lor. Scoala este mai ieftina, 600 lei, fata de Total Grup, 700. In plus, in pret intre si examenul, daca vi de la alta scoala mai platesti 50 lei taxa poligon si 50 lei taxa motocicleta pentru examen. In plus e bine sa mergi macar o ora in poligon pe motocicleta cu care dai examenul. La examen cu mine a mai fost un tip care facuse scoala cu Armonia Rutiera. Se ducea la poligon, il anunta pe instructor ca e acolo si se plimba singur cu motocicleta de scoala cat avea chef. La examen putea face poligonul si cu ochii inchisi, deja ii intrase in reflex totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
celebris3 Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Multam fain de pont Tom Cat si felicitari pentru reusita! Am luat nr lor de tel de pe net din Pagini Aurii insa nu raspunde nimeni. Este un nr de fix. O sa mai incerc si maine, poate nu s-a lucrat azi. Cate intrebari ai avut la chestionar, 20 sau 26? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tom Cat Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Trebuie sa faci 17 din 20. Asta e foarte simplu pentru ca se dau intrebarile de pe drpciv.ro. Nu am facut decat sa fac cateva chestionare in fiecare zi, timp de o saptmana. La sala am terminat in 2 minute, 20 din 20. Instructorul este Sparlea (nea Fane), 0722 330 836. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
celebris3 Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Tom Cat, multam fain de info. Am avut o perioada cat nu am mai intrat pe forum, dar nu e tarziu nici acum. Am sa-l contactez pe intructor sa vorbesc cu el. Inca o data multam mult si La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariuss1900 Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Salut , Am un yamaha fz6 2006 negru . id : mariuss1900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate