dracones Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 multumesc .lam desfacut am indentificat semnul de pe selector adica dintele la 45grade mai am sa identific semnul de pe piesa cu dinti care actioneaza selectorul. e un punct pe spatele piese cu dinti marcheaza locul a.i sa vezi cum il potrivesti pe partea opusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 e un punct pe spatele piese cu dinti marcheaza locul a.i sa vezi cum il potrivesti pe partea opusa sal.. lam indentificat am montat tot merge brici ,va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 sal.. lam indentificat am montat tot merge brici ,va multumesc sa fie intr-un ceas bun nu uita de zaibar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Negociabil. 500 eu. VANDUT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Dupa cum vad, cam slaba activitatea pe forum. Noi ne vedem de treaba......dar nu am mai postat. Lucrarile au continuat, instalatia electrica este montata, de fapt ........ pozele spun totul : ...dupa care am facut o plimbare pe cinste. Domn' profesor daca aveti amabilitatea sa postati cateva poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 chiar ma gandeam ca a cazut greu mielul de paste, ati disparut de tot din peisaj.Dar daca treaba merge, atunci e bine .Acuma na...mai putin forum, mai multe plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 (editat) mai putin forum, mai multe plimbari. Rodaj Editat Aprilie 24, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Se face o noua comanda pentru piese MZ , saptamana asta ! Pentru comenzi scrieti mail pe shop@piese-mz.net Plata de acum incolo se face in avans , datorita catorva clienti neseriosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kvs Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Petcu- Ce MZ e acela? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 ES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 (editat) Petcu- Ce MZ e acela? Ăla frumos și negru e MZ-ul meu. Ăla și mai frumos și mult mai negru, e al Banditului. ES ES 175/1960 mit Seitenwagen Stoye Elastik 1961 în acte, ES 250/1960 mit Seitenwagen Stoye Elastik 1961 în realitate. Editat Aprilie 24, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Petcu- Ce MZ e acela? ES 250 / 0 einport 1961 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kvs Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 E superb, sa te tina. Cat te-a costat cu totul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 (editat) E superb, sa te tina. Al meu sau al lui? Cat te-a costat cu totul? Al lui sau al meu? Editat Aprilie 25, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kvs Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Al tau, desi sunt curios si de al lui. Amandoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 (editat) Prima lucrare "Diamantul negru" a costat ceva. Cu exactitate n-as putea spune, ca dupa ce am depasit pragul de 2000 euro nu am mai tinut cont , asta ca sa nu-mi piara cheful si sa ma pot bucura de realizare. Si apoi cum crezi ca ar mai fi urmat un alt proiect supranumit "Mon cheri'", in derulare in prezent si la care am depasit pana acum pragul celor 1000 euro cu succes, daca tot stateam sa calculez. Fac calculele la pensie..... Editat Aprilie 26, 2012 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 (editat) Al tau, desi sunt curios si de al lui. Amandoi. Și a mea a costat ceva bani și nu mai zic cât. Am zis odată și au sărit băieții la gâtul meu de parcă eu aș fi fost un infractor de rând, iar ei inspectori la garda financiară. /index.php?/topic/82469-coltul-iubitorilor-de-retro/page__view__findpost__p__2639684 /index.php?/topic/82469-coltul-iubitorilor-de-retro/page__view__findpost__p__2639804 Editat Aprilie 26, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kvs Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Sa aveti noroc de ele. Chiar imi plac, sunt eu poate mai ciudat, imi plac clasicele, si nu vitezanele ca si colegii mei de 18 ani. Mi-ar place si mie, un MZ RT 125/3 sau un IJ49, chiar un Simson AWO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Și a mea a costat ceva bani și nu mai zic cât. Am zis odată și au sărit băieții la gâtul meu de parcă eu aș fi fost un infractor de rând, iar ei inspectori la garda financiară. /index.php?/topic/82469-coltul-iubitorilor-de-retro/page__view__findpost__p__2639684 /index.php?/topic/82469-coltul-iubitorilor-de-retro/page__view__findpost__p__2639804 Stimate domn , mie imi santeti simpatic in loc sa i detaliati puberului infocat de flacara ,,vintage" dvs atasati schimburi de replici mai mult sau mai putin acide intre buni ,,prieteni" forumisti Eu cred ca aceste link-uri nu demonstreaza nimic sincer , ar fi fost mai usor sa i explicati ca exista mai multe tipuri de reconditionari si mai multe tipuri de conservari nu ? Puteti sa cumparati piese din germania care au fost plimbate prin china si polonia sau puteti sa le reconditionati pe cele existente . Ca fapt divers lucrez de ceva vreme la un km-etraj original sa il reconditionez credeti ca e asa usor daca era usor cumparam unul de la polonezi sau pardon nemti (dar oare era original)? Toate gandurile bune si spor in toate . Nu incerc sa denigrez munca nimanui , acesta este un punct de vedere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Stimate domn , mie imi santeti simpatic Multumesc, la fel. in loc sa i detaliati puberului infocat ....., ar fi fost mai usor sa i explicati ca exista mai multe tipuri de reconditionari si mai multe tipuri de conservari nu ? Nu. Omul a intrebat cat a costat si eu am raspuns. Daca ar fi intrebat despre reconditionari, as fi lasat pe altii sa-i raspunda. Eu nu am pretentia ca reconditionez, ci doar readuc pe sosele niste motorete abandonate. In general, proiectele de reconditionare prezentate pe acest forum ori dureaza 3-4 ani, ori sunt abandonate pe termen nelimitat. Ca fapt divers lucrez de ceva vreme la un km-etraj original sa il reconditionez credeti ca e asa usor daca era usor cumparam unul de la polonezi sau pardon nemti (dar oare era original)? Sincer, eu te invidiez pentru oportunitatea de a avea in fata ochilor un kilometraj original si implicit pentru posibilitatea de a-l reconditiona. Eu n-am avut norocul acesta si probabil ca as fi avut, daca as fi mincat mai mult rahat cind eram mic. Din acela cu stafide imi placea, dar nu prea se gasea in magazine. Acum, slava Domnului, gasim rahat pe toate drumurile. Editat Aprilie 27, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Intereseaza pe cineva in mod deosebit atas din asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Intereseaza pe cineva in mod deosebit atas din asta? Da. Depinde la ce preț și în ce condiții... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Problema e ca e in Moldova, o sa intreb la ce pret este, dar nu cred ca f mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Problema e ca e in Moldova, o sa intreb la ce pret este, dar nu cred ca f mult. Mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Nu prea e activitate pe aici .. hai sa pun 2 poze , una mai funky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate