mario_z750 Postat Decembrie 2, 2013 Share Postat Decembrie 2, 2013 Salut! Cumpar magnetou Mz sau ceva care sa se potriveasca pentru a merge fara baterie. Magnetoul meu s-a demagnetizat si nu mai produce curent. Astept oferte. Multam! salut,daca nu ai gasit magnetou,am eu unul perfect Salut! Cumpar magnetou Mz sau ceva care sa se potriveasca pentru a merge fara baterie. Magnetoul meu s-a demagnetizat si nu mai produce curent. Astept oferte. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 http://mercador.ro/oferta/mz-rt-125-pentru-piese-ID1afKJ.html Salutari din Pascani .Am gasit acum ceva timp pe net niste piese de Mz rt 125 si mi-am cumparat ceva (cric,scarite stanga-dreata,maner sa pasager)si pot spune ca sunt perfecte,si pretul e foarte OK(40 lei toate,inca mai puteam negocia dar am lasat asa ) Daca mai aveti nevoie careva,de ceva am pus un link,poate va ajuta. PS:nu am nicio treaba cu omul,nu il cunosc,nu l-am vazut pana acum,am pus asta doar pt cei care doresc ceva piese si cauta mai demult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Buna Seara Domnilor, Ne puteti ajuta urgent cu 2-3 poze ale unui dinam original mz125 rt3? poze din diferite unghiuri Multumim anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Are cineva de vanzare acte de MZ ES ? Sunt interesat. 0763177900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Are cineva de vanzare acte de MZ ES ? Sunt interesat. 0763177900 Am eu De Mz Es 175. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Am eu De Mz Es 175. Talon vechi sau nou? Fiscalul se poate scoate/ multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Talon vechi sau nou? Fiscalul se poate scoate/ multumesc Talon vechi.Se poate scoate fiscal.Il am deoarece am avut motocicleta si am dat-o la unu,a tinut-o vreo 2 ani si a dat-o la fier vechi ( .Si am ramas cu actele,am si certificatul de inmatriculare vechi,tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 Cat ma costa afacerea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Cat ma costa afacerea ? Da si tu un pret si vad daca imi convine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Astept sa-mi spui tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Nu stiu cam cat face.Daca spui un pret bine,daca nu... nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 (editat) @emy15, mi se pare de bun simț, vînzător fiind, să faci prețul de plecare pentru a putea negocia. Nu știi cît face? Întreabă-i pe alții, caută pe net, dar nu pe cumpărător. În momentul în care îi ceri cumpărătorului să facă un preț îi comunici, de fapt, că vrei să dai lucrul pe nimic. Editat Decembrie 14, 2013 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 (editat) @emy15, mi se pare de bun simț, vînzător fiind, să faci prețul de plecare pentru a putea negocia. Nu știi cît face? Întreabă-i pe alții, caută pe net, dar nu pe cumpărător. În momentul în care îi ceri cumpărătorului să facă un preț îi comunici, de fapt, că vrei să dai lucrul pe nimic. Ok,Ok.Imi pare rau.Am tot cautat pe net si nu am gasit nimic(am gasit ca vindeau uni dar de pret,nimic)Stie careva cat fac niste acte? Editat Decembrie 14, 2013 de emy15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 OK, nu mai este cazul. Am rezolvat situatia astazi prin bunavointa unui prieten de pe forum caruia ii multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 OK, nu mai este cazul. Am rezolvat situatia astazi prin bunavointa unui prieten de pe forum caruia ii multumesc. OK.Acum sincer sa fiu nici eu nu m-as (mai )desparti.Poate gagesc ceva fara acte si mi-ar fi de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 Acum ce sa zic, am luat mai in serios aceasta pasiune, dupa cum se poate vedea si in semnatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Adaug anuntul pentru un prieten http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-mz-es-din-1960-550779.html cine este interesat sa cumpere acesta motocicleta sa ceara mai multe detalii la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 OK, nu mai este cazul. Am rezolvat situatia astazi prin bunavointa unui prieten de pe forum caruia ii multumesc. Cu multă plăcere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George28 Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 vand acte mz es carte talon tip nou si cu placuta dp spate se poate scoate fiscal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 vand acte mz es carte talon tip nou si cu placuta dp spate se poate scoate fiscal .... Din ce an , ce capacitate cc ? este cel din prezentare ? la ce bani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 M-am gandit sa imi dau la schimb ij-ul (jupiter 3) cu un mz es 175/250.Daca aveti si va intereseaza,faceti o oferta aici sau pe PM.Ij-ul il si vand daca gasesc un Mz pe care apoi sa il pot lua.Ij-ul este in stare de functionare(niste mici reglaje nu i-ar strica)cu acte,are atas,in stare de 95% original.Multumesc Cate kg are un Mz es 250.Ma intereseaza ca sa aflu cat mi-ar lua pentru a transporta prin curier.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 120kile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 (editat) Si alta problema.Pot sa il trec direct pe mine.Eu am 16 ani,sau trebuie sa am 18 pentru a detine un bun.Multumesc din nou 120kile Ok.Mersi foarte fain.Pana la urma cred ca ma duc cu masina dupa el,nici nu stiu.Mersi din nou Alta problema.Sper sa nu va supar chiar cu atatea.:Stiti daca vineri lucreaza fiscul.M-as duce vineri si este la 600-700 km de mine si m-ar interesa daca pot face actele.Multumesc din nou Mai am o preoblema :Cat costa o asigurare? Mersi din nou. Editat Decembrie 23, 2013 de emy15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 100 lei 6 luni. insa daca e pe numele tau ,cred ca sare de 150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 100 lei 6 luni. insa daca e pe numele tau ,cred ca sare de 150 Aha.Mersi fain.Eu o trec pe numele lui tata(cred),deci are ceva ani de experienta si cred ca va fi 100 lei.Multumesc tare mult din nou Gata.Am fost azi si am luat-o .Este vorba de un Mz Es 175 din 1962 insa are cilindru,pistonul,chiuloasa de Mz Es 250( Nu-i bai)Toate seriile se potrivesc,am facut acte.Poze bag maine ca eu acum am ajuns si nu am avut timp sa fac( am plecat de la 1 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate