Nedelcu. Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Mz rt,Simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Mz rt,Simson Mersi, pacat ca nu am si interiorul Stie cineva daca dinam de mz rt 2 se potriveste pe rt 3 fara modificari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 (editat) Se potriveste!au acelasi dimensiuni si prinderi, difera doar ca putere, RT2 e 6V45W si RT3 e 6V60W ! Editat Februarie 2, 2014 de Nedelcu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Mersi, pacat ca nu am si interiorul Stie cineva daca dinam de mz rt 2 se potriveste pe rt 3 fara modificari. am o platina noua pt dinam de 45w daca te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Merge pus la motorul unui rt3 carterul dreapta de la un alt rt3.A incercat cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Normal ca merge. De ce nu ar merge? ...toate sunt la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Normal ca merge. De ce nu ar merge? ...toate sunt la fel. M-ia zis cineva ca cele doua jumatat ar fi fost turnate impreuna si taiate in doua si din aceasta cauza nu se potriveste.Asa este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Sincer eu nu cred ca acesta este procesul tehnologic de fabricatie al acestui motor, dar ii las pe cei mai experimentati sa isi dea cu parerea. Eu raman la afirmatia mea ,ca piesele se potrivesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 La mine din peretele despartitor dintre dinam si pinion lant a fost taiat pentru a fii montat un magnetou de Mobra, caut solutia mai ieftina intre incarcare cu sudura si schimbarea carterului dreapta .Astept pareri si sugestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Cum sa nu mearga Domnule! Merge Sigur! Chiar daca ai frezat in carter. Poti monta dinamul inapoi! Nu stiu in ce masura si cum a fost frezat,dar daca a fost frezat pentru a adapta un magnetou Bosch ,nu e problema.nu e nevoie sa schimbi carterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Nu a fost frezat ci a fost taiat cu flexul cred de vechiul proprietar.Uite asa arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Firele ieseau foarte bine pe acolo pe unde am insemnat eu! nu era nevoie sa mai taie odata. Vrei sa o faci pe dinam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Nici eu nu inteleg de ce a mai taiat cand avea la2-3 cm iesirea pentru fire.Da vreau sa fac pe dinam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 In teorie ar trebui sa mearga! daca ai alt carter, schimba-l. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Inca nu am dar are cineva de vanzare si inainte sa iau vroiam sa stiu daca se potriveste, sa nu iau degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Trebuie schimbat pentrut ca nu o sa se aseze cum trebuie statorul, avea acolo si un pin de fixare si vad ca e umblat si la inaltimea distantierilor . Risti sa strici dinamul daca nu e centrat corespunzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Se potrivesc fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Nici eu nu inteleg de ce a mai taiat cand avea la2-3 cm iesirea pentru fire.Da vreau sa fac pe dinam daca ai alt carter schimba l, se portivesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Mersi pentru sfaturi, o sa schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 daca ai alt carter schimba l, se portivesc p.s se potrivesc cu conditia sa fie tot de rt 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Normal ca tot cu de rt 3 schimb, anul de fabricatie conteaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Normal ca tot cu de rt 3 schimb, anul de fabricatie conteaza ? nu conteaza anul de fabricatie, sa fie de rt 3 si sa nu fie mai "cioplit" ca acel pe care il ai tu,majoritatea schimbau dinamul si treceau pe magnetou,magnetoul avand o intretinere mai usoara decat sistemul pe dinam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 (editat) Merge pus la motorul unui rt3 carterul dreapta de la un alt rt3.A incercat cineva NU MERGE. Nu te apuca de munca degeaba. Cele 2 cartere sunt intotdeauna pereche. Crezi ca seriile/poansoanele de pe cartere sunt degeaba identice ( altele decat seria motorului ce apare in CIV ) ? Sunt frezate, in locurile unde vin montati rulmentii ambielajului, perfect paralele, pentru o buna functionare a ambielajului. Poti face asta doar daca-ti place sa schimbi ( o data la 2 ani ) cartere sau ambielaj ( o data pe an ). Editat Februarie 4, 2014 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Lolo,Nu vorbi prostii!Mz-ul nu-i Ij! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Ioane......daca dam buleala......avem parte de buleala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate