crazy_mouse_87 Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 salutare tuturor vreu sa-mi achizitionez o motocicleta in acest sezon (adica iarna) vb aceea carul ii iei iarna si sania vara imi facea cu ochiul un bmw f 650 94-94 pana in 30.000 de km ce credeti voi...eu ca incepator...am mers doar in scoala la ilioara pana acuma traficul din bucuresti il cunosc am B-ul d 2 ani, dar experienta pe 2 roti nu exista un bmw f 650 e prea mult pt inceput? oare pot sa invat pe el fara sa-l trantesc? eu am 1.72 sh vreo 60 kg o alta alternativa ar fii sa iau un dr 350 cm mai vechiut pe care sa invat si sal revand dupa un an aaaaaa cat despre traseele pe care vreau sa le fac! o sa frec moto mult prin bucuresti, escapade pe la munte, si as vrea si putin enduro va rog sa ma sfatuitai si pe mine multumesc numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 F650 mi se pare un motor excelent pentru incepatori dar cred ca e o idee cam greu pt greutatea ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 grea alegere Kawasaki KLR 650, Suzuki DR 650, Yamaha XTZ 660 sau Honda Dominator... /index.php?...st&p=961401 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 imi facea cu ochiul un bmw f 650 94-94 pana in 30.000 de km ce credeti voi...eu ca incepator. Eu zic sa-l cumperi Nu te mai complica cu alte motociclete, intr-o saptamana maxim 2 de mers prin oras te vei obisnui cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 (editat) Eu zic sa-l cumperi Nu te mai complica cu alte motociclete, intr-o saptamana maxim 2 de mers prin oras te vei obisnui cu el Eu zic sa-l verifici bine inainte sa-l cumperi.. Trust me, poate sa arate exceptional, si sa "sune" excelent, si tot sa aiba treij'da mii de bube!! Cat despre "merita".. Motorul e parfum!! handling (ciclistica, manevrabilitate) exceptional, suspensii superbe pentru ce drumuri avem (si mai ales pentru urcat/coborat borduri ), putere arhisuficienta pentru oras, si destula pentru iesiri (duce 160, dar nu e recomandat, ca de!! vei fi la inceput!! ).. In alta ordine de idei, nu are 300 de abtipilduri, nu arata "suparat", nu are roata de 190 pe spate, consuma putin (in jur de 5-6 in oras, poate 7 pe vreme d-asta, daca e reglat si intretinut).. Se strica greu (iar intretinerea nu costa foarte mult, cu toate ca e BMW).. si ar mai fi de spus.. Topicuri au fost deschise cacalau, pentru toate motoarele, au tot fost facute comparatii, au tot fost date plusuri si minusuri pentru acest model si altele similare.. foloseste SEARCH-ul cu incredere, vei gasi foarte multe informatii despre orice motor vrei!! John PS: Ce inseamna "F650 94-94"?? Editat Decembrie 12, 2007 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 salutare tuturor vreu sa-mi achizitionez o motocicleta in acest sezon (adica iarna) vb aceea carul ii iei iarna si sania vara imi facea cu ochiul un bmw f 650 94-94 pana in 30.000 de km ce credeti voi...eu ca incepator...am mers doar in scoala la ilioara pana acuma traficul din bucuresti il cunosc am B-ul d 2 ani, dar experienta pe 2 roti nu exista un bmw f 650 e prea mult pt inceput? oare pot sa invat pe el fara sa-l trantesc? eu am 1.72 sh vreo 60 kg o alta alternativa ar fii sa iau un dr 350 cm mai vechiut pe care sa invat si sal revand dupa un an aaaaaa cat despre traseele pe care vreau sa le fac! o sa frec moto mult prin bucuresti, escapade pe la munte, si as vrea si putin enduro va rog sa ma sfatuitai si pe mine multumesc numai bine BMW F 650 mi se pare al mai frumos motor vazut real pe strada mea,bafta ps:nu uita e BMW si e frumos numai bine asfalt uscat si craciun fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Nu va speriati de monocilindricele de 600 ca sunt foarte bune si pentru incepatori. Mai bine ai vedea cat de bine ajungi cu picioarele jos la 1,72 de pe motorul asta care e destul de inaltuti si cu o sa destul de lata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Nu va speriati de monocilindricele de 600 ca sunt foarte bune si pentru incepatori. Mai bine ai vedea cat de bine ajungi cu picioarele jos la 1,72 de pe motorul asta care e destul de inaltuti si cu o sa destul de lata. Se poate da mai jos din amortizoare, si mai sunt metode pe care nu le cunosc (eu nu am nevoie, am 1,80).. Soricelule, putem sa ne vedem intr-o zi sa pui couru' pe sa, sa vezi cum ajungi!! dupa ce-l iau din service.. :-w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maz55 Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Se poate da mai jos din amortizoare, si mai sunt metode pe care nu le cunosc (eu nu am nevoie, am 1,80).. Se poate sa-l cobori, dar atrage alte probleme, cum ar fi scurtarea side-standului...asta ca sa nu-l dai pe jos.. Numa` bine tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 ai luat in considerare celelalte variante monocilindru de 600-650 cc? Kawasaki KLR 650, Suzuki DR 650, Yamaha XTZ 660/600, Honda Dominator NX 650, Cagiva RC 600... nu au fiabilitatea bavarezului si consumul lui mic, dar sunt mai usurele si mai usor de manevrat din acest motiv.. alte pareri? oricum cred ca fiecare isi va promova motocicleta care o are in ograda ... deci... bavarezi... nu dati cu pietre/oua/rosii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 De scapat sigur o sa-l scapi pe jos pana te inveti cu el pentru ca e inalt.Problema e ca depaseste limita de 25kW daca nu e limitat,deci sa nu ai probleme cu politaii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 E un motor fiabil in primul rand, iar ca incepator nu cred ca vei avea probleme chiar daca e mai greu, este extrem de manevrabil, cat priveste enduroo... la inceput iao usurel ca te cam rupa pe teren accidentat din cauza greutatii, insa dupa ce te obisnuiesti inghite kilometrii la greu ... indiferent ca e macadam sau asfalt. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sokiforce Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 io zic sati iei un dominator daca vrei si escapade in afara orasului; din cite stiu bmw-ul are acelasi motor rotax ca si aprilia pegaso; pegaso e mai ieftin si furca fata inversata(avantaj la off road) an nou fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocosound Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 io zic sati iei un dominator daca vrei si escapade in afara orasului; din cite stiu bmw-ul are acelasi motor rotax ca si aprilia pegaso; pegaso e mai ieftin si furca fata inversata(avantaj la off road) an nou fericit escapade in afara orasului se face foarte bine pe un F 650 GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate