demostene Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Editorial 4 âTeapa, caciula si capraâŚâ Test si tehnica 8 Drive-test: Harley-Davidson VRSCR Street Rod. âReconsiderareâ 14 Test comparativ: doi versus patru cilindri. Kawasaki ZX-10R / Ducati 999, Yamaha XJR 1300 / BMW R 1150 Rockster, Yamaha FJR 1300 / Honda Varadero 1000, Honda CBF 600 / Suzuki SV 650 S. âHigh noonâ 28 Test comparativ: enduro-touring. Aprilia ETV 1000 Caponord, BMW R 1150 GS Adventure, BMW R 1200 GS, Honda Varadero 1000, KTM 950 Adventure, Suzuki V-Strom 1000, Triumph Tiger. âCei 7 magnificiâ 42 Test comparativ: noul impotriva vechiului. Partea a doua. âEvolutie la paraleleâ Magazin 50 Inventii. âUn motor piramidalâ 52 Interviu. âCu directia despre circulatieâ 54 Reconditionarea carenelor. âAtelier la botul caluluiâ 56 Moto-net. PlayStation2. âATV offroad furyâ 58 Consiliere la cumpararea unei motociclete second-hand de pe piata germana: Kawasaki ZXR 750. âSound-machineâ Mica publicitate 62 Motociclete second-hand si anunturi de vanzare-cumparare (liste de preturi) Harta de pe rezervor 66 Bucuresti-Iasi in 1.500 km. âProvocari de concediuâ Sport 70 Echipa campionului mondial Valentino Rossi. âMecanica succesuluiâ 74 Calendar competitional extern 2005 78 Calendar competitional intern 2005 Pony Express 80 Posta redactiei Benzi desenate 81 âHai-hui cu Ducatiâ 82 Din numarul viitor. Concurs cu premii POSTER Primii romani la Dakar Revista poate fi gasita in punctele de distributie incepand cu data de 21 martie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 poster fratilor! sunt profund impresionat! FELICITARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 Demostene am si eu o intrebare nu mi-o lua in nume de rau! Pagina cu benzi desenate chiar e fun, adica aprecieaza lumea, ca mie mi se pare ca ati pierdut o pagina degeaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 20, 2005 Autor Share Postat Martie 20, 2005 Este fun, asta in primul rand. Mai e importanta pentru ca incercam astfel sa ajungem la nivelul celor din afara, care au de mai multi ani cultura "comic books" in sange. Este o pagina facuta "la noi pentru noi", care cere f multa munca, poate de 2 sau de 3 ori mai multa decat atunci cand trb scris un articol. Eu o apreciez fiindca atinge cateodata subtilitati care nu pot fi spuse altfel si care de multe ori sunt scapate din vedere atunci cand lumea trece fugitiv cu privirea peste pagina In plus, este facuta de un motociclist veteran, perindat prin lume, care se pricepe la desene, la motoare si (...) la subtilitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 e super revista dar distributia este proasta.................ca sa cumpar revista trebuie sa merg la brasov, adica 60km....................nici la petrom nu mai vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 ok, daca zici ca a prins baga-ti mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Harta de pe rezervor66 Bucuresti-Iasi in 1.500 km. âProvocari de concediuâ Haide ma asa titlu mi-ati gasit ??? Dupa ce ca nu m-ati lasat sa-l semnez cu "Axa"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Dupa ce ca nu m-ati lasat sa-l semnez cu "Axa"... Dar ce, pe mine m-au lasat sa il semnez Baiazid? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 @baiazid ce articol l-ai semnat tu?numa de curios ce sunt... Faina revista dar FOARTE PROASTA distributia!!! de ce nu se trimit cu ziarele de dimineata ca sa respecte termenul de livrare... cel mai stresant e la abonati, anume faptul ca ajunge dupa 2 zile de cum sunt pe tarabe si mie unul mie ciuda.Asta cu cotidienele e doar o idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 @baiazid ce articol l-ai semnat tu?numa de curios ce sunt... Ca sa iti alimentez curiozitatea: Prin noiembrie/decembrie a fost un articol cu harta pe rezervor: Biketoberfest Daytona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Daca nu ma inseala memoria, mi se pare ca pe Orestte l-au lasat sa semneze cu nick-ul de pe forum Marturiseste bre Orestte, cum i-ai pacalit??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Pai... il cheama Orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Exact! Ai uitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 axo cat am dormit la tine trebuia sa te uiti la mine in buletin .... Orestte (numele meu cum e al tau gabi), si o sa mai apara un articol, nu spun mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Sunt foarte dezamagit de numarul asta.Multa reclama si aiurea mai ales cea la pentru GSP si LOGAN.Dupa ce am vazut numarul asta din MotoLife ma face sa trec in partea cealalta pentru calitatea mult mai buna a revistei . Chiar nu imi vine sa cred. Mi-a placut mult "plimbarea de concediu" scrisa de Axa. Un numar cu care nu sunt deloc mandru in fata prietenilor ce cumpara MotoLife. Sper ca la urmatorul numar sa va reveniti si sa fie totusi o revista pentru motociclisti si cu reclame adecvate pentru a respecta o anumita linie a revistei.(Poate apare reclama la "Masina de facut sarmale") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 23, 2005 Autor Share Postat Martie 23, 2005 Am ramas perplex dupa ultimul post!!! Se stie ca orice revista traieste din reclame. Ca si televiziunile private... (Vezi topicul de la emisiunea Motormania apropo de sponsori.) Piata moto la noi nu este suficienta pentru a acoperi cheltuielile de rigoare. Sper sa ajunga pt ca asta inseamna evolutie si dezvoltare, insa deocamdata realitatea este alta. Iar daca suntem la acelasi capitol sa fim macar in tema. De ce nu condamni si revista concurenta pentru componentele de calculatoare pe care le-au avut la rubrica de stil daca este asa?! Daca esti pasionat de motociclism, de ce sa critici modalitatea care permite existenta pe piata a unei reviste moto?! Mai multe reclame inseamna posibilitati mai multe, cresterea nr. de pagini, etc..etc.. Daca cineva cumpara revista eu inclin sa cred ca este pentru calitatea materialelor in primul rand si nu va fi deranjat de reclame, chiar daca ar fi la "masina de facut sarmale", pentru ca va intelege ca fara reclame nici o publicatie nu poate exista. Pana una alta ne vedem pe sosele sau la o bere si sper ca ai inteles cum stau lucrurile cu reclamele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Martie 24, 2005 Admin Share Postat Martie 24, 2005 si acum criticile: ce e cu posteru ala??? e sters, pozele alea aruncate aiurea... cand am zis ca-mi pun si io un poster pe perete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 ...revista concurenta .... Revista concurenta?! Vai de capul nostru, al motociclistilor! Poate intr-o buna zi una din aceste reviste se va impune definitiv in fata celeilalte care, inevitabil, va da faliment si vom ramane doar cu Revista! In loc sa faceti front comun si sa creati piata.... Cred ca si la capitolul publicitate ati putea face o echipa comuna care sa ofere clientilor un pachet publicitar in ambele reviste si in cele doua (daca mai sunt) emisiuni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 24, 2005 Autor Share Postat Martie 24, 2005 Poate intr-o buna zi una din aceste reviste se va impune definitiv in fata celeilalte care, inevitabil, va da faliment si vom ramane doar cu Revista! Eu sper sa nu se intample asta vreodata. Exista oameni care pun suflet in ceea ce fac in ambele parti iar daca se intampla asa ceva este o pierdere imensa in lumea moto interna, care si-asa este mica. Ar trebui apreciat faptul ca exista posibilitatea de a alege ceea ce vrei sa citesti si faptul ca exista diversitate referitor la materialele prezentate. Piata moto nu o putem crea noi chiar daca am vrea. Este facuta din numarul pasionatilor pe doua roti, tot ceea ce putem face insa este sa o incurajam si sa oferim articole de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 Sper din tot sufletul ca nu o sa dea faliment nici o revista autohtona in cel mai rau caz posibil ar fi varianta fuziunii dintre reviste (bine,bine, va fi mai valoroasa,dar va ramane doar UNA)...concurenta, fie si in stadiul ei incipient pe piata publicatiilor cu profil moto din Ro este benefica si cu timpul se va dovedii cruciala pentru progresul si calitatea respectivelor reviste (mama ce am scos din mine acum ... )... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 Nu am vrut sa fie ce am scris luat in nume de rau,insa aia e parerea mea.Ma intereseaza mai mult Univers Moto decat MotoLife asa ca de asta am tinut sa imi zic parerea personala despre revista asta. Ca va intereseaza sau aveti alta strategie,atunci asta e problema voastra din ce unghi priviti parerea unui cititor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 Eu sper sa nu se intample asta vreodata. Exista oameni care pun suflet in ceea ce fac in ambele parti iar daca se intampla asa ceva este o pierdere imensa in lumea moto interna, care si-asa este mica. ... Si-atunci nu era mai nimerit ca, spontan, sa o numesti "revista colega" si nu "revista concurenta"? Ar trebui apreciat faptul ca exista posibilitatea de a alege .. Nu stiu cum considera altii, dar eu nu consider ca am de unde alege atata vreme cat nu gasesc decat doua reviste, ambele cu tematica generala. Poate sunt eu mai ahtiat dupa presa de motociclism... (Mai cumpar si versiunea maghiara -desi nu stiu o boaba de ungureste- a revistei Motorrad si revistele Supercar si ProMotor, pentru ca au sectiuni de motociclism si tot nu-mi ajunge! Iar revistele straine de +400.000,-lei deja imi sunt cam inaccesibile) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 24, 2005 Autor Share Postat Martie 24, 2005 Suntem colegi insa simultan si concurenti. Am ales bine termenul Cu totii vrem sa va oferim cat mai multe si cat mai bine. Acolo se poarta lupta. Restul este prietenie si dorinta de a ajuta si de a face ceva. Tematica generala se datoreaza faptului ca o revista de enduro, custom, speed, etc.. nu va putea supravietui pe piata. Nu inca! Asta nu exclude ca materialele care exista sa fie de top si sa trateze cu seriozitate si profesionalism subiectul in cauza. O revista cu o tematica diversa iti poate oferi mai multe decat poti banui. A fi motociclist nu inseamna sa imbratisezi cu inversunare un anumit tipar. Desi preferintele mele personale se indreapta catre un anumit gen de motoare imi place sa fiu bine informat... Poate nu imi voi cumpara niciodata motorul respectiv insa pasiunea pe care o am pentru moto ma va impinge sa aflu cat mai multe despre el. Pur si simplu din principiu. Faptul ca vrei mai mult este laudabil si sper ca tocmai din aceasta cauza vei intelege si motivul unei tematici generale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 ..Tematica generala se datoreaza faptului ca o revista de enduro, custom, speed, etc.. nu va putea supravietui pe piata. Nu inca! .. E ok, cu tematica generala! Nu era un repros, doar o constatare. Voi care incercati sa traiti din piatza asta (inca) mica stiti mai bine ce se cauta si ce nu, din ce se poate trai si din ce nu, dar eu ca ahtiat de motociclism mi-as dori inca vre-o doua reviste cu caracter general (de ex una britanica si una italiana) plus ceva reviste specializate. Asa ca mult succes in continuare, intreceti-va in calitate si profesionalism dar ajutati-va in supravietuire/dezvoltare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 Am reusit sa vad si eu revista, asa ca revin... In primul rand scuze redactiei ca am sarit cu parul inainte sas ma uit pe articol , chiar mi-au pus ca semnatura "Axa cu Scame" Imi pare bine ca v-a placut articolul, sper ca in toamna sa pot povesti o plimbare si mai lunga P.S. Si nu mai sariti fratilor in capul lor pentru reclame, cum vreti sa supravietuiasca? Poate doar daca ar costa revista minim 5 euro, ca pe afara...v-ar conveni ? Cat despre concurenta intre reviste...nu cred ca e cazul sa vorbim inca de asta, eu unul le citesc cu placere pe amandoua si as mai citi vreo 5 daca ar exista Ziceti mersi ca avem 2 in loc de 0 cate am avut ani de zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate