Stimpy Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 535 are cumva vre-un opritor la ghidon?? intreb pt. ca iese cam greu de pe pozitia de mijloc... vreau sa stiu: is it a feature or a bug? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 silver are....si el le si are......... asteptam deocamdata........ Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Deci Virago am eu, dar asta stii , mai are Ares666 si Silver. Si or mai fi si altii dar nu-i stiu eu. Si opritor are sigur. Pentru incuiat ghidonul cu cheie cand parchezi! Lasa ca vin cu Ares sambata la tine si vedem noi care-i durerea. WELCOME TO THE CLUB ANYWAY! Bafta maxima si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Martie 17, 2005 Autor Share Postat Martie 17, 2005 nu ma refer la blocaj de ghidon... dar ma gandesc io asa... fiind un crusarel, sa nu aiba vre-un feature de genu... ok: acum avem strada dreapta in fata, hai sa luam mainile de pe ghidon si sa ne intindem pe spate ca oricum sta drept si nu o ia in parti de nebun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Poate o fi ghidonul prea strans sau sunt pe duca rulmentii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axl Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 In mod normal nu trebuie sa apara sincope in miscare. Eu am schimbat cuvetele (rulmentii) de la furca/ghidon acu' 2 saptamani pentru ca aveam un mic joc - piesele noi m-au costat aprox. 35 euro (4 cuvete si 38 bile). Axl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Martie 22, 2005 Autor Share Postat Martie 22, 2005 In mod normal nu trebuie sa apara sincope in miscare. Eu am schimbat cuvetele (rulmentii) de la furca/ghidon acu' 2 saptamani pentru ca aveam un mic joc - piesele noi m-au costat aprox. 35 euro (4 cuvete si 38 bile). Axl ok si de unde le-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 E bug sigur. Jocul rulmentilor din coroana de directie se regleaza cu piulita si contrapiulita pentru ca sunt rulmenti axiali (de presiune). Din cauza faptului ca jocul nu a fost reglat bine sau a lipsit ungerea, a aparut uzura. P.S. Suspenda roata fata si ai sa vezi ca daca o misti fata-spate se simte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Rulmentii.... Trebuiesc schimbati, si-au sapat un santulet pe pozitia de mers (ghidonul drept) si de-aia fac asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Told you, Stimpy ma nigga'. pune bani de-o parte pt schimbul de rulmenti, asa a fost si verdictul meu, iti amintesti? ori bile lipsa, ori joc destul de mare din cauza uzurii, si santul nefiind "simetric" intampini greutate la schimbarea pozitiei ghidonului din drept in orice parte. numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axl Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Am comandat piesele la motomania, baietii le-au adus in 10 zile si totul a fost ok. Daca vrei suna-ma sa ne intalnim sa vedem ce si cum cu motoarele astea ale noastre - tel 0723672618. Viraga mea este inca in garaj (pe langa Arc) , maine vine un baiat sa imi regleze carburatoarele. Hai sa ne si vedem. Numai bine, Axl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate