robychopper Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 pt voi cei de la motolife uitati ce a scris jimmy de la http://www.hbs.be 30/03/05FAT4ACES,coverphoto added by motolife romania,we will go there soon si pe pagina de deschidere apare revista motolife salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Aprilie 5, 2005 Autor Share Postat Aprilie 5, 2005 pt voi cei de la motolife uitati ce a scris jimmy de la http://www.hbs.be 30/03/05FAT4ACES,coverphoto added by motolife romania,we will go there soon si pe pagina de deschidere apare revista motolife salut Multumim Roby. Si Jimmy e super baiat si e foarte dedicat fenomenului moto. In mod sigur o sa mai avem surprize de la el in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 am vb ieri cu jimmy si mia zis ca vrea sa faca tot posibilul sa ajunga anul asta in rominia la o intilnire.....nui va fii chiar usor ,pt ca asteapta un copil pe la sfirsitul lui septemrie este un baiat super si la virsta lui ce a realizat...merita de apreciat salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkamarad Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 Măcar în domeniul moto văd că se leagă ceva între noi $i vest, că în restul domeniilor suntem "foarte bine văzutzi" ! Mă refer la aparitzia "MotoLife" pe site-ul HBS, semn că revista se bucură de apreciere !!! Luatzi initziativă MotoLife ! $i invitatzi băietzii de la HBS la o întrunire frumosă că $titzi voi : "prima impresie contează" !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 deja s-a discutat dar daca iese ceva cu siguranta va fi o surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Numa cuv de lauda am la adresa ML in ceea ce priveste ultimul nr... Si unii vb urat de concurenta dintre revistele autohtone...se pare ca este benefica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 deja s-a discutat dar daca iese ceva cu siguranta va fi o surpriza pt cei de la moto life........sper ca va ginditi bine la ce intilnire sal chemati pe jimmy .....o chestie daca o sa vina la intilnirea din bucuresti......sigur nu va ramine incintat.....omul este cu chopperele ,modificarile...si la bucuresti tot timpul la intilniri au fost 80 la suta viteziste...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Eu as recomanda Georgheni, sau Odorhei, poate Timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Eu as recomanda Georgheni, sau Odorhei, poate Timisoara deci ar merita sa mearga la sibiu,gheorgheni,cluj,sau bacau.....sunt curios ce vor alege cei de la motolife......dar de pinde de multe chestii....jimmy este foarte ocupat...si mai ales ca la sfirsitul verii va fii pt a doua oara tata nu se stii exact cum isi va progama timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate