Baiazid Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Motiv: e Vineri Ora: 19 - 20 Recomandari: scuipati bine ca sa va deshidratati. Asa beti mai multa bere Cu ce: fara motor .. ca beti .. si bautura nu se impaca cu motorul! De ce: de aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Hai ca poate ajung shi eu. Baiazid, sa-i aduci autocolantele pt frate-meu pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 18, 2005 Autor Share Postat Martie 18, 2005 Hai ca poate ajung shi eu.Baiazid, sa-i aduci autocolantele pt frate-meu pls. Bine ca mi-ai adus aminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Deci ramane Hanu cu Hamei. Incerc sa ajung si io in jur de 9 - 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 i'm in. da nu stiu daca ajung asa repede. dau o tura si pe la casa poporului, tineti-mi loc(uri) Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 can I join u? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Hai ca ajung shi eu pe la 19 : 30 pe acolo dar spuneti-mi shi mie cum ajung ca nu am fost nici o data (vin cu motoru') se poate parca acolo pe undeva cu motorul? ca despre mashina am priceput ca nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Aveti o manie sa incepeti asa devreme!!! Prevad ca iar ajung eu pe la 10 si lumea e "trasa la fata"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 mah da va place rau in afumatoarea aia de acolo... o sa iesiti iarasi ca niste mici ciolanei afumati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 18, 2005 Autor Share Postat Martie 18, 2005 1. poate sa vine cine doreste. E public 2. Harta .. vezi pe www.sapteseri.ro la harta 3. Afumatoare? Normal \ 4. Program de dimineata (ora 19-20) .. sa avem timp sa bem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Nu am gasit mai nimik, spuneti-mi shi mie pe unde ajung ! Am intzeles ca e pe la universitate si daca pot ajunge cu motuorul acolo sau nu ma lasa aia sa parchez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 mda... merge si un pic de fum.. ne vedem pe la 9-10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 @nobloody normal, oricine vrea e bine venit, noi oricum suntem cam aceiasi de n-spe vineri incoa asa ca lume noua= noi prieteni cu care sa bei un cico! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Nu ishi face cineva mila shi de mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 (editat) pentru cine e interesat shi nu shtie unde e, anexez harta punctu roz e locul de intalnire, se intra in pasaj shi imediat pe stanga Editat Martie 18, 2005 de dead_man_walking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Inceraca sa-ti lasi moto la BNR, daca poti intra p-acolo (dar eu as veni pe jos daca eram in locul tau) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 Salutare! Ma scuzati va rog pentru plecarea intempestiva de aseara dar a fost necesara de oarece am avut probleme cu comunista (am facu pana prostului si nu aveam ulei la mine...) si mi-a fost teama sa nu o calez shi sa merg cu tramvaiul pana acasa, shi imi cer scuze fatza de Kali care abia venise shi vroiam sa vb... Dar promit ca imi voi lua revansha data viitoare! Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Aveti o manie sa incepeti asa devreme!!! Prevad ca iar ajung eu pe la 10 si lumea e "trasa la fata"! Sper ca nu bati apropouri Ideea e ca daca venim sa bem o bere suntem pietoni si RATB-isti deci plecam devreme acasa.... PS Ai observat lipsa lui Baiazid? pe la 9 a intins-o - i se racise grishuletzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 PS Ai observat lipsa lui Baiazid? pe la 9 a intins-o - i se racise grishuletzu Mda....ce pot sa spun...eu stiam ca sclavagismul a fost abolit dar probabil femeia lui Baiazid e mai dura decat orice Don Leoncio de pe manoasele plantatii de cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 21, 2005 Autor Share Postat Martie 21, 2005 Acum sa nu va luati de Cristina ca pun fatza de otoman pe mine si va iau cu palosul la OO Revenind la subiect: Pai in Corint se poate: - bea ieftin - tipa - urla - vezi motoarele - au si umbrelute la terasa afara .. dar din aprilie, mai incolo ...ca e frig. - nu umbla nimeni la motoare ca nu mai calca pe acolo decat cu (,) carje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 21, 2005 Autor Share Postat Martie 21, 2005 Dovada de spionaj industrial intre UM si ML Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 21, 2005 Autor Share Postat Martie 21, 2005 Ikarus, Irina, Andrei_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 21, 2005 Autor Share Postat Martie 21, 2005 Kali si Hannibal in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 21, 2005 Autor Share Postat Martie 21, 2005 Kali si motorul (frumos de alfel) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 21, 2005 Autor Share Postat Martie 21, 2005 Si Kali la plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate