utzi22 Postat August 23, 2022 Share Postat August 23, 2022 Eu am primit oferta de 741 euro (cu plata in 4 rate, daca alegeam plata integrala era ceva mai ieftin) Groupama 4 anotimpuri fara fransiza pt un KTM 1290 Sas evaluat la 18400 euro. Vine undeva la 4% din valoarea motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat August 23, 2022 Share Postat August 23, 2022 (editat) Ai tu sau dealerul vreo reducere pt casco? E foarteee bine. Mai bine decat unele ofere la masina Editat August 23, 2022 de tzunoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzi22 Postat August 24, 2022 Share Postat August 24, 2022 Nu stiu sa am vreo reducere. Iar oferta casco am cerut-o si am primit-o direct de la Groupama. Intr-un final am ales varianta Anotimpuri cu plata integrala si fansiza de 100 de euro, ceea ce a redus costul politei la 600 de euro/an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate