apriliacluj Postat Iulie 9, 2021 Share Postat Iulie 9, 2021 Si cei care nu se feresc, iti fac un pret de te kaci pe tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Iulie 9, 2021 Share Postat Iulie 9, 2021 Da, ma gandeam eu Deci probabil raman la crash pads (frame sliders). Oricum o sa intreb la mai multi asiguratori/brokeri dupa ce imi iau motorul si revin cu detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzi22 Postat August 23, 2022 Share Postat August 23, 2022 Eu am primit oferta de 741 euro (cu plata in 4 rate, daca alegeam plata integrala era ceva mai ieftin) Groupama 4 anotimpuri fara fransiza pt un KTM 1290 Sas evaluat la 18400 euro. Vine undeva la 4% din valoarea motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat August 23, 2022 Share Postat August 23, 2022 (editat) Ai tu sau dealerul vreo reducere pt casco? E foarteee bine. Mai bine decat unele ofere la masina Editat August 23, 2022 de tzunoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzi22 Postat August 24, 2022 Share Postat August 24, 2022 Nu stiu sa am vreo reducere. Iar oferta casco am cerut-o si am primit-o direct de la Groupama. Intr-un final am ales varianta Anotimpuri cu plata integrala si fansiza de 100 de euro, ceea ce a redus costul politei la 600 de euro/an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate