apriliacluj Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Si cei care nu se feresc, iti fac un pret de te kaci pe tine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutpm Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Da, ma gandeam eu Deci probabil raman la crash pads (frame sliders). Oricum o sa intreb la mai multi asiguratori/brokeri dupa ce imi iau motorul si revin cu detalii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
utzi22 Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Eu am primit oferta de 741 euro (cu plata in 4 rate, daca alegeam plata integrala era ceva mai ieftin) Groupama 4 anotimpuri fara fransiza pt un KTM 1290 Sas evaluat la 18400 euro. Vine undeva la 4% din valoarea motorului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzunoi Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 (edited) Ai tu sau dealerul vreo reducere pt casco? E foarteee bine. Mai bine decat unele ofere la masina Edited August 23, 2022 by tzunoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
utzi22 Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Nu stiu sa am vreo reducere. Iar oferta casco am cerut-o si am primit-o direct de la Groupama. Intr-un final am ales varianta Anotimpuri cu plata integrala si fansiza de 100 de euro, ceea ce a redus costul politei la 600 de euro/an. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts