expresul Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Carene din fibra de sticla pentru GS500 (F) Ajunge la 3,5 mil bucata +transport.asta la comanda ferma pentru a ma apuca de ele. sint 4 bucati madel 2006 .pentru intrebari pe forum va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 (editat) salut am si eu un GS 500 E si ..... va plac ceasurile mele ? daca vreti sa vi le modificati am grafica in corel si multe altele.... Editat Noiembrie 22, 2011 de Cristi_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 salut am si eu un GS 500 E si ..... va plac ceasurile mele ? daca vreti sa vi le modificati am grafica in corel si multe altele.... super fain, vreau si yo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 super fain, vreau si yo. cine vrea grafica sau ajutor gen placute gravate cadrane ceasuri taiate laser print infolieri carbon nu pe bani sau prosti doar costul productiei normal... roland print..... id mass cu incredere ... belgor_design@yahoo.ro ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) eu am numai o curiozitate. cum ai intins asa bine autocolantul ala pe cadran?, ca asa ceva vreau sa-mi pun si eu Editat Noiembrie 23, 2011 de kanguru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 (editat) pe cadran a fost print laminat si colat adica l-am intins cu o pasla dar se si poate printa direct pe plexic dar nu are asa o mare rezolutie ...dar de intins autocolant e f simplu ... lucrez in publicitate de 7 ani Editat Noiembrie 25, 2011 de Cristi_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 ma referam mai exact la cadranul ala exterior, care tine ceasurile si toata socoteala. poate imi dai si mie un pont cum sa intind autocolantul, ca nu am intins niciodata pe ceva curbat. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 ma referam mai exact la cadranul ala exterior, care tine ceasurile si toata socoteala. poate imi dai si mie un pont cum sa intind autocolantul, ca nu am intins niciodata pe ceva curbat. ms pai autocolantul asta imitatie de carbon e flexibil si mai gros (cumparat de la rusi 60x60 cm 25 lei) dar te ajuta si un pistol cu aer cald http://www.google.ro/imgres?q=pistol+cu+gaz+de+lipit&um=1&hl=ro&sa=N&biw=1024&bih=667&tbm=isch&tbnid=zOkojJvqPZ5DEM:&imgrefurl=http://forum.softpedia.com/anunturi/anunt/Vand-ciocan-de-lipit-cu-gaz-pistol-de-lipit-cu-gaz-letcon-cu-gaz-83657.html&docid=dnjsos6oLNN5oM&imgurl=http://forum.softpedia.com/uploads2/bc/anunturi_thumb_139520.jpg&w=220&h=383&ei=VdfTTpTrComq-gbbu5X1Dg&zoom=1&iact=hc&vpx=96&vpy=118&dur=445&hovh=296&hovw=170&tx=108&ty=154&sig=118056576518931626324&page=2&tbnh=142&tbnw=96&start=15&ndsp=15&ved=1t:429,r:0,s:15 si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 cred ca gasesc pe la munca sau pe undeva un pistol din ala, si folie stiu si eu ca este pe la rusi. ms mult, sper sa reusesc si eu (asta cand o sa am timp). numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Salutare! Are cineva capacul de pe motor, pe care scrie Suzuki? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 Are cineva capacul de pe motor, pe care scrie Suzuki? Marfa rara cauti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Firar! Inseamna ca trebuie sa mi-l fac singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Firar! Inseamna ca trebuie sa mi-l fac singur nu , trimite mesaje celor care au piese din dezmembrari si noi, i-am intrebat si eu acum vreo 6 luni, imi gasisera cu 230 lei parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 de azi nu mai sunt si posesor de GS500, am ramas cu GSF-ul. succes colegului pe mai departe si poate ne vedem "joia". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expresul Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Eu mi-am pus handguarduri la gs sint foarte bune daca umbli pe vremea asta.Nu iti mai ingheata miinile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipsk4 Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Eu mi-am pus handguarduri la gs sint foarte bune daca umbli pe vremea asta.Nu iti mai ingheata miinile. poze? ma bate si pe mine gandul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Intrebare: 2 stickere pentru rezervor de unde as putea si eu sa cumpar? De preferat ar fi pe alb Help! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Intrebare: 2 stickere pentru rezervor de unde as putea si eu sa cumpar? De preferat ar fi pe alb Help! ebay sau motorteam bul timisoara, sector 6, bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) Intrebare: 2 stickere pentru rezervor de unde as putea si eu sa cumpar? De preferat ar fi pe alb Help! ITI FAC CUSTOM CE VREI TU PE AUTOCOLANT NORMAL SI REFLECTIVE, CARBON DOAR LUCREZ IN PUBLICITATE AI O POZA ATASAT PS: CE POZA AI LA STATUS E MOTO CUMPARAT IN TOAMNA DIN BUC ? CA SI EU AM VRUT SA IL CUMPAR .... DE PE BIKESHOP .... DA ERA ASA AROGANT TIPU DE MO LAST RECE Editat Ianuarie 5, 2012 de Cristi_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 (editat) As vrea 2 stickere albe pentru rezervor ceva in genul astuia: Motorul l-am luat prin vara de la un super baiat (pe undeva prin zona obor). El trebuia sa plece din Bucuresti chiar in ziua cand am cumparat eu motorul si ca sa nu merg eu singur cu motorul prin oras (fiind primul meu drum) s-a oferit sa imi duca motorul pana in poligon la Ilioara sa mai exersez puntin (trecuse cam un an de cand terminasem scoala). Si pentru ca se grabea mi-a dat mie masina lui sa merg in fata lui ca sa poata pleca direct dupa ce ma lasa pe mine. Eu am ramas masca..cine ii da masina personala unui strain? Moto cand am luat-o arata asa: Si acum arata asa: Sa-mi spui daca poti sa-mi faci stickerele si cat ma costa. Mersi Editat Ianuarie 6, 2012 de sorinachos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 As vrea 2 stickere albe pentru rezervor ceva in genul astuia: Motorul l-am luat prin vara de la un super baiat (pe undeva prin zona obor). El trebuia sa plece din Bucuresti chiar in ziua cand am cumparat eu motorul si ca sa nu merg eu singur cu motorul prin oras (fiind primul meu drum) s-a oferit sa imi duca motorul pana in poligon la Ilioara sa mai exersez puntin (trecuse cam un an de cand terminasem scoala). Si pentru ca se grabea mi-a dat mie masina lui sa merg in fata lui ca sa poata pleca direct dupa ce ma lasa pe mine. Eu am ramas masca..cine ii da masina personala unui strain? Moto cand am luat-o arata asa: Si acum arata asa: Sa-mi spui daca poti sa-mi faci stickerele si cat ma costa. Mersi ia si tu o ruleta si masoara ce vrei sa colezi pentru ca e la metru patrat .... si iti zic pretul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Am nevoie de 2 stickere cu SUZUKI scris alb, dimensiuni 26cm lungime, 4 cm latime. Vreau sa iasa ca in poza asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 (editat) Am nevoie de 2 stickere cu SUZUKI scris alb, dimensiuni 26cm lungime, 4 cm latime. Vreau sa iasa ca in poza asta: esti un tip maxim ... ai auzit de pm .... ? io stiu ce o fi ala ................. si suzuki sa fie cu logo sau fara ia uite-te la pozele mele ..... Editat Ianuarie 7, 2012 de Cristi_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Ce parte din CA IN POZA nu ai inteles? Am pus poza aia de 2 (doua) ori! Nevermind, mi le fac singur. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali30 Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Are cineva de vanzare o sa pentru o Suzuki Gs 500E, ca a mea este putin crapata si as cam vrea sa o schimb.Sau poate stiti pe cineva care se ocupa cu retapitarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate