Road Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 www.louis.de Sunt mai multe culori, cu sau fara sistemul de prindere, acesta e cel mai eftin. Sau AICI gasesti si alte modele. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gombocka Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 (editat) si yo am kestya asta in perspectiva.gasim pe louis oare?ne ajuta cineva cu germana?si as vrea sa vad si ceva preturi pt faruri smekere streetfighter,de alkea mici si rotunde,2 la numar.si nu styu sa le gasesc pe louis,ma kinui ku dictionar.ro degeaba... a naibii teutoni,sa nu faca ei louis ul in engleza... poate te ajut eu cu germana, si eu ma familiarizez momentan cu louis.de (vezi ID-urile la Profil) Editat Februarie 7, 2007 de gombocka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 mersi... de asta ce ziceti?cam pe asta am pus okii,arata bine pt 50 de euro,dar atunci adio streetfighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 cine poate sa ma ajute si pe mine cu un sfat. ce imi recomandati geanta pt rezervor sau genti laterale in spate? si in varianta cu pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Tankbag-ul emai ieftin, dar si mai putin practic. Eu as opta pentru gentile laterale (sunt si din material textil, impermeabil, care sunt mai ieftine). In cazul in care ai si pasager gentile laterale iti permit un spatiu de depozitare mai mare. Astfel de genti gasesti la louis la 50 de euro perechea : click aici Dar, cu inca 12 euro poti sa-ti iei de la Polo si tankbag : click aiclick aici Si astfel le ai pe amandoua destul de ieftin. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Tankbag-ul emai ieftin, dar si mai putin practic. Eu as opta pentru gentile laterale (sunt si din material textil, impermeabil, care sunt mai ieftine). In cazul in care ai si pasager gentile laterale iti permit un spatiu de depozitare mai mare. Astfel de genti gasesti la louis la 50 de euro perechea : click aici Dar, cu inca 12 euro poti sa-ti iei de la Polo si tankbag : click aiclick aici Si astfel le ai pe amandoua destul de ieftin. Bafta. mersi de informatie nu prea ma m descurcat cu germana tankbag de la polo e ok, intrebarea cum sau prin cine as putea comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popa84silviu Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Salut tuturor !!!!!!!! Uite ce m-a intereseaza si pe mine; vreau si eu un gs 500 E F???? Am cautat pe mobile.de si am gasit si sub 1000 de EU http://www.mobile.de/SIDBHU78v.Gt0ulrrk3c4...1244224685& Rog cine e in masura sa imi spuna cat mai multe sfaturi care sunt necesare la achizitionarea unui Gs (km, an, uzura unde se vede? ) Multumesc!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 (editat) Din propria experienta iti zic ca numarul de kilometri e vax. L-am luat pe-al meu la vreo 40.000 si merge ceas. Deci eu cred ca daca vrei sa-ti iei un gs tre sa il plimbi putin. daca n-are zgomote nefiresti la motor, il iei. Bineinteles ca trebuie sa te uiti la suruburi si la brezoane sa nu fie chinuite. La carburator de exemplu. Radiator n-ai, asa ca ai scapat de-o problema. Capra e rezistenta, iar intretinerea lui e minima. E totusi o motocicleta de facut naveta. Work-class. PS: aia din poza arata mai bine decat a mea. As lua-o maine Editat Februarie 9, 2007 de ahonen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gombocka Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 mersi de informatie nu prea ma m descurcat cu germana tankbag de la polo e ok, intrebarea cum sau prin cine as putea comanda e buna intrebare! cum se poate comanda, prin cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Eu prin ei am cumparat /index.php?showtopic=39750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 aia din link era limitata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gombocka Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Eu prin ei am cumparat /index.php?showtopic=39750 de pe louis aduc mai multi de toate si la tot felul de preturi, ma intereseaza de pe polo cine aduce ceva. vezi aici offtopic: ce timp fain... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 salutare din nou si imi cer scuze ca va stresez atat care puteti si aveti timp si stiti, aruncati un ochi aici sa va dati si voi un pic cu parerea... sunt putin "flamand" ca dat caldura si ii aud seara de seara cum se plimba pe la mine pe aici merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapa Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 sa mi zica si mie careva care e diferenta intre gs 500 E si F.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 sa mi zica si mie careva care e diferenta intre gs 500 E si F.multumesc E -> naked F -> plasticat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 E -> naked F -> plasticat aici e vorba de modelele noi de dupa 2000 cred sau mai tarziu cand a aparut F ca a mea e carenata si este E nu F si e din 95. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Pentru putin timp, Suzuki a scos un model carenat de GS 500 E prin 95 -96 parca. In rest, E-urile sunt naked, doar ca exista mai multe firme care vand carene aftermarket de diverse forme. http://www.spec2.com/ http://www.targa-acc.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 salutare din nou si imi cer scuze ca va stresez atat care puteti si aveti timp si stiti, aruncati un ochi aici sa va dati si voi un pic cu parerea... sunt putin "flamand" ca dat caldura si ii aud seara de seara cum se plimba pe la mine pe aici merci mult Asa se intampla cand nu se alimenteaza (din diverse motive). cand nu trage inseamna ca merge intr-un cilindru. Posibile probleme: 1. Umbla la robinetul de benzina. Pune-l in mai multe pozitii si vezi pe care dintre ele curge suficient. 2. Schimba bujiile (cel mai probabil). 3. Curata carburatoarele si regleaza-le pe un sincronizor. Daca esti din bucuresti cauta-l pe mao-san p-aci pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popa84silviu Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 vreau si eu un gs si vreua cat mai multe pareri (il vreau pe ala naked) cine imi explica si mie cum e cu gs-urile astea unele la 34cp altele la 46 cp. daca is limitate ce se poate face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 15, 2007 Autor Share Postat Februarie 15, 2007 Este in functie de an si tara unde a fost prima oara. De exemplu al meu din 91 e la 46 cai si din acelasi an sunt si cu 34 din Franta (de ex.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Convinge-l bre pe panarama aia de Cold as Ice sa termine cu prostiile si sa-ti ia GS-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 (editat) Spre exemplu in talon la mine scrie 25kw care inseamna exact 34cp. Totusi este greu de crezut ca are doar 34, deoarece merg fara probleme "cot la cot" cu cei de 46cp, iar viteza maxima prinsa de mine este de 177 (sau 180 - nu stiu sigur ca imi era cam frica sa ma uit pe bord ). Chiar: Care este diferenta(constructiva) intre cele doua tipuri ? Merci. Editat Februarie 15, 2007 de cristian78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 vreau si eu un gs si vreua cat mai multe pareri (il vreau pe ala naked) cine imi explica si mie cum e cu gs-urile astea unele la 34cp altele la 46 cp. daca is limitate ce se poate face? Sunt limitate la 34 de CP pt a putea fi conduse de la o anumita varsta (cum e la noi cu A1 pana la 125 de cmc si 15 CP). Din cate stiu eu la GS delimitarea e usor de facut, trebuie doar scoase 2 pastile care limiteaza fluxul de amestec din carburatoare in motor....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 E cam cum zice road. Eu nu mai am GSul dar am limitarea care se pune pt 34 de cai acasa, in birou. Treaba e simpla ca buna ziua. Se delimiteaza fara probleme. Nu e vorba de 2 variante separate de GS sau diferente in functie de tari ci pur si simplu de la caz la caz omu (incepator fiind si respectand legea in tari civilizate) si- luat kitu de limitare original de la Suzuki sau de la alti producatori licentiati si l-a pus sus. Multe GSuri au in acte 34 de cai ca ex motoare de invatacei dar sunt "deschise" de ani de zile. Plus ca acolo daca ai mai putin cai in acte altele-s taxele, asigurarea etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popa84silviu Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Multumesc ! si abia astept sa fac si eu rost de ceva $ si sa dau o comanda in G. Am pus ochi pe unu negru care imi tot face avansuri si mai e una din 99 rosie la 1500 de EU ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate