Thomas Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 Salut, am si eu o problema mica, am scos motocicleta de la iernat si se zice pe undeva ca trebuie sa ii pun in rezervor un aditiv pentru curatat, la citeva plinuri. partea nasoala e ca nu gasesc pe nicaieri asa ceva si am fost pe la 4 benzinarii. stiti pe unde gasesc in bucuresti. (de ce vreau sa fac asta? - la punerea la iarna am respectat toate indicatiile care erau date si a plecat acum la prima cheie, deci stie ceva ala de a scris articulul) La 15 lei (pt 1 rezervor de benzina) gasesti la mag. din Cotroceni 19. - MyMotoTuning. Eu am pus la GS in fiecare an dupa iernare cate unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 A mea are carena, iar unul din fostii propietari a pus buloane de protectie, daca am retinut bine denumirea lor. M-au protejat super bine la cele 2 caderi mai serioase pe care le-am avut pana acum. Poate stie undeva un loc pe unde pot sa le indrept? Sunt doar niste fiare pana la urma...doar ca nu mai pot monta carena cat sunt indoite. Domnu' @Piratu, 2 cazaturi deja ? Te misti repede, acumulezi experienta, nu e bine, poate faci buba OnTopic : poate o sa ne zica cineva de unde se pot cumpara si unde se pot monta (si nu incepeti iar cu kktul ala de "RECLAMAAA", e un forum, se schimba informatii ) Mercik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Domnu' @Piratu, 2 cazaturi deja ? Te misti repede, acumulezi experienta, nu e bine, poate faci buba Chiar este buba. Una lunga, alba si solida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 Mi-am pus de la Powerbronze - 272 ron, 1 ora de manopera in service (trebuie pus motorul intr-o anumita pozitie, chinuit la surubul original, etc) Arata asa (poze de azi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Exact asa arata si ale mele, doar mai "folosite" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JimmyPage1987 Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Stie cineva daca exista/se poate pune un suport pt. side cases pt. GS 500 ? or should i just ? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila_the_Hun Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Da, se poate eu chiar am pe a mea, pe suportul ala pot pune si topcase-ul e o chestuita destullde simpla.. daca nu gasesti de cumparat.. un mester bun s-ar putea sa il poata manufactura, sau cauta pe www.Givi.at si poate ti-l pot aduce eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JimmyPage1987 Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Multumesc. Daca nu pot face rost te contactez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 toata lumea zice ca ia ti gs ca e model raspandit si nu ai probleme cu piesele.kiar asa sa fie ?de o luna ma kinui sa gasesc suportul si maneta de ambreiaj si nu reusesc .aveti ceva idei sau oferte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Mi-am pus de la Powerbronze - 272 ron, 1 ora de manopera in service (trebuie pus motorul intr-o anumita pozitie, chinuit la surubul original, etc) Arata asa (poze de azi) Auuu mama cum poa' sa arate galeriile alea. Eu le am facut la GS cu un spray negru mat de toba si aratau pericol! Dar in unele portiuni a inceput sa rugineasca dupa un timp. Insa oricum... arata mult mai bine decat asa 'ruginii' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 Le voi schimba pe banii mei sau noul proprietar cu un sistem integral din INOX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 nu o sa mai ai treaba cu inoxu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 ura ieri am scos-o pe suzy din service si am facut prima 100 de km de anu asta, si probabil duminica daca e vreme buna inca vreo 200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduche Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Salut , si bine v-am gasit. Tocmai am intrat si eu in grupul FERICITILOR posesori de gs500 achizitionand un gs500F.Abea astept sa-i fac actele si sa o scot la plimbare. Mentionez ca este prima mea motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Salut , si bine v-am gasit. Tocmai am intrat si eu in grupul FERICITILOR posesori de gs500 achizitionand un gs500F.Abea astept sa-i fac actele si sa o scot la plimbare. Mentionez ca este prima mea motoreta. welcome pune o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduche Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 poza nu am inca , dar ma straduiesc sa rezolv "problema". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
advd76 Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 toata lumea zice ca ia ti gs ca e model raspandit si nu ai probleme cu piesele.kiar asa sa fie ?de o luna ma kinui sa gasesc suportul si maneta de ambreiaj si nu reusesc .aveti ceva idei sau oferte? daca ai suportul manetei spart....poti sa-l sudezi in argon, eu asa am facut si a iesit super bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 asa am facut si am constatat ca si maneta e bulita. asa ca le vreau ka lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Mi-am pus de la Powerbronze - 272 ron, 1 ora de manopera in service (trebuie pus motorul intr-o anumita pozitie, chinuit la surubul original, etc) Sal, Powerbronze adica de la www.powerbronze.co.uk? Sau exista in Romania reprezentantza? Sau aduce cineva? Si ce service? Eu am GS500F, sper ca exista si pt modelul asta ceva . Mai are cineva puse protectii la 500F? Daca da dati-mi si mie un semn . Ca deja am luat o mica cazatura si mi-am zgariat carena si capacul de la mototr =((. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Am vazut la Romana in magazinul din metrou niste protectii, cred ca erau de GS500 F. Fa o vizita pe acolo, poate gasesti ce iti trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 pentru maneta...cred ca gasesti la louis..deci iti aduce cineva sau cei cu magazinul de la ploiesti pentru modelul meu au piesele astea: http://www.louis.de/_20761af48fb880a25a4ea..._id=GM51%252F96 cred ca maneta ar fi asta: http://www.louis.de/_20761af48fb880a25a4ea...chterm=10019875 nu e foarte scumpa..11 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 tnx.parca ar fi aia de frana... nimik nu kerge ku germana asta...vai s amar si de www.dictionar.ro,ca nimik nu gasesti ce ti traba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 http://babelfish.altavista.com/ Traduce pagina cu totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 kevin, acum vad ca esti din oradea! decat sa mergi la ploiesti, la paula's biker shop mai bine te duci la viena la gigastore louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 era de frana aia pe care ai pus o.uitati va,poate asta e de ambreiaj dar model dupa 96..cod10019884..poate... am fost la louis la viena mai demult,nu stiam yo ce e louis ul atunci sau motoarele,am intrat de curiozitate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate