emylyo Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Please help me!Si ma intereseaza doar modelul moto si sa nu ma intrebati cine e tipa ! .Ma intereseaza modelul pt ca am o toba ca asta full sistem si sa vad compatibilitatea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 ... sa nu ma intrebati cine e tipa ! Pai e o nasoala oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Decembrie 21, 2007 Autor Share Postat Decembrie 21, 2007 Tipa da,moto nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Motorul e K5 - K6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Motorul e K5 - K6. exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Decembrie 21, 2007 Autor Share Postat Decembrie 21, 2007 K5 sau 6?Este mare diferenta intre ele?Mac poti intreba daca se potriveste evacuarea de Hayabusa pe motorul acesta ca pare identica cu a mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 K5: K6: Diferente intre K5 si K6 sunt doar de culori. Nu e foarte clar ce tobe vrei tu sa se potriveasca la Hayabusa. Tobele stock ies din discutie (ca sunt diferite si la numar ). Mai departe, daca ai o evacuare 4 in 1 pe Hayabusa ii poti pune orice toba finala cu conditia ca galeria sa aiba acelasi diametru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 e K5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 ceva de genu ala ii... tipa ce fel de k e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 ceva de genu ala ii... tipa ce fel de k e? Klumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 ba sa mor io..aia e ioana fosta me prietena... ma carpa da mie mereu mi-ai zis ca iti place doar kawasaki...si acuma umbli cu unu care are suzuki...zdreanto nu te mai iubesc dispari din viata mea.... sa nu aveti niciodata incredere in femei...mai ales cand iti spun ca motocicleta ta e cea mai frumoasa.... sunt ipocriote..uitati ce am patit... doam,ne cum am putut fi atat de naiv si prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 ma carpa da mie mereu mi-ai zis ca iti place doar kawasaki...si acuma umbli cu unu care are suzuki...zdreanto Bah, nu e totul pierdut... gigserul ala are discuri de kawa, poate reusesti o miscare spectaculoasa pe perioada de franare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 ma carpa da mie mereu mi-ai zis ca iti place doar kawasaki...si acuma umbli cu unu care are suzuki...zdreanto Si femeile incep sa se priceapa la motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 ba sa mor io..aia e ioanafosta me prietena... ma carpa da mie mereu mi-ai zis ca iti place doar kawasaki...si acuma umbli cu unu care are suzuki...zdreanto nu te mai iubesc dispari din viata mea.... sa nu aveti niciodata incredere in femei...mai ales cand iti spun ca motocicleta ta e cea mai frumoasa.... sunt ipocriote..uitati ce am patit... doam,ne cum am putut fi atat de naiv si prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Please help me!Si ma intereseaza doar modelul moto si sa nu ma intrebati cine e tipa ! .Ma intereseaza modelul pt ca am o toba ca asta full sistem si sa vad compatibilitatea! Scuze, poate zic o prostie dar merita incercat. In tineretea mea mai zbuciumata imi comandasem la Louis niste piese(membrane de carburator) pt un RF 900 si pe cutia in care au venit scria ca sunt compatibile si cu RF 600, Bandit 600/1200, gsxr 600/750 SRAD. Vezi ca aia pe Louis au un motor de cautare a pieselor, cauta evacuare de K5 si apoi de Busa si vezi, daca au acelasi cod inseamna ca se potrivesc. Un prieten de-al meu si-a modificat o evacuare de K3 pe Busa si merge dar repet, a modificat-o el. Scuze daca am spus prostii si bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Decembrie 29, 2007 Autor Share Postat Decembrie 29, 2007 Da.Cred ca este vorba de aceiasi evacuare.Deci cred ca este de k3 pt ca a fost cumparata in 2004 la inceputul anului.Si se potriveste se pare si pe k4-5-6! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate