mac-mac Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 parca era vorba sa le dam DVD-uri cu actiunea..mai stie careva ce sa- intamplat cu treba asta ..se mai fac sau nu???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 parca era vorba sa le dam DVD-uri cu actiunea..mai stie careva ce sa- intamplat cu treba asta ..se mai fac sau nu???? Si eu astept news de dvd-urile alea dar nu s-a mai auzit nimic. M-am gandit sa incerc sa fac un FTP sa uploadeze fiecare ce are in caz ca inca nu s-au strans filmuletele si pozele la galerie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Si eu astept news de dvd-urile alea dar nu s-a mai auzit nimic. M-am gandit sa incerc sa fac un FTP sa uploadeze fiecare ce are in caz ca inca nu s-au strans filmuletele si pozele la galerie. CEL MAI BINE ASA AR FI!!! SA NE ANUNTI DACA REUSESTI! Am si eu de pus cateva sute de mega de poze si filmulete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Diplome pentru firmele care au sponsorizat actiunea " Mos Craciun Vine cu Motocicleta ": Saptamana ce urmeaza se vor face diplome tuturor firmelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SNOWMAN Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Diplome pentru firmele care au sponsorizat actiunea " Mos Craciun Vine cu Motocicleta ": Saptamana ce urmeaza se vor face diplome tuturor firmelor. Cine le face?....si cum putem sa dam numele firmelor(adresa mail, forum??) plus mai am cativa colegi si prieteni care au contribuit cu sume de bani, ar fii frumos sa le apara si lor numele pe diploma!!! Eu zic ca este loc suficient sa apara toti pe spatele unei diplome daca sunt insiruite toate firmele si persoanele! a+ --- Mesaj completat în 11 Jan 2008 14:53 -------------aaaa...era sa uit, asta ii va motiva si de Pasti sa contribuie cu ceva..si in cativa ani l;a aia mai vechi poate le facem o mapa direct ..glumeam a+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 La Multi Ani! tuturor. Foarte frumoasa diploma, sunt sigur ca o vor afisa cu mandrie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Cine le face?....si cum putem sa dam numele firmelor(adresa mail, forum??) plus mai am cativa colegi si prieteni care au contribuit cu sume de bani, ar fii frumos sa le apara si lor numele pe diploma!!! Eu zic ca este loc suficient sa apara toti pe spatele unei diplome daca sunt insiruite toate firmele si persoanele! a+ <small>--- Mesaj completat în 11 Jan 2008 14:53 -------------</small><br/>aaaa...era sa uit, asta ii va motiva si de Pasti sa contribuie cu ceva..si in cativa ani l;a aia mai vechi poate le facem o mapa direct ..glumeam a+ Cine doreste sa faca diplome pentru firmele de la care s-au strans bani sa-mi dea un PM cu numele firmei, sau dupa caz numele persoanei. Grafica si laminarea o fac eu, cu primturile astept propuneri sau punem toti ceva bani si le printam la Xprinting. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Duminica 13.01.2008 ora 11(adica acum!) pe TVR2 la emisiunea Motomagia va fi prezentat un reportaj despre Mos Craciun pe motocicleta 2007. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 stie cineva cand e reluarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 DVD-urile cu montajul paradei si cel cu emisiunea de pe TVR2 sunt la mine. Marti sa ma sunati sa le dau mai departe. 0721 291 749 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 sunt si pozele pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 sunt si pozele pe el? doar filmuletele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 cred ca miercuri pe la 1 noaptea parca e reluarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d t m Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 asteptam cu nerabdare pozele de la parada de astazi...20.12.2008 excelenti mos craciunii si craciunitele!!! multa sanatate si va doresc la toti sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Bravo baieti si fete! Frumoasa parada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lexus Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Am si eu o intrebare...pt Mosi: cum v-ati lipit caciulile de Mosi pe casca? cu banda adeziva...nu de alta da asi noi avem parada luni si stau cam prost cu inspiratia...respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Un filmulet de la parada: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Un filmulet de la parada: Foarte tare ...asta da organizare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Foarte tare ...asta da organizare.... felicitari domnilor ! sarbatori fericite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ema_emax Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Foarte foarte tare...foarte bine organizati Sarbatori Fericite Tuturor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 ca si participant , mi-a placut foarte mult , foarte bine organizat . respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Am si eu o intrebare...pt Mosi: cum v-ati lipit caciulile de Mosi pe casca? cu banda adeziva...nu de alta da asi noi avem parada luni si stau cam prost cu inspiratia...respect da cu banda adeziva ...dar caciulile se pot largii daca tragi cu grija de ele sa nu se rupa si apoi poti sa le pui pe casca ...acum depinde si din ce material e costumul ... daca e din ala subtire merge ...daca nu ramine varianta cu lipitul...sau se poate prinde si cu un elastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 felicitari tuturor....bravo. PS:si mai zic unii ca nu exista mos craciun pfff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Anul asta au fost peste tot organizate evenimente de genul asta. Si la Buc, si la Tm, si la Buzau, si la Galati... si sa ma ierte cei de care am uitat. Bravo tuturor. Aratam asa celorlalti ca ne pasa. Si ca nu suntem doar "motociclisti satanisti violatori de babe" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patko Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 da, felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate