cstelia Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 (editat) Intre 25 si 27 Martie sunteti asteptati la Timisoara. In cadrul salonului auto "AUTOINSTINCT" vor fi expuse si cateva motociclete (Yamaha, KTM, Ducati, Aprilia, Kawasaki, Moto Guzzi, MV Agusta). Programul este: Vineri 25 martie 11-19 Sambata 26 martie 10-19 Duminica 27 martie 10-18 Joi 24 martie de la ora 11 va avea loc pe strazile Timisoarei o parada a autoturismelor expuse si speram sa putem include si cateva motociclete. Locatie: Pavilionul EXPOVEST de pe Calea Lugojului Editat Martie 21, 2005 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Hmmm...tentant! Sa vedem, poate primesc o invoire de acasa! (Daca mai si zici ca MV Agusta aia e F4-1000, precis evadez ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 22, 2005 Autor Share Postat Martie 22, 2005 Nu e... sorry. E Brutale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 De unde o sa inceapa parada?poti sa-mi dai ceva detalii cum se ajunge la pavilion (venind dinspre ARAD).Ne vedem cu siguranta akolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 22, 2005 Autor Share Postat Martie 22, 2005 Pavilionul Expovest se afla pe Calea Lugojului. Se iese din Timisoara spre Lugoj (Bucuresti, Deva, Caransebes). Dupa iesirea din oras pe partea stanga se afla o serie de firme/cladiri. Pe una din ele scrie mare EXPOVEST. Inca nu stiu exact de unde va pleca caravana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Multam' sper sa ajung cu bine! Toate cele bune la organizare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Martie 23, 2005 Admin Share Postat Martie 23, 2005 expovest e langa locul meu de munca, asa ca azi toata ziua incepand cu ora 3 am lucrat in zgomot de motoare turate, teste, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Am si doo intrebari: pe unde trece parada aia de joi ? Si ce importator de fapt are expo de moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 24, 2005 Autor Share Postat Martie 24, 2005 Caravana va intra in TM pe calea lugojului si va trece prin toate zonele importante ale Timisoarei. Am aflat ca la caravana vor participa numai motocicletele inmatriculate (cred ca numai 4 sau 5) cate una de la fiecare importator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Martie 24, 2005 Admin Share Postat Martie 24, 2005 iarasi dau ture baietii ... tocmai l-am vazut pe romica cu zzrul custom paint intrand cu motorul in hala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Martie 24, 2005 Admin Share Postat Martie 24, 2005 am vazut pana acum - yamaha mt1 - ducati multistrada - ducati 749 - ducatim onster - dragstar - R1 - fazer - ktm 50 si se mai descarca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 24, 2005 Autor Share Postat Martie 24, 2005 (editat) ktm-ul este sx de 85cmc (motocross) mai adauga Yamaha Dragstar Classic, Moto Guzzi Nevada, Yamaha XT, Yamaha TDM 900. La noapte ajunge camionul cu Aprilia, Kawasaki, MV Agusta, Cagiva. Maine la 7 AM ajung restul de KTM-uri. La ora 11 deschiderea oficiala iar la 12 deschiderea pentru public. La ora 18.00 "Drive Fashion" - parada de moda (chicks) P.S. La caravana nu au mai participat motociclete... Editat Martie 24, 2005 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 24, 2005 Autor Share Postat Martie 24, 2005 Si ca sa va fac pofta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 pai daca nu vad vreun chopper sau cruiser mie personal nu imi faci ciuda astept poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 Frumos, foarte frumos....adaos c-am cat este la o motocicleta?Nu de alta dar vreau sa compar preturile cu cele din Ungaria de la Szeged (acolo au adaosuri destul de mici, cel putin asa mi-au zis ceva preteni de acolo)..... Foarte frumos....mai asteptam poze (de fapt sapt viitoare ma duc sa-l vizitez ) poate ca eu puneam motocicletele in centrul showroom-ului si masinile spre exterior (parere personala ce tine de gust...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Martie 25, 2005 Admin Share Postat Martie 25, 2005 poza e de ieri de la pregatiri, am fost mai inainte pe acolo (m-am intalnit si cu MosCraciun) saptamana viitoare daca vii... va fi gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 cica noua achizitie a lui Pascota ( zicea omul de la Suz ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 Big MAMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 Big mama 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 iete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 Bruta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 Guma fatza de la noul GSXR 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 si am mai vazut Derbiul ala mic de 125 dar era atat de inghesuit intr-un colt ca era sa il ratez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 25, 2005 Autor Share Postat Martie 25, 2005 Big MAMA Big Mama s-a si vandut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 Mistoace rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate