cristi80 Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 de la louis NEVR DULL asa scrie pe cutie cu rabdare piesele mici le poti face sa arate a ''crom'' daca nu gasesti pe louis iti fac eu o poza sa vezi cum arata cutia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2008 de la louis NEVR DULL asa scrie pe cutie cu rabdare piesele mici le poti face sa arate a ''crom'' daca nu gasesti pe louis iti fac eu o poza sa vezi cum arata cutia Nu e rea de loc idee! As aprecia gestul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Nu e rea de loc idee! As aprecia gestul..... ti-am spus sa cauti pe louis, dar, daca insisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 salut ! baieti io am reusit sa imi polishez piesele la mirror finish ...vedeti pozele! nu stiu cat rau face treaba asta la racire da pentru piese care nu au treaba cu temperaturi mari e super . Ca sa le aduc in starea asta am muncit la ele d m-au gasit dracii ..diferite granulatii d smirghel, pasle, perii paste. luciu s mentine ..nu-i dracu asa negru ..tre doar sa l iei la un lustruit usor cu pasta d curatat metalu o data la 3-4 spalari si o sa arate bine mult timp. am mai facut jenti d masini pentru nijte baieti ..si diverse alte piese d alu, da moka nu o mai fac nici sa ma bati ...foarte time consuming ..in fine! hai cu sezonu mai repede ! si acu poze ! BEFORE After si asta-i o grila d radiator facuta d mine tot din alu si polishata si astea-s furcile mele before si after Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 salut ! baieti io am reusit sa imi polishez piesele la mirror finish ...vedeti pozele! nu stiu cat rau face treaba asta la racire da pentru piese care nu au treaba cu temperaturi mari e super . Ca sa le aduc in starea asta am muncit la ele d m-au gasit dracii ..diferite granulatii d smirghel, pasle, perii paste. luciu s mentine ..nu-i dracu asa negru ..tre doar sa l iei la un lustruit usor cu pasta d curatat metalu o data la 3-4 spalari si o sa arate bine mult timp. am mai facut jenti d masini pentru nijte baieti ..si diverse alte piese d alu, da moka nu o mai fac nici sa ma bati ...foarte time consuming ..in fine! hai cu sezonu mai repede ! si acu poze ! BEFORE After si asta-i o grila d radiator facuta d mine tot din alu si polishata si astea-s furcile mele before si after Ti-au iesit super.Cred ca iti trebuie rabdare,nu gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 ..io am reusit sa imi polishez piesele la mirror finish... ..super, super, da nu te cred! ti-aduc motorul, grupul si cutia sa-mi demonstrezi ca se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) ..super, super, da nu te cred! ti-aduc motorul, grupul si cutia sa-mi demonstrezi ca se poate? )) crede si nu cerceta ! cu asta is si io d acord ! lucrez cu cea mai mare placere la motoare ..as face asta tot timpu si ca ocupatie principala , dar am si day job si mai e si facultatea tocmai d-asta am zis k nu l mai fac moka..imi mananca tot timpu ....la diferentialu ala am lucrat cred vreo 6 ore ca sa il aduc asa ..ca is si maniac perfectionist...si dak ramane o pata matuita sau o zgarietura o iau d la capat ..la furca .ambele brate mi-au luat o zi .si grila d radiator ...constructie plus polish ...vreo 3 zile....2 dak nu ramaneam fara materiale )))) Editat Februarie 13, 2009 de Thrasher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tr88bcd Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 )) crede si nu cerceta ! cu asta is si io d acord ! lucrez cu cea mai mare placere la motoare ..as face asta tot timpu si ca ocupatie principala , dar am si day job si mai e si facultatea tocmai d-asta am zis k nu l mai fac moka..imi mananca tot timpu ....la diferentialu ala am lucrat cred vreo 6 ore ca sa il aduc asa ..ca is si maniac perfectionist...si dak ramane o pata matuita sau o zgarietura o iau d la capat ..la furca .ambele brate mi-au luat o zi .si grila d radiator ...constructie plus polish ...vreo 3 zile....2 dak nu ramaneam fara materiale )))) luciul este rezistent? sau dispare dupa prima spalare? da detalii despre reteta! ce granulatii de smilgher? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pseudo_rat2000 Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 SALUT TOVARASI! K venii vorba de polisat/slefuit,stiu ca am o carte p aici...tre s-o caut...cu electronica pt incepatori,stiu sigur ca acolo am citit k piesele din aluminiu,dupa slefuire,pt pastrarea aspectului(mat x lucios,depinde de optiunea fiecaruia)se trateaza cu acid boric...ori ceva boric oricum. revin n citeva zile cu info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 (editat) ...revin n citeva zile cu info... ..cate zile? de ce-ti trebe atatea? sa nu uiti!! ...crede si nu cerceta !... ??? !!! ...cred ca-l vopsesc pa'n la urma, apoi vad ce-o iesii... Editat Februarie 16, 2009 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 ..cate zile? de ce-ti trebe atatea? sa nu uiti!! ??? !!! ...cred ca-l vopsesc pa'n la urma, apoi vad ce-o iesii... Salut. Nu vopsesti nimic, pui peria de sirma rotativa pe el, l-ai facut alb, montat la loc si pe urma... apa paie si bataie. Lasa suprafetele de aluminiu "libere" si curate ptr. schimbul de caldura. Aminteste-ti de asta vara ce-ti spuneam ca pe centura Bucuresti (cind ne-am intilnit la Peco pe iesirea spre Tirgoviste la plecarea in Marea hoinareala) datorita "dopurilor" din trafic, mi-a ajuns uleiul la peste 100 grade. Personal nu sint de acord cu vopsitul s-au lustruitul "oglinda" al suprafetelor care se incalzesc puternic si au nevoie de un schimb de caldura cit mai rapid posibil. Dar, gusturile nu se comenteaza, se "dezbat" problemele care apar "dupa"... Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 (editat) ce-i drept e k pe al meu s-a cam lasat luciul, are 1 an deja... 1.la cateva zile dupa slefuire. 2.la aprox 1 an dupa slefuire. Editat Februarie 16, 2009 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Oare nu trebuie luata in seama si calitatea aluminiului !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 pana la urma a spus cineva o solutie de curatat ? de exemplu furcile , cu ce smirghel ? si ce solutie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pseudo_rat2000 Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 ..cate zile? de ce-ti trebe atatea? sa nu uiti!! ??? !!! ...cred ca-l vopsesc pa'n la urma, apoi vad ce-o iesii... SALUT!!! DUREAZA PT K AM CARTEA IMPRUMUTATA SI NU SINT NICI P ACASA DIN CAUZA SCIRBICIULUI!!! IAR CARTEA QAR NU O MAI GASESTE NEA ELECTRONISTU' LU' PESTE . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Oare nu trebuie luata in seama si calitatea aluminiului !? calitatea aluminiului este aceeasi...conteaza cum slefuiesti si apoi lustruiesti sunt multe tipuri de smilgher si paste de lustruit cu diferite granulatii si calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate