ionel72 Postat Ianuarie 8, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2008 unde ti-o aduc? Srada RECRUTULUI nr 18 www.extaauto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) Salut Cam cat m-ar costa tapitatul unul spatar de sissy bar, piele artificiala+ burete? El are cam 15/20 cm si nu o sa am decat o bucata de lemn pe dimensiunea lui. Spatarul trebuie sa arate bine pe ambele parti , fata/spate. Ideea este ca am gasit un cadru de sissy bar dar nu are spatar si vreau sa stiu daca merita sa-l cumpar asa. Merci, Dan Cam asa ar trebui sa arate. Editat Ianuarie 11, 2008 de pirvulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Salut Cam cat m-ar costa tapitatul unul spatar de sissy bar, piele artificiala+ burete? El are cam 15/20 cm si nu o sa am decat o bucata de lemn pe dimensiunea lui. Spatarul trebuie sa arate bine pe ambele parti , fata/spate. Ideea este ca am gasit un cadru de sissy bar dar nu are spatar si vreau sa stiu daca merita sa-l cumpar asa. Merci, Dan Cauta-l pe userul @darian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 pana la urma cam cat merge o sea de scuter ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Martie 9, 2008 Autor Share Postat Martie 9, 2008 pana la urma cam cat merge o sea de scuter ? 200 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Doar tapitare stii sa faci? O sa mai comoda, cu forma anatomica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 (editat) Doar tapitare stii sa faci? O sa mai comoda, cu forma anatomica? Vino la atelier sa vedem despre ce e vorba.0724310008 Editat Martie 12, 2008 de ionel72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 de unde fac si eu rost de material pt sa ? imi trebuie decat material rezistent... si sa nu fie piele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 de unde fac si eu rost de material pt sa ? imi trebuie decat material rezistent... si sa nu fie piele! E UN MAGAZIN LA METROU STEFAN CEL MARE, VIS.A.VIS DE POLITIE...IO DE ACOLO AM LUAT IARNA TRECUTA,...AU DE TOATE...CULORILE SI NU MI SE PARE SCUMP(18 LEI/M LINIAR ,CCA120 CM) FACI DOO SEI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Daca vrei imitatie de piele,culoare neagra,mai bine te duci la Bucur-Obor.Singurul tip de "negru",de la mag. de pe Stefan Cel Mare,nu prea are elasticitate.Adica,o sa te chinui rau de tot,la intins.La Bucur-Obor,gasesti de 4 feluri,negrul.Am cumparat eu,alaltaieri.Sunt vreo 4 raioane,care au piele sintetica ,inclusiv culoare neagra.Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Vino la atelier sa vedem despre ce e vorba.0724310008 Mai esti pe piata?, mai exista atelierul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burgman1 Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Sal am urmarit pozele cu ceea ce faci ,sunt din ramnicu sarat si as dori sa imbrac si eu o sa de maxiscoter suzuki burgman.iti atasez o poza cu un model si as dori si eu un pret informativ daca eram in bucuresti veneam la tine direct cu ea , asa sunt obligat sa vb pe net. Astept un raspuns. Cu stima Marius! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Aprilie 13, 2013 Autor Share Postat Aprilie 13, 2013 SEI MOTO.0724310008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Octombrie 16, 2013 Autor Share Postat Octombrie 16, 2013 (editat) Tapiterie sei ATV si moto Editat Octombrie 16, 2013 de ionel72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baricza Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 salut am si eu de reparat o geaca s-au rupt cheitele toate 3 si un volan de facut ce pret ar estimativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Octombrie 16, 2013 Autor Share Postat Octombrie 16, 2013 Pretul pentru volan este de 250 ron daca are piele pe el sau 350 ron daca este din cauciuc. Pentru cheitele la geaca am pe cineva langa atelier care repara,daca vii cu volanul te trimit la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marshal.RO Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 o sea suzuki sv 650s de agaugat burete si retapitat la cat ma duce? fostul proprietar i a scos tot buretele pentru a o face joasa. astept un pret estimativ. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Decembrie 9, 2013 Autor Share Postat Decembrie 9, 2013 Treci pe la atelier sa vedem saua,150 - 200 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Iunie 7, 2015 Autor Share Postat Iunie 7, 2015 Tapiterie sei moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Septembrie 6, 2015 Autor Share Postat Septembrie 6, 2015 (editat) Tapiterie sei moto Editat Septembrie 6, 2015 de ionel72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Februarie 25, 2016 Autor Share Postat Februarie 25, 2016 Vine,vine primavara http://www.tapiteriepiele.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Februarie 25, 2016 Autor Share Postat Februarie 25, 2016 Vine,vine primavara http://www.tapiteriepiele.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Poți face așa ceva ? Un preț ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate