Sergiu 30 Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 cel mai mult imi place cum se aude cu un full termignoni crapa geamurile nu alta bestial sunet de monster is italienii cel mai mandri as putea spune e simbolul de la ducati exact cum stii tu cine e simbolul de la kawasaki i couldnt help it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 cel mai mult imi place cum se aude cu un full termignoni crapa geamurile nu alta bestial sunet de monster is italienii cel mai mandri as putea spune e simbolul de la ducati exact cum stii tu cine e simbolul de la kawasaki i couldnt help it he-he. sa vezi cum arata si cum suna un S4R cu TERMIGNONI. adica asta: http://www.imsatmoto.ro/motoare/secondhand_details.php?id=18 cica are si vreo 130 cai. cica. oricum mobra este dementiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) Nu ma calomnia, ca nu ti-am scris niciodata pe privat, si am folosit intotdeauna un limbaj decent. Vezi, alta diferenta intre mine si tine: eu nu o sa ajung niciodata sa-ti cer tie scuze Pistolaru suferi cam tare de infatuare, si observ ca tu consideri gest de slabiciune sau plecaciune atunci cand cineva isi cere scuze. Vezi ca viata are un mod bizar de a ne da peste bot, o sa ajungi sa ti ceri tu scuze, dar nu de la unu ca mine,ci de la unu de 5 ori mai rupt,mai terminat si mai agramat:) Hai pup dulce, ca sa nu mai fii supy:-* ONTOPIC: Nu stiu cum e cu monster cu termignoni dar eu tampesc dupa 749 cu ZARD:)) Editat Ianuarie 15, 2008 de insider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Vezi ca viata are un mod bizar de a ne da peste bot, o sa ajungi sa ti ceri tu scuze, dar nu de la unu ca mine,ci de la unu de 5 ori mai rupt,mai terminat si mai agramat:) Pai o fac deja, dar ruptii aia terminati si agramati carora le cer eu scuze si pe care ii numesc simplu "prieteni", au o inima cat motoru K1200R-ului ala pe care il visezi tu. Ceea ce nu sunt tentat sa cred despre tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 bah, maturizati-va. terminati cu cacaturi d-astea. deja ati ajuns cam departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 care e rolul acestui topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 bah, maturizati-va. terminati cu cacaturi d-astea. deja ati ajuns cam departe. Eu sunt calm, si la fel cred ca e si pistolaru' Mai in gluma, mai in serios am dat-o-n offtopic...se mai intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate