doky21 Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 salutare stefan ma numesc(pisthu)....unii dintre voi ma sthitzi dupa nume sau dupa urechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 salutare stefan ma numesc(pisthu)....unii dintre voi ma sthitzi dupa nume sau dupa urechi aoleu pe unde e vara sa vin si eu sa ma dau.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 salutare stefan ma numesc(pisthu)....unii dintre voi ma sthitzi dupa nume sau dupa urechi te-ai trezit si tu sa pui o poza??? era cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doky21 Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 (editat) Salut , cum merge treaba in 2009 ??? Daca vreti sa va pensionati si vreti sa va luati vreun scuter nou , sau va pasioneaza enduro - cross , nu ezitati sa ma contactati , vand orice din gama Piaggio , Gilera , Vespa , Derbi , Husqvarna . Va salut de pe un Husky SM 125 2T , cu care inca nu am poze , nare cin' sa-mi faca , pt ca deobicei ma dau singur . PS : astia cu SM-uri ... da-ti un semn cand iesiti , ca vreau si eo sa mai invatz una alta de la astia mai batrani , cu mai multa experienta adica . Editat Februarie 20, 2009 de micutu_17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofix Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 PS : astia cu SM-uri ... da-ti un semn cand iesiti , ca vreau si eo sa mai invatz una alta de la astia mai batrani , cu mai multa experienta adica . Salut si tie! Daca afli vreunu' cu SM care are chef de socializare, da-mi si mie un semn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Salut si tie! Daca afli vreunu' cu SM care are chef de socializare, da-mi si mie un semn... S-a facut daca aud cva te anunt . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Salut , cum merge treaba in 2009 ??? Daca vreti sa va pensionati si vreti sa va luati vreun scuter nou , sau va pasioneaza enduro - cross , nu ezitati sa ma contactati , vand orice din gama Piaggio , Gilera , Vespa , Derbi , Husqvarna . Va salut de pe un Husky SM 125 2T , cu care inca nu am poze , nare cin' sa-mi faca , pt ca deobicei ma dau singur . PS : astia cu SM-uri ... da-ti un semn cand iesiti , ca vreau si eo sa mai invatz una alta de la astia mai batrani , cu mai multa experienta adica . alooo gradinita e in alta parte micutule, bine ai venit pe forum, ai grija la hiene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Bine am venit prin 2005 ... dar pana acu' numa am ras de voi , akuma m-am gandit sa postez si eo , in speranta ca sezonu' asta nu ma mai dau singur ... numa bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) Bine am venit prin 2005 ... dar pana acu' numa am ras de voi , akuma m-am gandit sa postez si eo , in speranta ca sezonu' asta nu ma mai dau singur ... numa bine ! da-i tare frate nu te lasa.......pai cum sa te da-i singur,te bagi cu noi....... Editat Februarie 21, 2009 de viespea_a... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) Mi-a venit racheta pentru 2009. 7 trepte,vit. max. 350km/h. (piele,functie de decapotare). Editat Martie 20, 2009 de Dlori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Mi-a venit racheta pentru 2009.7 trepte,vit. max. 350km/h. (piele,functie de decapotare). Urmeaza vopseaua verde-broscutza, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Mi-a venit racheta pentru 2009.7 trepte,vit. max. 350km/h. (piele,functie de decapotare). esti praf, cred ca te fac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 esti praf, cred ca te fac... Ha ha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 chiar ca te-a facut red cu motoru ala lory nai ce face,el are 8trepte plus un caiac canoe extra plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Mi-a venit racheta pentru 2009.7 trepte,vit. max. 350km/h. (piele,functie de decapotare). Foooarte taaare jucaria... am mers si eu pe asa ceva, pentru oras e super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McDan Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Mi-a venit racheta pentru 2009.7 trepte,vit. max. 350km/h. (piele,functie de decapotare). Oau si acolo in spate iti incape si o gagica impachetata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 salut! sunt incepator asa ca luati-ma usor iar ca sa fie meniul complet mi-am luat si racheta (kawasaki zx-636 din 2005). In concluzie, decat sa-mi spune-ti ca am exagerat mai bine mi-ati da niste sfaturi utile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 salut! sunt incepator asa ca luati-ma usor iar ca sa fie meniul complet mi-am luat si racheta (kawasaki zx-636 din 2005). In concluzie, decat sa-mi spune-ti ca am exagerat mai bine mi-ati da niste sfaturi utile! Primul lucru ce am obs din poza ........foloseste faza lunga,asa cu faza scurta nu prea te vad conservarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 corect faza lunga,multa atentie si bafta la racheta.poza a fost facuta undeva langa dacia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 corect faza lunga,multa atentie si bafta la racheta.poza a fost facuta undeva langa dacia? mersi de sfaturi! da! la dacia pe acolo am gasit un garaj de inchiriat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 mersi de sfaturi! da! la dacia pe acolo am gasit un garaj de inchiriat. bine ai venit printre noi :-? un sfat l inceput mai incet si incetu cu incetu mai tare dar tot timpu concentrat l drum nu la ce e pe langa ma refer l pitzipoance si persoane care dupa iti spun ieri ai trecut pe langa mine si nu mai observat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 bine ai venit printre noi :-? un sfat l inceput mai incet si incetu cu incetu mai tare dar tot timpu concentrat l drum nu la ce e pe langa ma refer l pitzipoance si persoane care dupa iti spun ieri ai trecut pe langa mine si nu mai observat nu erati la o berica? si era si Dragos Rossi cu voi? daca acolo erati chiar am si salutat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 dada eram acolo l un gratarel mai multi cand a venit dragos eu nu mai era am fost l sedinta foto =)) poza asta e facuta cu telefonu ) celelalte urmeaza nu erati la o berica? si era si Dragos Rossi cu voi? daca acolo erati chiar am si salutat! cred ca nai inteles mesajul meu ala era sfatul meu de salutat ai salutat d mai multe ori defapt d fiecare data cand neam intalnit l petrom si si cand ai trecut pe acolo pe la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 dada eram acolo l un gratarel mai multi cand a venit dragos eu nu mai era am fost l sedinta foto =)) poza asta e facuta cu telefonu ) celelalte urmeaza patru in V nu?(picioare) parca e ducatti!!!!!!!!!!!!!!!!! buna treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate