clausspac Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Am Marauderul de anul trecut si sunt foarte multumit de el.Neamtul de la care l-am luat a pus niste 'customuri' pe el dar vreau sa-l fac si mai frumos.Daca vreti sa-mi faceti vre-o sugestie astept cu nerabdare. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virilu Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Sa-l stapanesti q placere!!! si fara evenimente!! nu sunt adeptul chopperelor insa imi place sa le vad pe strada, am vazut o data la cva un intruder...cu toba gen mitraliera automata se invartea frumos, nu mai zic de sunet..iar cand a dat a 2a..a scos flacari..mi-a placut mult;))... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Superb! Imi place roata fata ca e solida. Jentile sunt stock sau custom? Singura chestie care m-ar "supara" este ca e pe lant nu pe cardan. Daca mi-as lua un chopper m-as uita la chestia asta. Insa nu ar fi un element pentru care nu as cumpara. S-o stapanesti bine si sanatos! Asfalt intins ca conteaza mai putin cat de uscat e cu asemenea masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 e frumos cu draci marauderul si nu cred ca mai ai ce customiza la el. arata mult diferit fata de ala din fabrica si daca ai mai pune trebi pe el l-ai incarca inutil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clausspac Postat Ianuarie 12, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2008 jantele sunt stock, dar ma gandeam ca ar arata bine si cu niste coburi.oricum va multumesc pentru aprecieri si va doresc sa aveti parte de motoarele voastre fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_m3 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 bafta si sal stapinesti sanatos ! si eu am vrut sami iau unul, dar am ramas la virago si la zephyr,... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Coburi, niste comenzi avansate si un parbriz. In rest nu cred ca mai ai nevoie de ceva la el. Chiar si fara ele e un motor misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc_exe Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 super frumoasa motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Super miÂşto...totuÂşi, eu aÂş scoate ornamentul ăla de pe aripă...e din alt film...părerea mea!Numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
merlyoz Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 sal..meserie marau de8oo,sa-l plimbi cu placere...altfel nici n-ai cum,poate de schimbat io i-as pune o alta furca,stil mai chopper,si alte oglinzi,dar nu stiu cat l-ar imbunatati sau strica.oricum,e belea.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 vezi marauderu meu daca ai nevoie de idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpura Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Am Marauderul de anul trecut si sunt foarte multumit de el.Neamtul de la care l-am luat a pus niste 'customuri' pe el dar vreau sa-l fac si mai frumos.Daca vreti sa-mi faceti vre-o sugestie astept cu nerabdare. RESPECT Salut, Marauderul tau arata foarte bine si asa cum este insa mai poti aduce mici imbunatatiri la partea estetica cum ar fi sa mai scoti, cu ajutorul cuiva care se pricepe, din buretele din sa pentru a da o linie mai continua rezervorului.Un accesoriu care, zic eu, arata foarte bine este pintenul montat in partea inferioara a radiatorului insa nu stiu daca se gaseste.O modificare se poate aduce si la ghidon si anume sa fie ceva mai drept si mai in fata dar asa va deveni mai incomod.Atasez cateva poze si cu al meu. Daca intre timp ai gasit coburi care sa se potriveasca te rog sa postezi o poza noua cu coburile montate ca sa ma inspir si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 am avut unul identic.... super tare motoreta, un sunet frumos de tot, se lasa misto pe curbe... Daca o arzi blana se duce in 190 kmh (testat de subsemnatul, cu pasager in spate). Pune-i niste coburi de piele, dar dintr-alea dure, nu moi... sissy vad ca ai, cozoroc la faruri ai... nu prea mai ai ce sa ii pui Jantele stock arata mult prea belea, si mai si consuma nesimtit de putin motoreta. O alegere buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan george Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 salut. felicitari pt optiune. eu mi-am implinit visul de cateva zile. am achizitionat o yamaha dragstar 1100cmc din 2003 si am de cand sa pun talpi atat pt mine cat si pt pasager. e mult mai comod. iti recomand sa faci la fel. deasemenea coburile laterale intregesc aspectul ei foarte bine si au si un rol foarte practic, frumos motor ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_fender Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 urasc coarnele stock ale marauder-ului. niste coarne mai largi si mai curbate spre spate, dau mult mai bine, dau "volum" motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Felicitari pentru achizitie. Mie mi se pare ca arata f. bine asa; nu cred sa mai fie prea multe componente de customizat. Apropos: dat fiind decalajul intre postul initial si cel actual, poti sa ne spui si noua ce ai mai schimbat la ea intre timp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
har_leyben Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 e super motorul.mai punei coburile si lasal asa .bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 si mie imi place dar important e sa iti placa tie.E superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate