Sari la conținut

Paste - 1 Mai In Grecia (tasos, Olimp, Meteora)


bcristian
 Share

Postări Recomandate

camarazi, e vorba de 700 km in prima zi ca sa ne vedem acolo.

acolo o sa zabovin cat vrem chiar daca planul e ca in 2 zile sa plecam mai departe daca nu ne simtim in stare sau e pre bine acolo ramanem si gata gashca merem mai departe.

nu sunt de acord cu copilariile de genu toti am plecat toti ne intoarcem decat in situatii de criza in care trebuie sa ne bagam toti pt unul. daca unii vor ramane din proprie vointa pe drum sau vor alege alte variante sunt liberi sa o faca atat timp cat noi ceilalti consideram ca pot ajunge inapoi acasa cu planul propus de ei.

 

referitor la mobre eu am un transalp si imi place sa merg pe sosea cu 90-120 iar pe autostrada practic pot mere si cu 150 dar la un consum de 9% asa ca ma voi limita la un 120 constant (oricum nu sunt decat 70km de autostrada)

 

oricum o sa fie mai multe grupuri si intre ai nostri de cate 4 max 6 motoare in care se vor roti conducatorii de coloana si maturatorii (ambii trebuie sa fie cu experienta astfel incat sa tinem incepatorii la mijloc)

 

oricum ne oprim la 200km sa alimentam sa bem cafea si sa facem pipi sau/si caca

 

din experienta cu conserva care are computer de bord viteza mea medie in afara buc. e de 75 km/h in conditiile in care eu am impresia ca o tin constant la 120 si in localitati bub 100 deci mers destul de lejer si pertinent. nu sunt genu care zice ca face 5 ore pana in arad si ca ii dau 200 pe dn1m, am trecut de vreo 20 de ani de faza asta.

 

deci hai la Ursu sa prindem loc pe scaun si sa ne vorbim

 

P.S. veniti si cu o harta sau atlas

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 61
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

@pmoldovan: Am avut si eu El250 si m-am plimbat prin tara. Mi-a placut, e amuzant si arata foarte bine. Insa nu prea e facut pentru drumuri asa de lungi. Nu numai saua pasagerului este neconfortabila. Nu vreau sa te descurajez, dar mie personal mi-ar fi un pic teama sa plec 3-4000km pe el250. Nu stiu unde pui bagajele, daca ai si pasager. Am retineri si fata de F650-ul meu, care este totusi cu totul alta motocicleta - nu ma protejeaza suficient la vant si nu imi ofera rezerva de putere suficienta la 130km/h pe autostrada. Motiv pentru care vreau sa o schimb.

 

@barbarossa: zi si tu, ca bine zici. Am zis si eu, dar fara succes. Parca vad ca mai despartim un grup. Dar de data asta nu te mai dai batut ca la Moeciu anul trecut :blink: .

 

Pe de alta parte, oricum grupurile prea mari nu sunt viabile pe distante lungi. Apar frictiuni, unul vrea mai repede, altul mai incet, unul sa se mai opreasca, altul sa ajunga mai repede, unul sa manance la restaurant, altul de la supermarchet, unul la cort, altul la pensiune, unul blondele, altul brunetele, etc...

 

@hondasan: prietena mea nu este de acord cu tine cu privire la cat sunt de confortabile locurile pentru pasager. La mine se sta bine :laugh: .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

P.S. veniti si cu o harta sau atlas

 

 

adi taica, e agitatie mare asa ca eu am decis sa plec de unul singur, de asta am si deschis topic separat sa nu supar pe nimei

 

pepbune, gandeste te ca e de mers lejer cei 700 din care 60 sunt in ro si peste 250 autostrada in grecia unde n ai ce face.in afara de pauza de benzina.

 

chiar e superb drumul si foarte usor de facut intr o zi

 

eu inca oscilez daca dupa cele 3 zile sa nu stau inca 3 la obzor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@barbarossa: am facut varianta asta tocmai ca sa evit etape maraton de 6-700 de km pe zi, deci dpmdv varianta cu traversat Bulgaria dintr-o bucata cade din start. Am un pic de experienta la drum lung si cu GS 500 si cu TDM-ul, am mai facut 700 de km intr-o zi, si stiu destul de bine despre ce e vorba. Nu se pune problema ca n-as putea, ci ca pur si simplu nu vreau. Nu o lua personal sau in sens negativ, e vorba de faptul ca vreau sa ma relaxez, or 700 de km sunt orice, numai relaxare nu, mai ales cand trebuie sa plec pe la 4-5 dimineata ca sa ajung la feribot la timp. In plus, varianta asta nu lasa decat o foarte mica marja de eroare - ce se intampla daca de exemplu cineva face o pana?

Alt aspect este ca fie si o singura zi de 700 de km ii scoate din carti pe cei cu motoare mai lente. De exemplu pe GS 500 viteza comoda de croaziera pentru mine era de 100-130, in functie de drum si vant. Am mers si 160-170 cu el (adica mers, nu varf de acceleratie), dar din nou, aia numai relaxare nu mai era.

@foxbat: de acord cu tine ca sunt bucati unde se poate merge tare si f tare. Ce fac cei cu motoare care nu prind 150 decat in portbagajul X5-ului :blink: insa? Bine, asta ca sa nu zic ca pe animalul tau de XX la 200 tu incepi sa te cauti sa-ti aprinzi o tigara, in timp ce TDM-ul meu e cu turometrul pe rosu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@pmoldovan: Am avut si eu El250 si m-am plimbat prin tara. Mi-a placut, e amuzant si arata foarte bine. Insa nu prea e facut pentru drumuri asa de lungi. Nu numai saua pasagerului este neconfortabila. Nu vreau sa te descurajez, dar mie personal mi-ar fi un pic teama sa plec 3-4000km pe el250. Nu stiu unde pui bagajele, daca ai si pasager. Am retineri si fata de F650-ul meu, care este totusi cu totul alta motocicleta - nu ma protejeaza suficient la vant si nu imi ofera rezerva de putere suficienta la 130km/h pe autostrada. Motiv pentru care vreau sa o schimb.

Mie mi se pare ca are tinuta de drum impecabila si merge aproape pe pilot automat daca ai macar 50km/h.

Mi-am cumparat deja de la Hepco&Becker niste fiare (la un pret mostruos in jur de EUR300) asa ca am deja montat un top-case Shad de 40l in care incap doua casti, si pana sa plec in calatoria asta o sa-mi cumpar si cutii laterale de la Hepco&Becker (2x30, 2x40 sau asimetric in fuctie de toba, inca n-am avut posibilitatea sa incerc din cauza vremi inefavorabile), oricum o sa beneficiez macar de 60 de litri de lazi pe langa top-case-ul care trebuie sa adapoasteaca castile daca pleci de langa motor si nu vrei sa fi confundat cu robo-cop....

Relativ la vant tocnmai trebuie sa-mi vina un ecran de la Loauis...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

propun intai sa organizam traseul cu posibilitatea de a opri dupa bulbaria eventual intr-un loc unde avem ce vedea. o sa ma okup sa fac cate o harta pe un A4 cu traseul din fiecare zi si cu telefoanele noastrre trecute pe spate.

iar o sa ma ocup sa fac o lista cu obiective ce merta vazute in locurile pe unde trecem.

 

propun plecarea luni si intoarcerea duminica seara (eu Pastele si Craciunul le fac cu familia)

 

deschid si inscrierile aici (incercati sa competati dupa mocelul meu)

 

Adi aka Barbarosa / am Transalp / merg cu 110km/h / dorm la pensiune / mananc la restaurant si din traista / vreau sa vad Grecia / prefer blondele slabe :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@barbarossa: nu te supara, dar vezi ca nu costa nimic sa faci topicuri noi :blink:

Deja ce propui tu nici macar nu mai e o usoara modificare la ce am propus eu, e cu totul altceva (plecarea 2 zile mai tarziu, etc).

Cred ca e mai simplu pentru toata lumea sa existe topicuri separate pentru fiecare varianta, astfel incat sa fie clar pentru oricine ce alternative sunt, la care vrea sa se inscrie, etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

imi cer scuze, dar am uitat ca voi plecati mai din timp...

ramane sa va prind din urma.

 

bei, cum spune cristi, e free sa deschizi topicuri :blink:

sa te invat ?:laugh:))

 

hai ca o sa fie invazie la bulgari atunci, se pare

 

 

scuze petnru off topic

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut,

imi place tare propunerea si ma inscriu 100%,insa din experienta stiu ca multe motoare ingreuneaza deplasarea;multe pareri duc la contradictii care usor se dezvolta in certuri si antipatii;este bine si indicat sa se propuna un traseu si un program care sa nu sufere modificari majore(multe pareri=contradictii,pierdere de timp);motoarele sa fie cam de aceeasi putere,categorie(in varianta aceasta nu cred ca au loc vitezanele-nu am nimic cu aceasta categorie,dar cat s-ar abtine tot se dau in stamba-,choperele de putere mica,scuterele exclus);experienta;maturitate;disciplina;fara teribilisme.in mare cam acestea cred ca sunt ingredientele unei excursii de succes.vreau sa propun sa fie doua persoane care sa se ocupe de organizare pt ca in cazul in care ar fi doar una si dint-un motiv sau altul aceasta renunta,abandoneaza,etc,sa nu cada totul.ar fi neplacut pt ca excursia imi pare bine gandita de la inceput,timp este suficient si daca si participantii se vor potrivi si ca temperament,nu poate fi decat ok.sunt si eu de acord ca daca am pornit in Grecia,acolo sa mergem si sa nu pierdem timpul prin Bulgaria.nu recomand pauza de noapte in Bulgaria. poate este putin mai greu prima zi sa se traverseze tara dar este mai sigur si suntem si odihniti.pana in 2004 am locuit in Giurgiu si stiu multe despre vecinii nostrii.felicitari celui care a facut propunerea,succes in concretizarea acestei idei.sa auzim de bine!

 

--- Mesaj completat în 19 Jan 2008 23:50 -------------
salut,

oameni buni luati-o mai usor,ca altfel imi dati dreptate:suntem la stadiul de idee si deja sunt spirite incinse. ce se va intampla pe drum?sunt putin confuz si cer scuze:este vorba de o propunere unde cei interesati isi pot spune parerea sau unul hotaraste si cine vrea merge cine nu,nu.varianta a doua nu ma intereseaza:am banii mei,motorul meu,timpul meu si fara suparare vreau sa ma simt bine.personal nu stiu de ce Cristi care spune ca a mai fost in Bulgaria tine mortis sa mai viziteze cate ceva.asta se poate face intr-un weeck-end(scuze Cristi).din ce se vrea despre acest eveniment mai aproape de obiect mi se pare Barbarossa.capitane,si eu fac pastele si craciunul in familie,dar anul asta se merita sa faci o exceptie.eu cu siguranta o voi face.cat despre subiectul KL 250,daca nu se vor face depasiri in forta,riscante,daca nu se va trage cam tare la demaraje,omul poate merge.un lucru este sigur:motorul este mic(treaba noastra),nu este loc de bagaje(treaba lui)este recomandat plimbarilor usoare si pe distante scurte,este foarte neconfortabil la distante mari(scuze proprietarului).eu am avut si stiu ce este.de aceea l-am scimbat,de aceea am schimbat si virago 750,de aceea am luat bmw 1100 gs.sa auzim de bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut,

imi place tare propunerea si ma inscriu 100%,insa din experienta stiu ca multe motoare ingreuneaza deplasarea;multe pareri duc la contradictii care usor se dezvolta in certuri si antipatii;este bine si indicat sa se propuna un traseu si un program care sa nu sufere modificari majore(multe pareri=contradictii,pierdere de timp);motoarele sa fie cam de aceeasi putere,categorie(in varianta aceasta nu cred ca au loc vitezanele-nu am nimic cu aceasta categorie,dar cat s-ar abtine tot se dau in stamba-,choperele de putere mica,scuterele exclus);experienta;maturitate;disciplina;fara teribilisme.in mare cam acestea cred ca sunt ingredientele unei excursii de succes.vreau sa propun sa fie doua persoane care sa se ocupe de organizare pt ca in cazul in care ar fi doar una si dint-un motiv sau altul aceasta renunta,abandoneaza,etc,sa nu cada totul.ar fi neplacut pt ca excursia imi pare bine gandita de la inceput,timp este suficient si daca si participantii se vor potrivi si ca temperament,nu poate fi decat ok.sunt si eu de acord ca daca am pornit in Grecia,acolo sa mergem si sa nu pierdem timpul prin Bulgaria.nu recomand pauza de noapte in Bulgaria. poate este putin mai greu prima zi sa se traverseze tara dar este mai sigur si suntem si odihniti.pana in 2004 am locuit in Giurgiu si stiu multe despre vecinii nostrii.felicitari celui care a facut propunerea,succes in concretizarea acestei idei.sa auzim de bine!

 

<small>--- Mesaj completat în 19 Jan 2008 23:50 -------------</small><br/>salut,

oameni buni luati-o mai usor,ca altfel imi dati dreptate:suntem la stadiul de idee si deja sunt spirite incinse. ce se va intampla pe drum?sunt putin confuz si cer scuze:este vorba de o propunere unde cei interesati isi pot spune parerea sau unul hotaraste si cine vrea merge cine nu,nu.varianta a doua nu ma intereseaza:am banii mei,motorul meu,timpul meu si fara suparare vreau sa ma simt bine.personal nu stiu de ce Cristi care spune ca a mai fost in Bulgaria tine mortis sa mai viziteze cate ceva.asta se poate face intr-un weeck-end(scuze Cristi).din ce se vrea despre acest eveniment mai aproape de obiect mi se pare Barbarossa.capitane,si eu fac pastele si craciunul in familie,dar anul asta se merita sa faci o exceptie.eu cu siguranta o voi face.cat despre subiectul KL 250,daca nu se vor face depasiri in forta,riscante,daca nu se va trage cam tare la demaraje,omul poate merge.un lucru este sigur:motorul este mic(treaba noastra),nu este loc de bagaje(treaba lui)este recomandat plimbarilor usoare si pe distante scurte,este foarte neconfortabil la distante mari(scuze proprietarului).eu am avut si stiu ce este.de aceea l-am scimbat,de aceea am schimbat si virago 750,de aceea am luat bmw 1100 gs.sa auzim de bine!

Vezi ca pe langa traseul de mers in Grecia in forta de pe forumul asta mai exista o varianta pe urbanraiders.ro unde se pleaca luni, se merge doar o zi in forta (se ajunge in insula Thassos intr-o zi), si dupa 2-3 zile de Grecia se merge pe litoralul bulgar ca-i mai ieftin si fara manele ca al nostru...

Eu sunt solidar in continuare cu planul de pe topicul asta cu plecatul samabata dimineata (nu prea devereme), cu pauza in Bulgaria, cu mers la Olymp, si cu revenit pe la Sofia (din nou cu dormit in Bulgaria) desi am inteles ca centura Sofiei e cam ca centura de la Ploiesti si pierzi cam o ora acolo fara sa vezi mare lucru. Oare n-ar fi mai bine ca in loc sa ne dam pe centura pur si simplu sa intram in Sofia si sa vedem ce si cum?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

man,tu nu ai inteles bine.si eu vreau sa fie plecarea sambata,imi convine categoria de motoare cu care se merge,imi convine programul de mers(300-350 pe zi),dar eu cand am citit ca se merge in Grecia am inteles ca acolo se merge,nu ca ne oprim pe drum sa vizitam pesteri(iarasi scuze Cristi)sau alte alea.si inca odata:nu am nimic cu Cristi,poate nici nu-l cunosc,dar cand spune ca din start este obligatoriu oprire in scop turistic si nu pt odihna in Bulgaria,eu inteleg ca el hotaraste si cine vrea,vrea,cine nu,fara suparare.cum am mai spus:mi-a placut totul pana la punctele acestea doua-1.cel de sef si nu de organizator;2-oprire in scop turistic in Bulgaria.precizez:el spune ca a fost de trei ori in Bulgaria,iar eu spun ca nu am fost niciodata in Grecia.sper ca de data aceasta ai inteles.cat despre manele ,nu am inteles ce vrei sa spui.cu toate acestea inca odata felicitari celui care a initiat aceasta propunere.sa auzim de bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@danibacsi: nu e vorba de cearta sau ceva, si nici de sefie :blink: din partea mea, ca doar nu-mi apartine dreptul exclusiv de a organiza excursii in Grecia/Bulgaria. N-am inteles insa cum impaci faptul ca iti convin etape de 350 km/zi, dar vrei sa facem Bucuresti-Thassos dintr-o bucata. Pe de alta parte, asa cum ai spus si tu, toti suntem pe banii, motoarele si timpul fiecaruia, si desigur fiecare vrea sa se simta bine. Am explicat inca din primul post ce aspecte sunt modificabile daca exista idei mai bune (de exemplu propunerea lui pmoldovan de a trece prin Sofia nu pe centura) si care sunt fixe (de exemplu nu sunt de acord cu un tur de forta pentru a traversa toata Bulgaria in prima zi). Si din ce am vazut pana acum, nu sunt singurul care prefera varianta asta.

Nu ma intelege gresit, nu e vorba de "eu hotarasc si toata lumea face ca mine". Eu am postat o varianta de excursie, pentru cei care ar fi interesati de ea. Nu am avut pretentia ca organizez "Excursia" cu "E" mare :laugh: in Grecia, si nici nu e vreo competitie intre diversele variante propuse pe forumul asta sau altele. De asemenea, nu este obligatoriu ca toata lumea sa urmeze tot traseul, de exemplu cei care vor pot foarte bine sa traga tare in prima zi pana in Thassos, si sa ne intalnim cu ei acolo a doua zi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

corect.

sunt deja 4 variante, ai de unde sa alegi si daca nu, poate mai vin variante sau poate se construiesc adhoc

nu e vorba de nici o cearta...

eu sunt vinovat caci am scapat din vedere ca se pleaca sambata

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut cristian,

inca odata imi cer scuze pt neintelegere.nu te-am acuzat de sefie ci doar ca nu am inteles cum stau lucrurile:ori unul hotaraste si ceilalti accepta sau nu,sau unul propune si ceilalti vin la randul lor cu alte propuneri vis-a-vis de initiativa ta pe care inca odata o laud.nu sunt multi care sa aiba curajul sa initieze cel putin ceva prin tara,sa nu mai vorbesc de ceva in afara.cat despre efortul din prima zi as fi dispus sa-l fac doar pt ca asa cum am mai spus eu sunt din Giurgiu si cred ca stiu mai multe despre bulgari.poate sau mai schimbat.m-as bucura.intr-o singura cursa si eram cu masina am fost tinta a doua talharii-acelasi scenariu:doi tineri si doua tinere pretindeau ca au ramas fara carburant.norocul meu ca fusesem informat de trucul asta.plus ca am fost oprit sunt convins de doi falsi politisi care dupa ce mi-au luat pasapoartele mie si amicului meu au pus mana pe pistoale si se uitau in jur parca sa se asigure ca nu sunt vazuti.si asta fara ca noi sa incalcam vreo regula de circulatie.nici astazi nu stiu de ce,dar ne-au dat pasapoartele si ne-au lasat sa plecam.nu vreau tur de forta,atat ca daca ne oprim pt odihna si nu in scop turistic este ok.eu m-am alaturat acestei propuneri cu dorinta de a merge in Grecia.in ce priveste mesajul tau nu inteleg ce sens au papusile de le-ai pus pe acolo.si daca imi dai voie la o remarca:de ce se mai formeaza un grup,daca pe parcurs fiecare o taie de capul lui pe unde vrea si cand vrea.eu am fost convins ca inaintea plecarii ne intalnim,ne cunoastem,stabilim amanunte,conditii de deplasare,etc.voi chiar nu ati vazut cum se deplaseaza strainii care vor sa se plimbe pe motoare?pastreaza ordinea si pozitia in grup,pastreaza distanta intre ei de parca este masurata,au o viteza de croaziera aprox constanta si se tin de ea.in sfarsit.daca tu consideri ca sunt exagerat imi poti spune si este ok.eu am convingerea ca am vrut doar sa fie bine,cel putin din punctul meu de vedere.sa auzim de bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut cristian,

inca odata imi cer scuze pt neintelegere.nu te-am acuzat de sefie ci doar ca nu am inteles cum stau lucrurile:ori unul hotaraste si ceilalti accepta sau nu,sau unul propune si ceilalti vin la randul lor cu alte propuneri vis-a-vis de initiativa ta pe care inca odata o laud.nu sunt multi care sa aiba curajul sa initieze cel putin ceva prin tara,sa nu mai vorbesc de ceva in afara.cat despre efortul din prima zi as fi dispus sa-l fac doar pt ca asa cum am mai spus eu sunt din Giurgiu si cred ca stiu mai multe despre bulgari.poate sau mai schimbat.m-as bucura.intr-o singura cursa si eram cu masina am fost tinta a doua talharii-acelasi scenariu:doi tineri si doua tinere pretindeau ca au ramas fara carburant.norocul meu ca fusesem informat de trucul asta.plus ca am fost oprit sunt convins de doi falsi politisi care dupa ce mi-au luat pasapoartele mie si amicului meu au pus mana pe pistoale si se uitau in jur parca sa se asigure ca nu sunt vazuti.si asta fara ca noi sa incalcam vreo regula de circulatie.nici astazi nu stiu de ce,dar ne-au dat pasapoartele si ne-au lasat sa plecam.nu vreau tur de forta,atat ca daca ne oprim pt odihna si nu in scop turistic este ok.eu m-am alaturat acestei propuneri cu dorinta de a merge in Grecia.in ce priveste mesajul tau nu inteleg ce sens au papusile de le-ai pus pe acolo.si daca imi dai voie la o remarca:de ce se mai formeaza un grup,daca pe parcurs fiecare o taie de capul lui pe unde vrea si cand vrea.eu am fost convins ca inaintea plecarii ne intalnim,ne cunoastem,stabilim amanunte,conditii de deplasare,etc.voi chiar nu ati vazut cum se deplaseaza strainii care vor sa se plimbe pe motoare?pastreaza ordinea si pozitia in grup,pastreaza distanta intre ei de parca este masurata,au o viteza de croaziera aprox constanta si se tin de ea.in sfarsit.daca tu consideri ca sunt exagerat imi poti spune si este ok.eu am convingerea ca am vrut doar sa fie bine,cel putin din punctul meu de vedere.sa auzim de bine!

 

sczue, cand s a intampla asta si unde erati ?

 

si ca idee, este obligatoriu sa existe un "sef" , la astefel de drumuri sunt reguli care trebuie respectate daca se merge in grup. ..nu dau detalii, este simplu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai deocamdata nu sunt. Peste 1 luna ma gandeam sa facem o lista clara cu cei care merg si vor rezervari la cazare.

Pana atunci, daca se vrea ne putem intalni undeva in oras sa vorbim si in persoana (zilele astea ar trebui sa termin si eu de facut motorul la loc).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai deocamdata nu sunt. Peste 1 luna ma gandeam sa facem o lista clara cu cei care merg si vor rezervari la cazare.

Pana atunci, daca se vrea ne putem intalni undeva in oras sa vorbim si in persoana (zilele astea ar trebui sa termin si eu de facut motorul la loc).

Ca sa ne intalnim in Bucuresti nu-ti trebuie neaparat motor, ca oricum daca vii cu motorul esti trecut pe dieta de suc sau apa minerala...

Eu zic ca am putea sa ne intalnim de exemplu in bar la Ursu (pe Matei Voievod la maximum 1km de mers pe jos de la statia de metrou Muncii sau Iancului).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Inapoi la subiectul real:

Cred ca ar fi momentul sa ne intalnim undeva cei care vrem sa mergem.

Eu o sa trec diseara pe la Arc (in jur de 19.30 cred), poate mai nimeriti si altii pe acolo.

Oricum, astept propuneri pentru un loc si o data la care am putea sa ne vedem cu totii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inapoi la subiectul real:

Cred ca ar fi momentul sa ne intalnim undeva cei care vrem sa mergem.

Eu o sa trec diseara pe la Arc (in jur de 19.30 cred), poate mai nimeriti si altii pe acolo.

Oricum, astept propuneri pentru un loc si o data la care am putea sa ne vedem cu totii.

 

 

Salut Cristi_Nu este o carcoteala_Am vorbit si cu Thomas(moderatorul)si voi fi on-topic_Idea este ca si eu vreau sa merg in Grecia_Trebuie insa sa stiu cu cine plec_Am facut o strategie si am tras o concluzie_Daca atunci cand stam la caldura,in fotoliu,confortabil in fata calculatorului suntem irascibili,ce se va intampla pe drum cand intervine oboseala si daca mai si ploua?_Eu am experienta in deplasari_Am vazut multe si nu vreau sa compromit o asa frumoasa plimbare,sau sa-mi fie compromisa,din cauza diferentei de caractere_ Daca ar fi dupa mine sa aleg grupul,te-as alege pe tine,pe foxbat,pe barbarossa,pe danibacsi,pe l.u.v._Imi cer scuze fata de ceilalti_Repet,dupa felul in care ati reactionat la carcotelile mele,voi sunteti cei cu care eu cred ca voi face o plimbare reusita_As fi putut sa-ti scriu pe privat,dar am promis ceva lui thomas si vreau sa vada ca-mi respect cuvantul dat_Asta nu inseamna ca nu voi mai face din cand in cand cate o gluma_Te felicit pt maturitatea de care ai dat dovada_Am convingerea ca esti un bun organizator si observ ca si un om cu multa disciplina_Chiar daca nu vom fi in acelasi grup,iti doresc succes_Si,nu se stie : poate ne vom intalni prin Grecia si vom bea o bere impreuna_Cu respect si fara suparare"MTC"_

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. OK, am inteles. Pe de alta parte, se poate spune si ca e mai usor sa inceapa un scandal pe forum decat in realitate, pe de o parte pentru ca e mai usor de trecut anumite bariere/conveniente sociale, si pe de alta parte pentru ca anumite vorbe mai "intr-o parte" pot fi intelese, hm, altfel.

On topic: pana la urma n-am inteles exact - tu esti in Iasi? Daca da, gandeste-te daca crezi ca te poti potrivi cu programul nostru, intrucat plecarea e sambata dimineata, respectiv intoarcerea duminica seara. Iar de la Iasi la Bucuresti e ceva de mers.

In alta ordine de idei, miercuri nu a fost nimeni la Arc, sau nu pe la 19.35-19.45 cel putin. Deci daca se vrea, poate ne intalnim in weekend-ul asta pe undeva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. OK, am inteles. Pe de alta parte, se poate spune si ca e mai usor sa inceapa un scandal pe forum decat in realitate, pe de o parte pentru ca e mai usor de trecut anumite bariere/conveniente sociale, si pe de alta parte pentru ca anumite vorbe mai "intr-o parte" pot fi intelese, hm, altfel.

On topic: pana la urma n-am inteles exact - tu esti in Iasi? Daca da, gandeste-te daca crezi ca te poti potrivi cu programul nostru, intrucat plecarea e sambata dimineata, respectiv intoarcerea duminica seara. Iar de la Iasi la Bucuresti e ceva de mers.

In alta ordine de idei, miercuri nu a fost nimeni la Arc, sau nu pe la 19.35-19.45 cel putin. Deci daca se vrea, poate ne intalnim in weekend-ul asta pe undeva.

 

 

Iti multumesc pt sfaturi_Te asigur ca stiu ce inseamna distanta pe motocicleta_Nu sunt din Bucuresti,asadar nu pot fi prezent asa cum mi-as dori la intalnirea cu tine_Vis-a-vis de asta imi pare rau ca am avut dreptate(nu a venit nimeni la intalnirea propusa de tine)_

On-topic(ce-mi place chestia asta):daca plecarea este programata pe sambata,sosirea in Grecia ar fi duminica_Facem Pastele pe drum?_S-a schimbat cumva programul si se merge in prima zi pana in Grecia?Eu as fi preferat sa fiu acolo de Pasti_Este doar o dorinta a mea,nu neaparat o propunere_Pt mine insa este foarte important nr de motociclete si categoriile_Nu-mi place viteza,mai ales in plimbari_

Off-topic:iti multumesc pt atentia acordata mesajului meu si pt promptitudinea cu care ai raspuns!_Cu respect si fara suparare"MTC"_

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, facem pastele la Stara Zagora. Nu mai incep iar discutia, dar mie mi se pare exagerat 700 km intr-o zi (si nu pe autostrada) in conditiile in care ar trebui sa ma relaxez de fapt, si nici nu ma fugareste ceva.

A, si apropos de antiteza Grecia/Bulgaria, parerea mea, pe care evident nu trebuie sa o ia nimeni de buna, dar e bazata pe experienta mea de anul trecut in ambele tari, e ca dpdv al serviciilor Grecia e neplacut de asemanatoare cu ce-i la noi (indiscutabil mai bine ca la noi, dar totusi), iar Bulgaria e deasupra lor. Singurul motiv pentru care vreau sa merg in Grecia sunt locatiile foarte frumoase.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...

In alta ordine de idei, miercuri nu a fost nimeni la Arc, sau nu pe la 19.35-19.45 cel putin. Deci daca se vrea, poate ne intalnim in weekend-ul asta pe undeva.

Imi pare rau, dar am vazut "chemarea" la arc spre dupa-masa cand deja eram la servici cu scuterul, eu plec de obicei pe la 17:30-18 si nu aveam idee cum sa pierd timpul pana la 19:30 si nu-ti doresc sa stii ce nasol e sa mergi pe un scuter prost pe piatra aia cubica...

Nu se poate o intalnire programata din timp intr-o carciuma populata de motociclisti si unde sa se puna rock?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...