silviu_rs_125 Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 stai linistit,am inteles ce ai vrut sa zici,ai avut dreptate,eu am zis alea in gluma...asa pentru divertisment sa vad ce reply-uri primesc.Ai fost atent si te-ai hotarat sa ma ''sanctionezi'' facandu-ma iresponsabil asa ca fiind un forum fiecare poate spune ce vrea ca doar un incepator nu imi va asculta sfatul si va cumpara ceva monstruletz...eu sunt incepator pe Kawasaki dar pe 2 roti am vreo 10000 km...take care poate ne intalnim la o liniutza dupa ce mai capat experientza...) aia care nu intra nu au net.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 stai linistit,am inteles ce ai vrut sa zici,ai avut dreptate,eu am zis alea in gluma...asa pentru divertisment sa vad ce reply-uri primesc.Ai fost atent si te-ai hotarat sa ma ''sanctionezi'' facandu-ma iresponsabil asa ca fiind un forum fiecare poate spune ce vrea ca doar un incepator nu imi va asculta sfatul si va cumpara ceva monstruletz...eu sunt incepator pe Kawasaki dar pe 2 roti am vreo 10000 km...take care poate ne intalnim la o liniutza dupa ce mai capat experientza...) aia care nu intra nu au net.... sanctionat ? iresponsabil ? ce scrii aici man ? Oh, attitude 'tsa fuckin' attitude I can't believe what ya say to me You got some attitude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 3, 2009 Autor Share Postat Februarie 3, 2009 copii... da-ti fuguta la alt topic si scrieti acolo ok? nu astept raspuns pe topicu asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Purtam si noi o discutie pertinenta. NU ? mare off- topic P.S. .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boobi Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 :wankin: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 :wankin: adika? ce vrei sa spui ma negru spurcat ?! ti-e scarba de forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Isi facea si omu' o treaba cu el insusi, si tu il deranjezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 felicitari pt nou` motor monster,arata super,ia pune ceva poze sa-si dea si restu cu parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 felicitari pt nou` motor monster,arata super,ia pune ceva poze sa-si dea si restu cu parerea Ms MS.. urmeaza sa pun zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 ce motor ti`ai tras mah ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 25, 2009 Autor Share Postat Februarie 25, 2009 ce motor ti`ai tras mah ? ceva cu repsol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 asta ete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 frumos... sa`l folosesti fara evenimente... si vezi k totusi nui Repsol Original... e cumva cum sa iti explic yo tie,,, tentativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 asta ete hehe... ai trecut ieri tacticos pe langa mine felicitari si sa il stapanesti sanatos si mai ales fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 hehe... ai trecut ieri tacticos pe langa mine felicitari si sa il stapanesti sanatos si mai ales fara incidente [/qute te ai intrebat cine a fost?si apoi ai ajuns la un raspuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 asta ete Uii ai trecut de la Monster la Rachetaaa , mare grija asta nu prea iarta asta ete Uii ai trecut de la Monster la Rachetaaa , mare grija asta nu prea iarta Felicitari si fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 te ai intrebat cine a fost?si apoi ai ajuns la un raspuns? ezitam , daca nu te recunosteam dupa geaca si casca , cam frigut pt o plimbare ieri .... nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 mircea,mai bine te-ai prezenta si tu aici cu nou` motor,la fel si vlad,ma bucur ca reveniti printre noi,bagati mare,asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 asta ete Felicitari Luci, sa-l calaresti cat mai mult Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 te ai intrebat cine a fost?si apoi ai ajuns la un raspuns? ezitam , daca nu te recunosteam dupa geaca si casca , cam frigut pt o plimbare ieri .... nu ? nu ma plimbam atuncea la m cumparat si trebuia sa l duc la garaj,pana nu urca temperatura macar la 15 grade nu il scot Multumes pt urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Bravo mai Luci ! Bun venit in randul celor cu HONDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 26, 2009 Autor Share Postat Februarie 26, 2009 Bravo mai Luci ! Bun venit in randul celor cu HONDA bine zis... honda gang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 mircea,mai bine te-ai prezenta si tu aici cu nou` motor,la fel si vlad,ma bucur ca reveniti printre noi,bagati mare,asfalt uscat up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Cine doreste sa vina la parastasul lui Alin Alb maine dimineata la ora 9.30 la bisericuta de pe strada armatei (langa unitate). mama lui Alin a spus ca va asteapta sa veniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh04ddd Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Buna Domnilor, nume:Dani, motor:zx9r'00,BH04DDD km la activ......o droaie, Abea astept sa ne intalnim vara asta, numai bine va doresc la toti,D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate