Pierrooradea Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE NEGRULE multumimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Io's Mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mm83vlp Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 buna la toti! sunt un "novice" calator pe doua roti din Oradea numele meu este Florin detin o yamaha xs 750 fiind nou in acest domeniu nu cunosc prea multi pasionati de moto si as fi incantat sa particip la eventualele intalniri din oras sau imprejurimi. fac parte din WSR,clubul de tuning din Oradea,ca membru fondator lucrez la VW Audi - D&C datele mele de contact ,mail: florin.vulpe@dcvw.ro, tel : 0724339293,0740526331 astept sa cunosc cat mai multi pasionati de moto. sa ne auzim cu bine si "asfalt uscat!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) buna la toti!sunt un "novice" calator pe doua roti din Oradea numele meu este Florin detin o yamaha xs 750 fiind nou in acest domeniu nu cunosc prea multi pasionati de moto si as fi incantat sa particip la eventualele intalniri din oras sau imprejurimi. fac parte din WSR,clubul de tuning din Oradea,ca membru fondator lucrez la VW Audi - D&C datele mele de contact ,mail: florin.vulpe@dcvw.ro, tel : 0724339293,0740526331 astept sa cunosc cat mai multi pasionati de moto. sa ne auzim cu bine si "asfalt uscat!" salut, Florin, bine ai venit! Editat Iulie 17, 2008 de vladps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) buna la toti!sunt un "novice" calator pe doua roti din Oradea numele meu este Florin detin o yamaha xs 750 fiind nou in acest domeniu nu cunosc prea multi pasionati de moto si as fi incantat sa particip la eventualele intalniri din oras sau imprejurimi. fac parte din WSR,clubul de tuning din Oradea,ca membru fondator lucrez la VW Audi - D&C datele mele de contact ,mail: florin.vulpe@dcvw.ro, tel : 0724339293,0740526331 astept sa cunosc cat mai multi pasionati de moto. sa ne auzim cu bine si "asfalt uscat!" welocome, vinerea este intalnirea la restaurantul " La Papi " pe strada Ibsen de la ora 19:30 esti binevenit Editat Iulie 17, 2008 de cristian8214 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) buna la toti!sunt un "novice" calator pe doua roti din Oradea numele meu este Florin detin o yamaha xs 750 fiind nou in acest domeniu nu cunosc prea multi pasionati de moto si as fi incantat sa particip la eventualele intalniri din oras sau imprejurimi. fac parte din WSR,clubul de tuning din Oradea,ca membru fondator lucrez la VW Audi - D&C datele mele de contact ,mail: florin.vulpe@dcvw.ro, tel : 0724339293,0740526331 astept sa cunosc cat mai multi pasionati de moto. sa ne auzim cu bine si "asfalt uscat!" bine ai venit.. esti prieten si tu cu alex bontea? si eu frecventam intalnirile la voi acum 2 ani sorry de offtopic Editat Iulie 18, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mm83vlp Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 bine ai venit.. esti prieten si tu cu alex bontea? si eu frecventam intalnirile la voi acum 2 ani sorry de offtopic merci tuturor de primire!! da il stiu si pe alex "the flyer" azi fac tot posibilul sa fiu si eu prezent la intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metalistu Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Salutari! Nu stiu daca ma mai tine minte cineva..da eu sunt ala student fara bani si momentan fara motor( dar cu pasiunea in sange). Sper ca atunci cand o sa-mi permit unul sa ne vedem sanatosi. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donferi Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Nume: donferi (Feri) Moto: Yamaha xv 535 Virago (de o saptamana) Km.pe doua roti: Putini.....cu un scuter Km.pe patru roti: Sofer(nu doar ocazional) din 1996 Rider preferat: nu am Moto preferat: Yamaha Vmax (in visele erotice ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 (editat) Nume: jupanul - Claudiu Borz Moto: Suzuki GSX600F Km.pe doua roti: zic eu destui... Km.pe patru roti: Sofer( doar ocazional) Rider preferat: nu am Moto preferat: Suzuki Hayabusa De obicei suntem doi pe motor... cu Flacarica Editat August 14, 2008 de claudiu borz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Nume:Cezar ... prietenii imi zic Repsolica Moto: Derbi Senda H Km.pe doua roti: peste 15 mii Km.pe patru roti: 1000 Moto preferat: Honda Repsol 1000RR & Honda CBR 600RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 NUME:Sergiu Cheregi MOTO:Honda CB500,Malaguti Madison 150 CONSERVA:Opel Astra KM PE MOTO:In jur de 10.000 (+ -) kM CU CONSERVA: Multi.... Asfalt Uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 nume:Miki motor:yamaha slider mbk km:6000 club:RSO.....nu chiar membru cam 40% un mic film cu mine: http://www.youtube.com/watch?v=DGgwfY6QlPw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERHIO NX Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Salut! RESPECT!! Ma numesc Sergiu am un Honda NX 250, permisul il voi avea (sper) peste o saptamina. Asfalt Uscat si sper sa ne cunoastem cit mai multi motociclisti. Have a nice day. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Bine ai venit , Detalii : In fiecare vineri ora 19.30 pe Str. Ipsen ( Iosia ) , restaurantul La Papi , intalnire moto. Esti bine venit. Hai asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) Bine ai venit ,Detalii : In fiecare vineri ora 19.30 pe Str. Ipsen ( Iosia ) , restaurantul La Papi , intalnire moto. Esti bine venit. Hai asfalt uscat Scuze de off topic: Ar trebui sa se intereseze Jupanul, pt. ca am auzit de la proprietarul La Papi ca este in concediu 10 zile. Editat August 18, 2008 de kpax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Scuze de off topic:Ar trebui sa se intereseze Jupanul, pt. ca am auzit de la proprietarul La Papi ca este in concediu 10 zile. Scuze de off topic: Jupane .. detalii .. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Intradevar e inchis acuma vineri La Papi. Dar gasim noi o alta locatie. Incerc sa vb cu Manu. Poate putem sa mergem la el pe terasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 NUME: Gratian Strava Moto :Jawa 350 638 din 1991 Conserva : Dacia, Daewoo,Mercedes "bot de iapa! " pe post de monument luat dupa nunta si nu mai scap de el Km moto : cateva sute Km auto : cateva sute de mii Moto preferat : Honda Hornet Sporturi preferate : doar cele cu motor, Exclus -fotbalul, olimpiade si restu' Hobby-uri : cat mai mult timp sa petrec cu fetitza mea si apoi cat de mult timp sa fiu calare saua bivolului meu! Greu de impartit aste doua chestii Va salut cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonh Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Scuze de off topic: Jupane .. detalii .. ? te rog intreaba-ma...astept pt intalniri,ms.mersii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 S-a redeschis inca de sapt trecuta restaurantul LaPapi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonh Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 buna la toti!sunt un "novice" calator pe doua roti din Oradea numele meu este Florin detin o yamaha xs 750 fiind nou in acest domeniu nu cunosc prea multi pasionati de moto si as fi incantat sa particip la eventualele intalniri din oras sau imprejurimi. fac parte din WSR,clubul de tuning din Oradea,ca membru fondator lucrez la VW Audi - D&C datele mele de contact ,mail: florin.vulpe@dcvw.ro, tel : 0724339293,0740526331 astept sa cunosc cat mai multi pasionati de moto. sa ne auzim cu bine si "asfalt uscat!" jonh te saluta.am un virago 250 super antretinut.si eu am permisul de putin timp si as vrea sa ies si eu cu voi daca santeti...astept raspuns S-a redeschis inca de sapt trecuta restaurantul LaPapi. salut am fost unde mi-ai zis,mersi.cred ca vin si eu vineri la bar,astept si oferte de intalniri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddd.multumesc Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Buna, ma numesc Doru sunt motociclist de un an si am o Aprilia Pegaso de 650cm ,va semnalizez cu farul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 hello Doru! welcome! io poate nu reusesc sa te salut numai cu 2 degete (sunt blonda) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate