Sari la conținut

ddd.multumesc

Membru
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ddd.multumesc

  1. Se vinde urmatoarele: -Casca Akira, modulara +viziera de soare, cul. neagra, marime L, purtata foarte foarte putin, in stare super ok nelovita, cumparata de noua -pret 250ron, -Casca Chopper ,marime xl cul.neagra, estetic super ok, cumparata de noua-pret 100ron , -Manusi FLM, marime xl in stare foarte buna fara julituri, rupturi -pret 80 , -Geaca Held material textil.Marimea XXL. Are protectii coate si umeri, captuseala detasabila, guler detasabil cu fermoar. A fost cumparata de second ,dusa la curatare, folosita de cateva ori-pret 100. ,
  2. ddd.multumesc

    Accidente

    Asa ar fi normal!!!!!!!!! Dar suntem catalogati toti niste incostienti din cauza altor inconstienti care braveaza.
  3. ddd.multumesc

    Accidente

    conservari ,motociclisti, scuteristi, fiecare avem de demonstrat celuilat,cat de buni suntem, trist dar asta e realitatea.
  4. Nu-i nimeni "descult". Promotie vara ,anvelopa Metzeler Enduro 4,noua, nemontata-130/80 R17 65S pret 225 ron fix.
  5. Nu-i nimeni "descult "?.Promotie de vara anvelopa noua Metzeler Enduro 4, 130/80 R17 65S(nu a fost montat) , pret 225 ron fix.
  6. Pt doritori: -anvelopa Metzeler Enduro 4, 130/80 R17 65S, noua nu afost montata-pret75euro -casca Akira ,modulara +viziera de soare,cul. neagra ,marime L, afost folosita de pasager,purtata foarte putin in stare super ok nelovita -pret 450ron -casca chopper ,marime xl cul.neagra,estetic super ok-pret 150ron -manusi FLM,marime xl in stare foarte buna fara julituri,nepurtate (stare noua)-pret 120ron
  7. Vand un pegaso 652, fab94, 31500km, inmatriculat in stare mecanica buna , cu consumabile schimbate. Pret 1300 e, usor negociabil.
  8. Cheia e de 18,eu am una cofectionata artizanal ditr-o tubulara de 18 si o cheie de bujie de dacie,la care i-am taiat tubulatura, si am sudat tubulara de 18,dar tot trebuie sa dau jos carena din dreapta (cum stai pe motor).La schimbatul de ulei sunt urmatoarele etape: -pornesti motorul si il lasi sa ajunga pana pe la 80grade -desfaci joja de ulei - desfaci dopul de golire de la baie de ulei ,si nu baia de ulei cum ai scris in post -dai drumul la uleiul din cadru -desurubezi cele trei suruburi care tine capacul si filtru de ulei -scoti filtrul de ulei. Dupa ce uleiul sa scurs de peste tot montetzi totul la loc ,si pui noul ulei care poate fi ce marca vrei.
  9. Da arata bine ,si chiar pt inceput e ok,drumurile mai lungi cu acest motor sunt cam obositoare,si 90 e chiar viteza care-i place.Bafta
  10. Inainte ar trebui masurate pastilele,nu pot fi comandate oricum. Nu am ce magazine sa-ti recomand pt ca nu sunt din Buc..,pot sa te ajut in felul urmator :sune-mi dimensiunile la pastile, si ma pot interesa cat sunt dincolo in Ungaria, eu stau in Oradea,daca iti convine pretul, si suporti plata la curierat ,te pot ajuta.
  11. vezi ca supapa de decompresie nu are nimic cu mersul de relanti,daca ai un tacanit la relanti sunt probleme cu pastile de la supape.
  12. Asa e,dar atunci ai sportiva si nu pegaso,motorul tau cat consuma ?Sunt date naibi motoarele astea ,cand functioneaza ,functioneaza ireprosabil,iar cand nu vor,nu vor,iti vine sa le dai foc. Daca sunt probleme cu pastile de la supape ar trebui sa se auda un clinchet metalic in mersul la relanti,nu prea ai ce sa reglezi ,eventual ar trebui masurate pastilele si inlocuite daca sunt prea uzate. bafta si nervi de otel.
  13. Pt toba modificata sau goala, nu trebuie sa faci nici un reglaj la carburator.Bafta
  14. Aceias problema o aveam si eu cu socul la un pegaso 650,dupa ce am umblat la carburatoare,buba afost nivelul mai mare in carburator al benzinei,explicatia ar fi faptul ca atunci cand motorul este rece si socul tras la maxim, arde benzina usor dar dupa circa 30 de secunde de functionare, nu mai poate arde cantitatea mare de benzina si tinde sa se inece,am rezolvat problema inlocuind cuiele pontoane ,in timp ele isi fac niste umere la varful lor foarte putin vizibile ,si dupa ce umbli la ele, nici sa vrei nu mai nimeresti pozita exata, si incep problemele.Verifica si jigloarele de aer,dar daca ar fi infundate nu ar trebui sa stea la relantiu,sau sunt prea mult infiletate si nu primesc aer destul, deci un amestec foarte bogat in benzina ,ce consum de benzina ai?
  15. Nu ai nimic dereglat ,asta econsumul la carburatire pt Pegaso ,eu zic ca stai bine ,sunt altele care ajung la 10l in oras,dar Pegaso Cube eu stiu ca sunt pe in jectie ,ce an de fabricatie are?
  16. Intrebare? De ce la pegaso meu in patratul cu becuri indicatoare nu am indicator pt ulei (in caz de slaba presiune sau alte probleme de ungere),am vazut pe majoritatea pegasourilor ca exita acest indicator.Pegaso fab 94 carburatie 650cm (652in acte),oare s-ar putea monta un indicator auxiliar?
  17. Dute linistit pe 10w50sintetic pt ambreiaj umed dar sa fie pt moto, orice marca crezi ca iti convine, si nu auto ,acestea din urma au alte calitati.
×
×
  • Creează nouă...