stefanbh Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 HI ALL Cunoaste cineva pe fostul posesor al unui kawasaki zxr 750 din 91 de culoare verde cameleon cu nr BH-69-UAE Am auzit ca acuma are Aprilia rs 125.As dori sa ma ajutati pt ca as vrea sa cumpar fostu lui motor si sa imi dea ceva detalii..ms ym:slv_adrian Ultima data l am vazut la Cosmin in Rogerius la garaje, era de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu_rs_125 Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 deci dupa tine Tudor au mai fost ink 2? cand l-ai vandut >< si daca il cunosti cumva pe ultimu proprietar?,,,,,deocamdata zxr -u nu are proprietar si vreau eu sa il cumpar dar am nevoie de ceva informatii de la fostii ....probleme si chestii dinastea... as vrea sa stiu cand a fost schimbat uleiul ,filtrele etc.... motoru se afla la un baiat pe milcovului dar el nu se da cu el,il tine numai la vanzare.... need help....vreau sa stiu pe ce dau banii nu sa imi iau ceva carutza....pana luni acuma in 19.o1. am avut un gs 500 si a fost o carutza,cand l-am cumparat mergea dar pe parcurs s-a dus dracului tot,bataie in motor,si numai 60 de km mam dat cu el.... ms La tine cum a mers motoru? faza cu rs de 125 ii adevarata,dar ultimu proprietar la dat la schimb ,,,,deci nu tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 (editat) eu am bagat bani in el si l-amvandut i nstare buna cu schimburile facute , telescop spate schimbat...simeringuri si ulei in furca schimbate , placutzele erau duse nu shtiu daca le-a schimbat cineva ... daca ash fi in locul tau nu l-ash cumpara datorita vechimii Editat Ianuarie 22, 2009 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu_rs_125 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 da-mi te rog un id de mess daca ai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 da-mi te rog un id de mess daca ai... Exista PM personal mess. Deja iar avem prea multe posturi la topicul gresit ...scuze de off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Exista PM personal mess. Deja iar avem prea multe posturi la topicul gresit ...scuze de off topic fii rau......rrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2009 (editat) eh ca tot veni vremea.... proaspat detinator de cbr600fs Editat Ianuarie 29, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 eh ca tot veni vremea....proaspat detinator de cbr600fs sa va bucurati unul de altul , fara incidente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 (editat) Felicitari pt achizitie nu am putut sa nu observ ca are stikere cu 46,PlayStation2 dar si toba LeoVince aa si nu te ai gandit la pasager Editat Ianuarie 30, 2009 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 eh ca tot veni vremea....proaspat detinator de cbr600fs Felicitari ............. P.S. era sa uit ....10 beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Felicitari! Foarte frumoasa! Drumuri bune si uscate cu ea si fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Mda ma! Bravo! Acum nu mai cred ca Vlad si-a luat-o! Felicitari pt achizitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 eh ca tot veni vremea....proaspat detinator de cbr600fs felicitari sa l stapanesti sanatos fr evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 frumooosss... sa`l folosesti fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 multumesc tuturor pentru urari trebuie sa ii multumesc lui vladps pentru tot. resepctele mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Felicitari. Vezi ca trebuie udat motorul sa fie cu noroc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Felicitari.Vezi ca trebuie udat motorul sa fie cu noroc!!! chiar asa,felicitari,te asteptam acuma seara la papi pt restu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu_rs_125 Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 (editat) buna tuturor! My name is SILVIU si sunt ''proaspat'' posesor si INCEPATOR pe zxr 750... apropo minunat motor pt incepatori ...toti incepatorii sa isi ia motoare de la 600 de cc in sus :laugh: Editat Ianuarie 30, 2009 de silviu_rs_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forester_dtc Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 nah....sa fii incepator si sa iti iei de la 600 in sus....tre sa ai sub 19 ani..iresponsabil.....mai ales dak vb de motoarele de starda...Nah ai grija in trafic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu_rs_125 Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Esti tare...ms de mesaj...m-ai facut sa ma sparg de ras...rad pentru faptu ca m-ai facut iresponsabil...eh,nu e chiar asa ...am 24 de ani ....inca nu am mers peste 6000 de ture cu ea .. eu cred in faptul ca fiind un motor de viteza isi ia puterea din turatie si schimband in orash pe la 4-5000 e mai slaba ca si un naked de 500 sa zic pt ca ala isi ia cuplul de jos... spor la tras de manete... Frumos motoru' lui gixxxer...iti urez cat mai putine vizite pe la mecanic,si ai grija la conservele astea din trafic,conservele astea nu contin aluminiu asa mult fata de alea de pe raft ci OTZEL iar otelu face rau la oase... RIDE SAFE..!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 SILVIU .................. bine ai venit ... Va rog mutati discutiile pe alt topic. Merci pentru intelegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forester_dtc Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Nu intentionam sa te fac iresponsabil..... ok in fine inca ceva..... Raita zicea de acei motociclisti care nu inta pe forum ci doar se bucura de placerea de a conduce...bine zicea el.. aici doar aciditati si cearta.Bine zis Raita!o sa incerc sa limitez reply-urile k uneori sunt intelese gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Nu intentionam sa te fac iresponsabil.....ok in fine inca ceva..... Raita zicea de acei motociclisti care nu inta pe forum ci doar se bucura de placerea de a conduce...bine zicea el.. aici doar aciditati si cearta.Bine zis Raita!o sa incerc sa limitez reply-urile k uneori sunt intelese gresit Ai ceva probleme cu exprimarile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forester_dtc Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 nu mai zic nimic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate