shin Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 nu ne facem.n-am indrazni. Las' ca am eu grija si de dumneata, domnisorica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Deci, in ordinea numerelor de pe tricoi: aflai unde-i bariera, ocazie cu care am invatat si CA CAminele alea ie caminele Leu, si ciCA CA intersectia aia e si ApaCA CARE nu stiam eo adica si anume nu-mi intrase inca in bibiliCA CAM pe unde vine.. A doua la picior: Strumphitza gasii transport, Madalusha e o shcunpa si avu rabdare si cu je, drept urmare si adica anume ii sunt dator vandut, care cum si despre ce ziceam eo aici, anume.. A treia in West Philadelphia born and raised, on the playground is where i spent most of my days.. Chillin' out, maxxin', relaxin', all cool, playin' some b-ball outside of the school, when a couple o' guys, they were up to no good!! Started makin' trouble in mah neighbourhood.. I got in one little fight, an' my mom got scared, and said "See ya'll at the bariera, punks!!" Ai pup iu, bah!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Las' ca am eu grija si de dumneata, domnisorica pai ce am facut? in bine sau rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Se poate sa vin si eu decat 5 minutele sa va vad? Hmmm pai strumfitza si John va pot lua eu din alta parte ! Nu stiu fiecare din ce parte veniti! Stabilim un alt loc de intalnire si va duc eu la bariera sau in poienita! Ti-am zis ca nu poti rezista....Sigur ai vazut o poza cu Borisache Va faceti voi de cap, da' ma intorc in curand sa recuceresc Militariul DKW ai grija daca vrei sa ma cuceresti,astept flori si bomboane de ciocolata....... eu o iau usurel spre poli in 10 min.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 io nsuh cand ca sunt ametit de la o narghilea, damn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Cosmine, vezi ca m-ai citat pe mine si mi-ai zis DKW Ce-a fumat copilu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Cosmine, vezi ca m-ai citat pe mine si mi-ai zis DKW Ce-a fumat copilu' ? FAN din Politehnica...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Mah bocciilor, fu tare placut cu voi picolea!! Data aviatoare puate aducem si-un pachet de carti.. Poxele le urc pe Picasa, si trimit linku' celor pe care-i am in lista, cu rugamintea de a-l trimite mai departe si celor pe care nu-i am.. By the bye: pentru cei/cele pe care abia azi ii vazui, pe unii destul de.. in trecere : imi paru bine, bre, si la mai mare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Mah bocciilor, fu tare placut cu voi picolea!! Data aviatoare puate aducem si-un pachet de carti.. Poxele le urc pe Picasa, si trimit linku' celor pe care-i am in lista, cu rugamintea de a-l trimite mai departe si celor pe care nu-i am.. By the bye: pentru cei/cele pe care abia azi ii vazui, pe unii destul de.. in trecere : imi paru bine, bre, si la mai mare!! 'eh, mai nou, dupe cum vazusi, esim la pasc...iarba verde (hmmm....) Las' ca am eu grija si de dumneata, domnisorica Shinule, esti sigur de ce afirmi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Azi e ziua lui mandibula. Ar cam trebui sa bem, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 ma multi ani mandibula! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) Shinule, esti sigur de ce afirmi? Err, nu prea Poate iar baga blonda-mea un ochi pe aici si o belesc Hmm, ce voiam sa zic? Ahh, La multi ani Mandibula!! LE: eu inca nu stiu de unde iau oamenii emoticonul cu happy birthday Editat Iunie 26, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Err, nu prea Poate iar baga blonda-mea un ochi pe aici si o belesc Hmm, ce voiam sa zic? Ahh, La multi ani Mandibula!! LE: eu inca nu stiu de unde iau oamenii emoticonul cu happy birthday Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 La multi ani,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 :) :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Ieeei, nu m-ai parasit :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Mah bocciilor, fu tare placut cu voi picolea!! Data aviatoare puate aducem si-un pachet de carti.. Poxele le urc pe Picasa, si trimit linku' celor pe care-i am in lista, cu rugamintea de a-l trimite mai departe si celor pe care nu-i am.. By the bye: pentru cei/cele pe care abia azi ii vazui, pe unii destul de.. in trecere : imi paru bine, bre, si la mai mare!! In trecere, io unul dintre ei. Mi-a parut bine sa va vad si de acum o sa stau si eu mai mult sa imi arat talentele la table. @ Rechinu LA MULTI ANI, sa ne traiesti 1000 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 La multi ani Rechinule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Neaaaaaaaaaaaaaaaatzaaaaaaaaaa luuuumeeeeeeeeee ! Si dupa cum zicea si Jhon si DKW , si mie mi-a placut f f f f f f f f f f f mult gasca voastra !Hugs to all ! Azi sunt free hugs ! Mandibula " Laaaaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuultiiiiiiiiiii b(aaaaaaaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiii) si la cat mai multa sanatate ! Have a nice party! @shinule de la " Show all" din stanga unde sunt emoticoanele este Happy Birthday! Huuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaai! lol @Choparica - nu ma asteptam sa te stiu de aproape 10 ani! @Kali - esti f f f f simpatica! Ai atata verva ! @little_strumf spor la acte ! Si mersi pt mesajul de Buna dimineata! muah in loc de emoticonul kiss! hahaha! Spor la munca all! Si cand sa dau add : " THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message" looooooooool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 LA MULTI ANI RECHINULE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 LA MULTI ANI MANDIBULA! Sanatate multa si BAFTA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 LA MULTI ANI MANDIBULA! DAI DE BAUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 La multi ani, Rechinule!! Sa-ti aduca anu' asta tot ce-i bun si ti-a lipsit anii trecuti, si chiar mai mult bine!! :) ..unde bem?? Bubu: :) Ceva simptome de la visinata?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 La multi ani, Rechinule!! Sa-ti aduca anu' asta tot ce-i bun si ti-a lipsit anii trecuti, si chiar mai mult bine!! :) ..unde bem?? Bubu: Ceva simptome de la visinata?? Doar am gustat-o si a fost tare bunaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Propun sa bem in Poli. Eu vin cu apa plata dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate