Just_John Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) Tu oare ai postat fara a putea citi inainte ? I-am tradus eu.. recunosc, 1 c4n r34d th4t 50 1 r34lly n33d t0 g3t l41d.. oricum sunt detinatorul de drept al expresiei "mi-e secs".. @Kali.. eheee.. iesire din tzara, alea alea.. ce fain suna!! @Vld: would love to.. da' pana nu-mi schimb kitul de lantz nu mai fac drumuri mai lungi de 100 km.. mai ales pe serpentine.. LEditat pentru Super Buburuza: Editat Iulie 2, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) Vezi si tu Dane ce am scris mai devreme pt wkndu' asta ok eu unul merg Editat Iulie 2, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Vezi si tu Dane ce am scris mai devreme pt wkndu' asta ok eu unul merg You are welcome. Deci deocamdata 3: 1. Kali 2. Danradu 3. Vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) Vineri la Balea , era o gasca din cluj super ok , aveau si o masina cu remorcuta ptr bagaje si corturi cu ei . Editat Iulie 2, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) Neatza! Am vorbit ieri cu Simona si imi cer scuze ca am trimis mesajul ala asa tarziu, dar m-am luat cu invatatul si am uitat Vila aia nu se mai inchiriaza si mi-a zis ca mai cauta azi ceva, dar nu promite nimic. Daca gaseste va anunt CINE-I SIMONA??? Editat Iulie 2, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Vlade nu ma uitati si pe mine. Eu pot ramane si duminica. Sa ii fac in ciuda lui Kali ca ea e la mnca!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 CINE-I SIMONA??? That's for us to know and you to find out!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Vlade nu ma uitati si pe mine. Eu pot ramane si duminica.Sa ii fac in ciuda lui Kali ca ea e la mnca!!!! Ai dreptate. Deci rectific: Suntem deocamdata 4: 1. Kali 2. Danradu 3. Dumistef 4. Vld Deja incepe sa arate a grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Dumistef, te scuip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Kali :jump: dau Vlade luam si cortul cu noi sau mergem la vre-o pensiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Kali :jump: dau Vlade luam si cortul cu noi sau mergem la vre-o pensiune? As opta pentru pensiuni. Din considerente de confort. La Balea putem sta in cele doua cabane, daca nu gasim sa rezervam, gasim un pic mai jos, spre Capra sau la Balea Cascada, de partea cealalta. In cel mai rau caz, coboram spre Cartisoara, acolo gasim sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 atunci asa ramane .scapam de greutate si putem merge ceva mai relaxati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 as fi mers si eu. dar plec la mare cu familionul. data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 banuiesc ca nu se baga careva la un pasager?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 as fi mers si eu. dar plec la mare cu familionul. data viitoare Data aviatoare sa fie Jordy. Este timp. Si nu intentionez sa ma las de mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Adi te-as fi luat eu dar imi iau fata cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Si nu intentionez sa ma las de mers nici eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Dumistef, te scuip AAAHAHAHAHAHA!!! Cat de brusca a fost asta!! Out of fuckin' nowhere!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 CINE-I SIMONA??? Frateee...n-am mai vazut asa ceva Iti spun totusi, sa te linistesc, Simona este prietena lui Jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 1f u c4n r34d 7h1s u r34lly n33d t0 g37 l41d... h@xx0r3! : CINE-I SIMONA??? informatiile se distribuie doar pe baza principiului "need to know" Frateee...n-am mai vazut asa ceva Iti spun totusi, sa te linistesc, Simona este prietena lui Jonlup valabil si pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Frateee...n-am mai vazut asa ceva Iti spun totusi, sa te linistesc, Simona este prietena lui Jonlup aha eram doar curios ptr ca nu mentionaseti numele ei pe forum pana acum...sau n am vazut eu o zi superba in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Buna dimineata si pt voi..... â Poli, cred, stai sa vedem ce zic si restul mimozelor cand se trezesc. Mimozele s-au trezit dis de dimineatza,unele au fost si la primarie si se duc si maine la 8 morning folks, cica maine ma duc la dezbracat, am examen medical Te trimit eu la un doctor,Ciomu il cheama....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Te trimit eu la un doctor,Ciomu il cheama....... nu multumesc, am eu o domnisoara, o sa vrei tu sa vii la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Mai vine cineva? Alti amatori de plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 nu multumesc, am eu o domnisoara, o sa vrei tu sa vii la ea Nu ma intereseaza domnisoarele ca sunt insurat si cu domnisoarele pana le convingi sa le insangerezi mai bine faci alpinism utilitar... Plus ca imi e frica de sange ,mai bine isi iei una care are 20000 km ca s-a asezat bine motorul.....Merge ca unsa...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate