vadumbre Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 sa inteleg ca este o intalnire a motociclistilor din militari in biker`s?cand,unde e asta, cine vine,sunt si eu invitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 nu. da' Bikers-ul nu prea mai are clienti si mai arunca cite unu o intrebare asaaaa, poate poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 nu. da' Bikers-ul nu prea mai are clienti si mai arunca cite unu o intrebare asaaaa, poate poate. Nu-i adevarat! Biker's-ul are clienti. Sambata a fost full, sambata asta va fi la fel. Si probabil vom ajunge si noi pe acolo ca asa ne-am laudat Dl Vad(aud)umbre sunteti invitat si dvs Mergem sa ne intalnim cu mosu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Nu-i adevarat! Biker's-ul are clienti. Sambata a fost full, sambata asta va fi la fel. Si probabil vom ajunge si noi pe acolo ca asa ne-am laudat Dl Vad(aud)umbre sunteti invitat si dvs Mergem sa ne intalnim cu mosu' daca e asa vin si eu maine asta numai in cazul in care ma primiti fara motoreta(am lantul in pioneze si tocmai la primavara o sa ma ocup de el ...criza...) PS. am 29 de ani si merg repede spre 30 dar ma simt de 22 , daca mai ma luati cu Dl,dvs... (la persoana 2-a) ma face-ti sa cred ca sunt mult mai in varsta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 daca e asa vin si eu maine asta numai in cazul in care ma primiti fara motoreta(am lantul in pioneze si tocmai la primavara o sa ma ocup de el ...criza...) PS. am 29 de ani si merg repede spre 30 dar ma simt de 22 , daca mai ma luati cu Dl,dvs... (la persoana 2-a) ma face-ti sa cred ca sunt mult mai in varsta Stai linistit , cam toti si-au bagat motoretele la iernat asa ca poti veni cu masina ...daa vezi sa-ti pui sticker (atentie la motociclisti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Stai linistit , cam toti si-au bagat motoretele la iernat asa ca poti veni cu masina ...daa vezi sa-ti pui sticker (atentie la motociclisti) Si chiar daca nu e la hibernat, la baut mai bine cu pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 daca e asa vin si eu maine asta numai in cazul in care ma primiti fara motoreta(am lantul in pioneze si tocmai la primavara o sa ma ocup de el ...criza...) PS. am 29 de ani si merg repede spre 30 dar ma simt de 22 , daca mai ma luati cu Dl,dvs... (la persoana 2-a) ma face-ti sa cred ca sunt mult mai in varsta Imi place semnatura DVS. (glumesc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 (editat) Stai linistit , cam toti si-au bagat motoretele la iernat asa ca poti veni cu masina ...daa vezi sa-ti pui sticker (atentie la motociclisti) am sticker ... "la baut mai bine cu pe jos" cui ai place sa bea face sacrifici Editat Decembrie 4, 2009 de vadumbre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 stai linistit , cam toti si-au bagat motoretele la iernat asa ca poti veni cu masina ...daa vezi sa-ti pui sticker (atentie la motociclisti) Vorbiti pentru dvs domnu' Claudiu, ca unii inca nu ierneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Vorbiti pentru dvs domnu' Claudiu, ca unii inca nu ierneaza Corect ai grait . Un Mr. Moto nu merge decat pe motor indiferent de vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Fara filmulete intime pe forum , am SPUS Ce faci zeuse iti e frica sa nu vada lumea ce voce superba ai si sa nu te oblige sa te duci la Megastar,Ne ma gandim cu facem cu filmulrtele dar cred ca le punem de ziua ta. nu. da' Bikers-ul nu prea mai are clienti si mai arunca cite unu o intrebare asaaaa, poate poate. Serbane asta e o rautate gratuita,te stiam rautacius cu oamenii nu si cu barurile . Din punctul meu de vedere Biker s este o afacere tinuta din pasiune de patron care cu siguranta nu isi scoate nici cheltuielile,noi ar trebui sa fim bucurosi ca avem un loc unde putem sta intre noi,fara intrusi...Cu siguranta era ai profitabil sa faca o hala acolo si sa o inchireze.....Nu sunt avocatul Bikers-ului,nu ma intereseaza nici a cui e afacerea,nici cine e manager,nici cine vinde la bar atat timp cat ma simt bine acolo. Vreau sa va spun ca spiritul de cuceritor e inca prezent.....Azi dimineata cum am deschis usa la baraca(am dormit la santier),Negrutza a sarit direct in patul meu.Va intreb eu pe voi dragi mei,pe care dintre voi ii mai asteapta femelele sa deschida usa sa le sara in asternuturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Din punctul meu de vedere Biker s este o afacere tinuta din pasiune de patron care cu siguranta nu isi scoate nici cheltuielile,noi ar trebui sa fim bucurosi ca avem un loc unde putem sta intre noi,fara intrusi...Cu siguranta era ai profitabil sa faca o hala acolo si sa o inchireze.....Nu sunt avocatul Bikers-ului,nu ma intereseaza nici a cui e afacerea,nici cine e manager,nici cine vinde la bar atat timp cat ma simt bine acolo. "Sigur Leonardo; daca zici tu..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 (editat) Ce faci zeuse iti e frica sa nu vada lumea ce voce superba ai si sa nu te oblige sa te duci la Megastar,Ne ma gandim cu facem cu filmulrtele dar cred ca le punem de ziua ta. Serbane asta e o rautate gratuita,te stiam rautacius cu oamenii nu si cu barurile . Din punctul meu de vedere Biker s este o afacere tinuta din pasiune de patron care cu siguranta nu isi scoate nici cheltuielile,noi ar trebui sa fim bucurosi ca avem un loc unde putem sta intre noi,fara intrusi...Cu siguranta era ai profitabil sa faca o hala acolo si sa o inchireze.....Nu sunt avocatul Bikers-ului,nu ma intereseaza nici a cui e afacerea,nici cine e manager,nici cine vinde la bar atat timp cat ma simt bine acolo. Vreau sa va spun ca spiritul de cuceritor e inca prezent.....Azi dimineata cum am deschis usa la baraca(am dormit la santier),Negrutza a sarit direct in patul meu.Va intreb eu pe voi dragi mei,pe care dintre voi ii mai asteapta femelele sa deschida usa sa le sara in asternuturi. Aici pot sa te contrazic Cosmin , am 2 prieteni care pana in vara erau ferm convinsi ca Bikers=Valhalla, iar dupa ce si-au facut nunta acolo si au dat peste muulte probleme si faulturi ne-motoretistice au ales asa cum am ales si noi, prietenii lor, sa nu mai calcam ever pe acolo...Iti spun Ravenita sau Dya toate detaliile Nino e singurul care a ramas ok acolo, din pacate... Editat Decembrie 5, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 E posibil sa aveti dreptate ,nu stiu amanunte din culise decat din auzite,eu ma simt bine acolo si atat.Am vrut sa subliniez ca acet bar e tinut doar in pasiune pt motoiclism si ca aduce doar pierderi proprietarului.Atat.Subiect inchis pt mine. Tre sa o tai.Salutare zeus..mdch frestra cu LMA pt Dan radu la urari Mesaj completat Daca nu stiati deja aflati dela baiatuRechinul se insoara in martie,as ca puteti sa ma ajuti la cantat Rechine la nunta ta Mai draga rechine Fetele se dezbraca... De aici incolo continuati voi. Mesaj completat dONEZ MANDRETE DE CATEL MIC MIC NEGRU VACCINAT NEGRU TOT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 E posibil sa aveti dreptate ,nu stiu amanunte din culise decat din auzite,eu ma simt bine acolo si atat.Am vrut sa subliniez ca acet bar e tinut doar in pasiune pt motoiclism si ca aduce doar pierderi proprietarului.Atat.Subiect inchis pt mine.Tre sa o tai.Salutare zeus..mdch frestra cu LMA pt Dan radu la urari Mesaj completat Daca nu stiati deja aflati dela baiatuRechinul se insoara in martie,as ca puteti sa ma ajuti la cantat Rechine la nunta ta Mai draga rechine Fetele se dezbraca... De aici incolo continuati voi. Mesaj completat dONEZ MANDRETE DE CATEL MIC MIC NEGRU VACCINAT NEGRU TOT. mda... adevarat ce-a zis nasu ! in martie ma insor. asa ca va invit in februarie la nunta nasului ! IN FEBRUARIE SE INSOARA SONEX ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Today's Birthdays 23 members are celebrating their birthday today , pe noi ne intereseaza unul singur danradu(34) LA MULTI ANI Dane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 (editat) mda...adevarat ce-a zis nasu ! in martie ma insor. asa ca va invit in februarie la nunta nasului ! IN FEBRUARIE SE INSOARA SONEX ! Minciuni,1Sonex nu poate sa se insoare ca nu poate sa stea in strada si nici la mama si la tata nu-si poate aduce aleasa. 2.Sonex e foarte tinerel si nu are ganduri din astea malefice 3.Mandibula cred ca daca nu te grabesti cu inelul ala o sa dea drumul dragonul la flacari si va fi vai de aripioara ta. Editat Decembrie 6, 2009 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 La Multi Ani, Dan! Iti doresc sa ai parte de numeroase bucurii, sanatate, multa iubire si implinire sufleteasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 La multi ani DanRadu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 DanRadu.... cam puțină băutură ai avut aseară La Mulți Ani, frate! 24 de ani e o vârstă frumoasă! Claman Âşi chopperică, sunteți niÂşte bețivi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 (editat) Claman Âşi chopperică, sunteți niÂşte bețivi Asa e , dar la choperrica nu ma asteptam TU vorbesti care te tavaleai prin iarba de la bikers la 4 dimineata Editat Decembrie 6, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Multumesc mult de urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 24 de ani e o vârstă frumoasă! asa e! asta am spus intotdeauna! s-o zic si io, oficial: La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 s-o zic si io, oficial: La multi ani! multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Sunteti cu totii niste betivi,va invit sa fiti mai evlaviosi si sa lasati bautura si sa va apucati de femei. Mesaj completat Cioparica la tine nu ma asteptam sa te betivesti,cred ca Claudiul te duce pe drumuri gresite vezi ca dupa bautura urmeaza preacuvie. Claman te rupe Kali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate