Dragos Harea Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 daca te duci sub podul grant fara instructor .s ar putea sa ai belele daca trece garcea pe acolo,de obicei mai trece cate o masina de politie si jegosii se opresc daca face careva figuri sub pod .Aigrija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 (editat) Bre, sambata asta ce se aude?Unde? Cine? Cam asa arata fiarele mele si acum... Editat Februarie 14, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 hello guys daca organizati ceva pt sambata hop si eu ...doar acum am o idee dupa cine sa ma uit hai noroc si sa vina vara aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 (editat) Daca va mai vedeti sambata asta, mai primiti bercenaru' in "sanul" vostru?? @antenutza: ca sa completezi sigu' (semnatura), inchide tag-urile! Adica adauga la sfarsit [/font] si [/color].. Editat Februarie 14, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Daca va mai vedeti sambata asta, mai primiti bercenaru' in "sanul" vostru?? Ce dreaq, bre! Schimbul cultural continua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 sal'tare. ma bag si eu da' unde ne strangem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Ce dreaq, bre! Schimbul cultural continua! Decaveule, stiu ca am acceptul tau, ca doar ne estem prieteni, care este.. Da' tre' sa spuna si altii, poate nu toti sunt de acord.. sal'tare. ma bag si eu da' unde ne strangem? Chiar, ati schimbat locul, sau tot langa cutzu cutzu mereti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Uelcam, bre! Sa vedem ce voteaza lumea! Ca bodegi sant destule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Dream Pizza propun eu. In fata la Dream chiar pe trotuar este loc berechet incat bagi vre-o 60-70 de motoare de voie. E loc public nu ne goneste nimeni,pizza e super iar berea super eftena! Astept alte propuneri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 (editat) Bre, propunerea asta a mai fost, da' a picat din motive de inghesuiala sambata.Io nu zic nu, sa vedem ceilalti. Antenutzo tata, prin ce zona stai? dumistef, stai pe langa Dream Pizza? Editat Februarie 14, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 dak ne strangem pe la 4 acaparam tot Dream-ul si o sa ne inghesuim intre noi,dar si eu astept si sunt deschis la noi propuneri.Eu oricum imi fac veacul in Dream si chiar imi place,lumea nu face nazuri la galagie,stau dupa clienti,ce mai mie unul imi place. ASTEPT PROPUNERI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 (editat) unde e fratilor this so called "dream pizza"? Editat Februarie 14, 2008 de horseman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Langa Mega Image Lujerului, Flanco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Dak nu aveti propuneri pt alta locatie,pe mine ma gasiti la Dream sambata incepand cu ora 16. Oricum eu astept si alte propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 14, 2008 Autor Share Postat Februarie 14, 2008 Tata, puneti si voi adunarea mai pe seara... un 20.00 macar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Kali mai pe seara la 20 se e plin in Dream.Dupa mine putem sa ne strangem la orice ora,doar e sambata. Eu ma gandeam sa ne strangem,sa dam si o tura prin oras cu motoretele si apoi sa ne apucam si de ! cum hotarati voi! Eu unul ma duc la sambata la 16.Stau la un suculet 2 si pe la 17 ies la o tura prin oras.Cine vrea sa vina ma gaseste la Dream intre 16 si 17.O sa las motoreta in fata la Dream pe trotuar.Observ ca nu prea exista initiativa ci doar lungi discutii fara sens. Deci...va astept daca vreti sa treceti prin Dream sambata intre 16 si 17.Dupa care o tura si apoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Bre, io de exemplu am motoretele bucati, cu ce sa ma plimb? Ma adaptez la situatie si doar beau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 BRE...c'est la vie! ASAMBLEAZA-LE CA INCEPE SEZONUL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 @ DKWraith ... mi-s novice si eu.... eu stau pe langa sectia de accidente usoare.... dream pizza sau daca v-a placut la bugsy ... sau unde vreti voi numai militauri sa fie... plimbare...heheee ce bine zici tu dumistef dar eu una cel putin mai am cel putin o luna de stat pe bara hai sa ne gasim cumva...dar nu tarziu tare..poate unii isi fac program de club sau mai stiu eu ce... bafta maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 De exemplu 15/16/17-02-2008 este intalnirea de la Hunedoara dar pe praful asta cine merge acolo ca eu NU!!! --- Mesaj completat în 15 Feb 2008 00:01 -------------antenutza un id de mess ceva?tel? sa vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 (editat) BRE...c'est la vie! ASAMBLEAZA-LE CA INCEPE SEZONUL! Daca ar avea ziua vreo 26-27 de ore ar fi posibil .Am motoarele in Bucurestii Noi .si pe caldura asta...plus trafic Pe unde stai mai exact pe veteranilor? Editat Februarie 14, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 (editat) Vis-a-vis de piata! Pe Centurii!In spatele blocurilor din fata pietei sunt 3 blocuri de garsoniere.Stau in primul iar motoreta e in parcarea din fata blocului langa o Aprilia Pegaso 650. Pe langa Boris! Editat Februarie 14, 2008 de dumistef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Eu sant in capatul celalalt spre Uverturii, blocul cu butic si farmacie la prima scara. Peste drum e barul ala albastru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Eu sant in capatul celalalt spre Uverturii, blocul cu butic si farmacie la prima scara. Peste drum e barul ala albastru. am inteles.stiu unde este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 se pune daca pana acum 7 luni am stat in militari d o viata ? langa autogara ... acum Ciorogarla .... gsx-r 600k3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate