jordy Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Uhh la la! Cat ati discutat cat am lipsit! Imi cer mii de scz daca am omis mai multe persoane! Pur si simplu nu am apucat sa vorbesc mai deloc cu toata lumea! @Prodigy - data viitoare jucam "Nu te supara ,frate!" .ok? lol !Nu stiu ce parere sa emit despre tine !Doar am facut cunostinta! Promit sa ma revansez pe parcurs! @Bubuuuuuuuuruuzaaa miicaaa ! Esti f haioasa! Mi-a placut mult bluzita ta galbioara! Sa tragem concluzia ca esti geloasa de fel? @shin - nu a vrut sa zica nimic despre cantitatile neglijabile ! Era doar obosit de atata munca incat nu stia ce vbeste:P! Prodigy iarta-l ca e si el mic! @BBL - stiu cine esti ! Ai ochi verzi cumva? Si te-ai plimbat cu Marauder-ul lui Choperica (Prodigy conducea) ! Btw ai plecat mult prea repede parca! @Cosminele - in 3 cuvinte ti-am exprimat o parte din viata mea! Asta sa nu te simti neglijat! @Blaze- Welcome in the club !Si asfalt curat kiddo! @nu mai stiu care mai sunteti!Pe parcurs o sa va invat! In seara asta nu o sa mai vin! Pana pe 3 nu mai am cum! Imi vad de ale mele! have fun in seara aceasta!Muah! Si La multi b(ani) ,inca o data "mandibula" ! ar trebuii sa ma supar si eu. ca nu a zis nik de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Aide bre, ce va suparati asa?? Si tu si Jonlup sunteti niste simpatici, imi pare rau ca n-ati prea mai fost la intruniri, nici eu n-am prea mai fost, de altfel, numa' ca eo am ceva mai mult timp de postat.. de ce nu zici direct ca ma iubesti? ashea, ca-ntre ioni :kali: Pe scurt, jordy si jonlup probabil sunt oarecum suparati pe cei de la gratar. tragi prea multe concluzii despre mine, devine plictisitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Deci: va alco'lizati? poa...reusesc s-apar si je... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 ce neprezentare?deja trageai chiul? N-am dormit mai deloc asta noapte, imi pica ochii in gura, prefer sa incerc sa bag niscai nani, cu riscul de a supara niste neni.. de ce nu zici direct ca ma iubesti? ashea, ca-ntre ioni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 N-am dormit mai deloc asta noapte, imi pica ochii in gura, prefer sa incerc sa bag niscai nani, cu riscul de a supara niste neni.. :nono: cam asa ca tine sunt si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) Trag linie si adun si este ultimul post pe tema asta, promit. incerc sa citez pe unii... "e ce vrea p*** lui, nu-i darami tu visele" @JJ: tare asta! http://sirjohnofjust.weblog.ro/2008-5.html cred ca iti inventezi propriul tau limbaj a-la-mirc, n-am mai vazut pe nicaieri combinatiile astea @Rechinu/Mandibula/Alex - LA MULTI ANI!!!! Editat Iunie 26, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 cam asa ca tine sunt si eu! Lav izz in di eiiiir!!!! incerc sa citez pe unii... "e ce vrea p*** lui, nu-i darami tu visele" @Rechinu/Mandibula/Alex - LA MULTI ANI!!!! ....Sa vii cu buldozeru' peste creierashu' lui? Rechineeeeee! La Multi Ani, bre!!! Tuate cele necesate!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 felicitarile, masa si dansul au loc la mine la ora 9 felicitarile, masa si dansul au loc la mine la ora 9 felicitarile, masa si dansul au loc la mine la ora 9 deci felicitarile, masa si dansul au loc la mine la ora 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 BUNA SEARA! LA MULTI ANI, MANDIBULA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 @JJ: tare asta! http://sirjohnofjust.weblog.ro/2008-5.htmlcred ca iti inventezi propriul tau limbaj a-la-mirc, n-am mai vazut pe nicaieri combinatiile astea Cum dadusi bre peste ala?? felicitarile, masa si dansul au loc la mine la ora 9 Bre, pare rau, da' chiar nu ma simt in stare pentru asta!! ..presupunand ca as fi fost invitat.. Da' LA MULTI ANI!! inca o data, sa fii mereu vesel si fericit impreuna cu cine-ti doresti, fie oama, fie machina!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Sigur v-ati betivit,nu e picior de militarist pe forum...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Neatza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 hello people.... ce mai face militariul? se strange p undeva azi? mi s-a cam faceat dor de voi aaaa....si am primit un link fain....facem si noi asa in romanica... intr-o zi cu soare? http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/v...a_-_asa_da.html bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 tragi prea multe concluzii despre mine, devine plictisitor! Hai mai nenea, nu te ofusca, toti "trage" concluzii on a daily basis, fie ele si erroneus Revenind: aveti careva coaSTe sa tragem o fuga in Vama? Hai copchii, un pic mai mult entuziasm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 hello people.... ce mai face militariul? se strange p undeva azi? mi s-a cam faceat dor de voi aaaa....si am primit un link fain....facem si noi asa in romanica... intr-o zi cu soare? http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/v...a_-_asa_da.html bafta maxima O sa ne stragem pe undeva azi, dar e cam devreme sa gandim unde anume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Sa vedem miscare pe forum......Sau dormiti..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Este o terasa vis a vis de sir...putem sa ne strangem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 la cearceafuri adica?aia intre magazinul de haine si casa verde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) de ce nu mergem La Apasu in regie langa Pui de Urs? /index.php?showtopic=229494 Editat Iunie 27, 2008 de dumistef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 de ce nu mergem La Apasu in regie langa Pui de Urs? /index.php?showtopic=229494 pe mine unul ma dezgusta localul asta la cearceafuri adica?aia intre magazinul de haine si casa verde? da...cred ca da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Nu mai vii bah in Vama ? Eu imi iau gajicuta si cred ca sarim in primul tren spre mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Nu mai vii bah in Vama ? Eu imi iau gajicuta si cred ca sarim in primul tren spre mare du te cu incredere in vama cu trenul....eu vin pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Eu ma duc la mare asa ca nu contati pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 du te cu incredere in vama cu trenul....eu vin pe moto Mi-o iei pe blonda pasagera ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate