Blaze89 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 IN DELTA ? Pe vremea asta si in timpul asta al anului o sa muriti sufocati de miros si de tantari ! E plin de tantari deaia de ii incurci cu fluturii ! Sar 100 pe tine deodata si te golesc de 5L de sange. In delta iarna e marfa. Acum e bine la munte ca e racoare , la un suc rece . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 IN DELTA ? Pe vremea asta si in timpul asta al anului o sa muriti sufocati de miros si de tantari ! E plin de tantari deaia de ii incurci cu fluturii ! Sar 100 pe tine deodata si te golesc de 5L de sange. In delta iarna e marfa. Acum e bine la munte ca e racoare , la un suc rece . Nu murim noi asa usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 IN DELTA ? Pe vremea asta si in timpul asta al anului o sa muriti sufocati de miros si de tantari ! E plin de tantari deaia de ii incurci cu fluturii ! Sar 100 pe tine deodata si te golesc de 5L de sange. In delta iarna e marfa. Acum e bine la munte ca e racoare , la un suc rece . Nu murim noi asa usor Shi ce pescuiesti iarna la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Cum adica ce pescuiesti iarna la munte ? Eu am zis ca acum e bine la munte nu iarna,defapt e si iarna marfa dar ma refeream in perioada asta a anului. Se pescuieste si la munte ! Hehe eu stiu . Si in delta iarna e beton privelistea e super ! Tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 'LIBERA LA MARE....STAU CU TINE LA SOARE....NE IUBIM PE NISIPUL FIERBINTE, NU MAI SUNT O FATA........' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 'LIBERA LA MARE....STAU CU TINE LA SOARE....NE IUBIM PE NISIPUL FIERBINTE, NU MAI SUNT O FATA........' Lasa-ma papa la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Bre, diseara semnati condica? catzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 IN DELTA ? Pe vremea asta si in timpul asta al anului o sa muriti sufocati de miros si de tantari ! E plin de tantari deaia de ii incurci cu fluturii ! Sar 100 pe tine deodata si te golesc de 5L de sange. In delta iarna e marfa. Acum e bine la munte ca e racoare , la un suc rece . Pt astfel de situatii exista Autan 'LIBERA LA MARE....STAU CU TINE LA SOARE....NE IUBIM PE NISIPUL FIERBINTE, NU MAI SUNT O FATA........' Bro schimba`ti tonul de apel ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) Ar trebuii o camera de chat sincer ca e cam aiurea cu addreply ! Nu sa fie mirc ,dar ceva ca la yahoo conference ar fi marfa ! Editat Iunie 27, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Ar trebuii o camera de chat sincer ca e cam aiurea cu addreply ! Nu sa fie mirc ,dar ceva ca la yahoo conference ar fi marfa ! Unii sunt la munca si nu stau pe messenger Am si eu o nelamurire: ori am pierdut eu firul si nu am vazut ori nu ne-ai spus cine esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Maine... http://www.youtube.com/watch?v=xcNdgP3Gi_I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 IN DELTA ? Pe vremea asta si in timpul asta al anului o sa muriti sufocati de miros si de tantari ! E plin de tantari deaia de ii incurci cu fluturii ! Sar 100 pe tine deodata si te golesc de 5L de sange. In delta iarna e marfa. Acum e bine la munte ca e racoare , la un suc rece . Baietelul e infricosat de tantati,daca tantari sunt de fapt gagici deghizate...Ce fac?Ce fac?100......Tre sa chemam ajutoare. Partea cu sucul rece nu cred ca o sa-i incante pe multi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Poster Posts shin 234 ......................... cel mai aprig!!!! cel mai cel mai!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 semnez si io condica deseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Il vandushi coane AEX pe ala de 600? Miarul e nou? Cand vine? Gata, l-am dat.. mi s-a cam rupt inima dupa el dar o sa ma consolez cu miarul care vine saptamana viitoare, pe joi asa... are in jur de 2000 km si e din 2006. Cumparatorul 600rr-ului e din cartier(si incepator) si o sa il introduc si pe el in gashca cu prima ocazie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Unii sunt la munca si nu stau pe messenger Am si eu o nelamurire: ori am pierdut eu firul si nu am vazut ori nu ne-ai spus cine esti? Pai nu stiu dar parca m-am mai prezentat odata . Dar o fac din nou cu placere. Ma numesc Mihai sunt incepator cum ar venii . Am o Honda Hornet Rosie de prin militari pe langa SIR prin zona stau ! Si deocamdata ma plimb singurel pe unde cunosc si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Pai nu stiu dar parca m-am mai prezentat odata . Dar o fac din nou cu placere. Ma numesc Mihai sunt incepator cum ar venii . Am o Honda Hornet Rosie de prin militari pe langa SIR prin zona stau ! Si deocamdata ma plimb singurel pe unde cunosc si eu . Calaretul singuratic ... Poate la urmatoarea intalnire apari si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 cu cine am fost in seara asta la suc ? :-??????? sunt unu din baietii care au venit q cracky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) mama, copiii or sa-ti raspunda dupa ce se intorc de la mare. In Bucuresti am mai ramas doar cativa, da' se prezinta ei singurei. Pe mine nu m-ati prins, eram plecata cu niste obligatii. Poate data aviatoare Editat Iunie 27, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 stiu sigur ca era dkw`u si cosmin sn ... restu nu am retinut numele ... ps. super de treaba baietii - sper sa iesim cat de curand la un suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Daca m-ai localizat pe mine in spatiu iti spun eu cine mai erau.....In stanga mea cu nr 10 pe tricou era jordi in dreapta deosebita Nicky urmata de spaima fustelor Cami(superbuburuza),Au plecat cand ati venit voi Jon lup cu sotia.Imi pare rau ca nu am mai stat dar noi ne cam facusem alte planuri dar juram pe cardul de credit ca data viitoare o sa ne betivim in stilul nostru caracteristic.....Va asteptam sa veniti cand mai puteti..... P.S.Bine ca nu a fost Boris ca va baga divortul in casa.... Domnul costa inca 2-3 absente si guru iti da preaviz...La baietel e catalogul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 mi scuzi, mi scuzi, dar azi am primit primul cadou, o masa de fussbal, da si tu un msg ca mi-au taiat netu la serv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 mai cu viatza, copii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 da sa traiti, raportez, am o migrena...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 da sa traiti, raportez, am o migrena...... inseamna ca n-ai baut ce trebuie/cum trebuie sau cat trebuie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate