super_buburuza Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 As venii si eu daca nu va deranjez , sau daca e doar pentru membrii . Cu motoare sau fara ? Si in politehnica pe unde mai exact ? Nu deranjezi pe nimeni. Ne vedem la bariera, intrarea de la Agip. Vii cum vrei tu: cu motor sau fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 bea cineva o bere azi?? dau eu ca maine parca ma fac major in toata lumea of course in poli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 bea cineva o bere azi?? dau eu ca maine parca ma fac major in toata lumea of course in poli Mai intrebi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 iau vreo 20 atunci, daca mai trebuie mai luam 7 juma atunci, sa imi iau ghiozdanul mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 buei nene ati innebunit cu politehnica asta....!!! locul unde se exerseaza wheelie, stoppie and burnout! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 Io-s satula de birturi, ma reintorc la natura. Uneori, merge si cate o terasa, da' mai subtire, asa. Sau iesim cu motoarele la o terasa, eventual la Ruse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 bre care ma ajuta si pe mine sa fac o mica rocada la pozitia de depozitare a mobrelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 a-ti ajuns toti acasa din poli ? Se pare ca eu am ajuns primul ,hah dush si somn daca pot ca am baut azi 4 Burn si nimic d haleala ! Ma dementilor am ras in poli cat n-am ras tot anu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 La multi ani lui Costas din parte militaristilor,Multumim pt bere in numele buburuzei,,,,Zic asta cu mare oftica.....Boris ne e dor de tine.... PS SAlata e minunata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 La multi ani, Adi! Sa ne traiesti si sa fii fericit! :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Laaaaaaaaaaa muuuultiiiiiiii b(aaaaaaaaaaaniiiiiiiiii) si din partea mea Adriaaan! Sa ai parte de kilograme de sanatate , ca e mai buna decat toate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 Mi-am schimbat semnatura... Prodigy, nu uita, marti vin sa iau colacul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 La multi ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Neatza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Neata, tovarasi! si La multi ani domnu' Adrian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Neata, tovarasi! si La multi ani domnu' Adrian! Uite ce ratez eu! Bautura si chef in Poli! Betivanilor, ce-i cu distractia asta P.S. La multi ani Adriene Neatza! Neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 La Multi Ani Adrian! Toate dorintele sa devinea realitate,sa ai parte de sanatate,fericire si sa fii iubit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 multumesc multumesc sa traiti si voi si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Uite ce ratez eu! Bautura si chef in Poli! Betivanilor, ce-i cu distractia asta P.S. La multi ani Adriene Neata Na, ca de data asta am baut fara tine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pushu Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Salut! Inca un incepator in Militari . Mai sunt locuri in gashca? Asfalt uscat si trafic liber! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Mi-am schimbat semnatura... Parafrazand.. "Caut o relatie serioasa in care sa-mi bag picioarele.." :jump: La multi ani, Adrian!! Puate ne-om si vedea f'odata, ca sa-ti zic laiv.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 la multi ani si din partea mea Adrian! cand ne-om intalni iti zic si verbal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Na, ca de data asta am baut fara tine ) Sa va fie rusine Salut!Inca un incepator in Militari . Mai sunt locuri in gashca? Asfalt uscat si trafic liber! Welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 borris, iti dau si tie o bere la prima intalnire, @pushu_mic: of course ca sunt, cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate