DKWraith Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Nu cred ca este vreo problema. Parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 BRE...c'est la vie! ASAMBLEAZA-LE CA INCEPE SEZONUL! si a lui kali era cu matele pe-afara la service eu azi am luat-o exact inainte de viscol me=lucky sun of a... gun oricum o intalnire cu motoarele este inca exclusa dupa cum vedeti: in 3 ore am trecut de la 5,5 grade sunny la -2 heavy snow cya around Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Bre peoples! maine unde si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 (editat) ura! am moto... acoperit de zapada! mai facem intalnire sambata? tot in 3...5 oameni? hmmmm.... --- Mesaj completat în 15 Feb 2008 21:35 -------------ah... si imagini de la locul incidentului Editat Februarie 15, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 ura! am moto... acoperit de zapada! mai facem intalnire sambata? tot in 3...5 oameni? hmmmm.... <small>--- Mesaj completat în 15 Feb 2008 21:35 -------------</small><br/>ah... si imagini de la locul incidentului Mai...asta nu e moto sub zapada... E SV in culori de camuflaj...de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 cine ar fi banuit ca iarna inca mai e in forta??? john...lasa mai ca te faci tu mare si o sa ai un garaj de 7 X 7 ... si acolo o sa stea lejer si monstrul tau hehe...si cine zicea de plimbare maine? vine ea vara...nu ? bafta maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 16, 2008 Autor Share Postat Februarie 16, 2008 (editat) si a lui kali era cu matele pe-afara la service Nesimtitule, de ce imi dai fata de gol? Te-ai uitat la ea goala si acum o faci de batjocura? Scoate banu' Eu am bagat-o special acum, stiam ca ninge si ca nu-mi pare rau ca o tin pe bara o zi sau 2. Ma bate un gand sa-i trag o vopsea si cred ca asta fac azi. Vreau sa-i dau o "apa"albastra peste negrul ei... + niste mici retusuri. Ca a facut-o mami bine, i-a luat placute, i-a aranjat carburatoarele (mancu-i gurita lui Nae, mare om!)... Ne vedem la BUGSY la 20.00. Va anunt ca nu mananc nimic toata ziua, ca sa ma destrabalez cu o pizza. Fratello, ia pipa cu tine, tata, ca am chef de destrabal total! Abia astept sa va revad! Editat Februarie 16, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Bre peoples, la ora 21 eram pasagerul lui noro! Pe ninsoarea aia minunata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 16, 2008 Autor Share Postat Februarie 16, 2008 Bre, esti dement, sa stii ca rotulele si tibiile sunt unicat la fiecare picior. Sau iti cresc altele, precum coada la soparle? A castigat noro berile alea? (Facuse pariu ca vine cu pasager pe ninsoare, contra niste beri - pt cine nu stia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Da bre, castigat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 pasagerul ce a castigat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 pasagerul ce a castigat? Ceva dixtraxie pe zapada - drifturi, senzatii tari.. si un drum la 18km/h.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 pai e bine. berea oricum nu prea merge pe frigul asta da' oricum cred ca noro avea motoru' pitit undeva langa carciuma si au venit calare ultimele 2-300 de metri --- Mesaj completat în 16 Feb 2008 14:18 ------------- Daca va mai vedeti sambata asta, mai primiti bercenaru' in "sanul" vostru?? si tu acuma, bre! noi te primim, da' nu credeam ca te mai intereseaza grupul nostru de batranei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Bre, am venit pe motor de la noro de acasa. La fantastica viteza de 21km/h am culcat nitel motoru'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 si tu acuma, bre! noi te primim, da' nu credeam ca te mai intereseaza grupul nostru de batranei Bre, io vin, si probabil ar cam fi cazu' s-o tai de-acasa, cand si unde va intalniti?? Bre, am venit pe motor de la noro de acasa. La fantastica viteza de 21km/h am culcat nitel motoru'. L-ati dat pe jos?? ceva damage?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 (editat) Motoru nu, pozaru se resimte, ala micu' s-a resetat si a trecut pe functiile standard, magar mic. Cica ne vedem in Bugsy pe la 8 la drum de seara. Bre peoples, ramane in Bugsy la 8? Editat Februarie 16, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 bre .. pare rau ca nu am reusit sa ajung....am avut alte obligatii descoperite prea tarziu ramane pe data viitoare presupun...cum a fost? v-ati strans mai multi? bafta maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 (editat) Bre antenutzo, putini da' buni Si sa dea dreq sa mai lipsesti! Da si matale id de mess, pt o mai buna comunicare! --- Mesaj completat în 17 Feb 2008 16:20 -------------Cam liniste in Militari.... Editat Februarie 17, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 deci, cine vine? /index.php?...p;#entry1056149 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 deci, cine vine? /index.php?...p;#entry1056149 din pacate... uichendul asta nu prea! poate uichendul urmator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 no byke, no.... Sorry! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 vedem ce o mai fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 vedem ce o mai fi Eu sambata deabia imi scot motorul din casa. Schimb uleiul si gata. Deci duminica daca se merge pe undeva, cred ca ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Bre antenutzo, putini da' buni Si sa dea dreq sa mai lipsesti! Da si matale id de mess, pt o mai buna comunicare! <small>--- Mesaj completat în 17 Feb 2008 16:20 -------------</small><br/>Cam liniste in Militari.... ok ok ok ... aaaaam inteles...da ce sa ii faci bre daca iaste preteni muulti...ma impart si eu cum poci si id d mess... antenutza8@yahoo.com azi ma urc iar pe motor!!! bafta maxima si a venit primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos Harea Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 baga mare cu carnetul sa ne inmultim sa i cotropim pe conservari.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate