Just_John Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Vreti sa vedeti artificii? /index.php?...p;#entry1305253 Deci asta am pozat/filmat eu ieri?? Stii cum se vad de la mine de la fereastra?? SUUUUPEEEEERB!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Adica "LAURA, PUNE POZE DE LA OPERATII" ...las-o moarta...Stii ca vrei si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 ce ce ce...sa discuta despre mine ?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Deci asta am pozat/filmat eu ieri?? Stii cum se vad de la mine de la fereastra?? SUUUUPEEEEERB!! Hai diseara...sa o vezi pe elena pasajera la je pe motoreta ei...si desigur artificiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Voi vorbiti de blondina cea micuta ? Hai diseara...sa o vezi pe elena pasajera la je pe motoreta ei...si desigur artificiile Care Elena? Ravenita?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 ...las-o moarta...Stii ca vrei si tu ba, nuprea (scuze fetelor, sper ca nu va simtiti jignite in vreun fel) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 ce ce ce...sa discuta despre mine ?... Opaaaa...sar'na d-ra doctor ba, nuprea (scuze fetelor, sper ca nu va simtiti jignite in vreun fel) Bine...hai ca vreau eu...recunosc Porc secsi si mosogin(@ stiti voi cine)...fost bercenar...actual bercenar-mercenar caut...motoreta ...Ba da eu nus pe matrimoniale Vai ce offtopic sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Opaaaa...sar'na d-ra doctor Bine...hai ca vreau eu...recunosc Porc secsi si mosogin(@ stiti voi cine)...fost bercenar...actual bercenar-mercenar caut...motoreta ...Ba da eu nus pe matrimoniale Vai ce offtopic sunt fck la dracu...gixx ce faci .....umblii brambura?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Deci asta am pozat/filmat eu ieri?? Stii cum se vad de la mine de la fereastra?? SUUUUPEEEEERB!! Vin la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 motoristii au intrare libera si parcare speciala la artificii acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 fck la dracu...gixx ce faci .....umblii brambura?? Nuuu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Vin la tine :laugh: :laugh: Nuuu... Right..... :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Vin la tine JJ interpretabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 JJ interpretabil... Conform zicalei: Uite luna...uite caru'...uite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Conform zicalei: Uite luna...uite caru'...uite... Asa JJ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 JJ interpretabil... Doh!! Conform zicalei: Uite luna...uite caru'...uite... Ce'aci, bre, dezvalui secrete?? Asa JJ? Cine, eo? Nu recunosc nimic!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Camiiii...iesi de la perete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Camiiii...iesi de la perete Ofticosilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Te-as invita la mine...Da ,singurele artificii am fi noi pt vecinii mei curiosi Neaaa...mi-au vazut cooru de prea multe ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Te-as invita la mine...Da ,singurele artificii am fi noi pt vecinii mei curiosi Neaaa...mi-au vazut cooru de prea multe ori La tine nu vin ca n-ai mai venit sa joci table cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 La tine nu vin ca n-ai mai venit sa joci table cu mine Table...a zis cineva table Cand,unde...cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 La tine nu vin ca n-ai mai venit sa joci table cu mine Moaaaaaa!!!! Gixx-u', te chiama fata si matale.... Ofticosilor Ashea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Table...a zis cineva table Cand,unde...cum? Poate mergem in seara asta la Apashu. Daca nu, o lasam pe saptamana viitoare. Te bagi sau nu te tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Poate mergem in seara asta la Apashu. Daca nu, o lasam pe saptamana viitoare.Te bagi sau nu te tine? Unde sa ma bag? Ma tine oriunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Unde sa ma bag? Ma tine oriunde La o partida...DE TABLE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate