shin Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Iar ma distrez Pana acum te-ai dat fara permis, iar acum brusc iti pasa dc permisul e valabil sau nu din ziua examenului Ai si tu dreptate. Nu am probleme, ca sunt in db police acum, so, daca ma da prin statie, apar OK. Buba e ca imi trage amenda ca nu-l am la mine cand iti faci aparitia la meeting-urile noastre??? SACALULE!! felicitari muuuuuulte si de la mine mai Shin! :banana: Thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Lume! Mai vreti pozili?Domnu' doctor, da' pozili de la matali? http://picasaweb.google.ro/vlad.codreanu/0506IulieTuraDeWknd Deci, va urasc!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 dupa ani, si ani ! ma voi intoarce ! dupa ani si ani .... am montat si eu detectoru !!!!! @shinu FELICITARI !!!! 2btw : AI LUAT EXAMENU !, NU PERMISU ! AI PERMIS DIN MOMENTUL ELIBERARII LUI. pana atunci, esti tot fara permis, deci take care ! apar si eu la apasu, dar pe la 11 mai gasesc pe careva pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 e valabil din mom in care il ridici de la politie... Si ce n-ai inteles din ce am scris? Am scris eu cumva ca e valabil dinainte de a-l ridica? Read again... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Cat betzi bre? A dat Shin-u' un camion de bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Cat betzi bre? A dat Shin-u' un camion de bere? De unde bere bre, ca n-am avut cui da, pocaitii erau toti cu mobre sau masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) Neata lume. A-ti mai stat mult aseara? Mi-a parut bine sa va cunosc. @ Kali: ma apuc iar sa culeg floricelele, sa ma revansez. Cutu e superb. Editat Iulie 8, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 Am plecat pe la 00.30, BBL. Vezi ca motorul e in fatza blocului, astept florile, da? Nu ma iubeste si pe mine nimeni, of, of Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Buna dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 'neata copii! Azi n-am mai suit pe mobra, astept sa-mi iau plasticu-n mana diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) 'neata copii! Azi n-am mai suit pe mobra, astept sa-mi iau plasticu-n mana diseara Vezi sa nu-ti iei si altceva in mana diseara...de bucurie desigur Editat Iulie 8, 2008 de turbogixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Vezi sa nu-ti iei si altceva in mana diseara...de bucurie desigur Raule ce esti, mai bine raspunzi pe matrimoniax cu-n sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Buna dimineata la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Kaliiiii....COLACU'................!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Tot nu l-a luat? Kali, apropos de o discutie ce se poarta pe alt thread : AMR-ul acesta e cel pentru care te luptai tu sau tu esti din cei ce vor... altul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Neatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 Shinule, depinde de care parte a p%$^&* esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Cam sarac topicul in posturi azi ) dormiti bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Va recomand cea mai usoara cura de slabit: Sfasiatul hainelor: -cu permisiune: 12 cal. -fara permisiune: 187 cal. Scos sutienul: - cu ambele maini: 8 cal. - cu o mana: 12 cal. - fara maini: 85 cal. Pusul prezervativului: - in timpul erectiei: 6 cal. - fara erectie: 315 cal. Preludiu: - gasire clitoris: 8 cal. - gasire g-spot: 92 cal. Pozitii: - misionarul: 12 cal. - 69 : 8 cal. - 69 in picioare: 112 cal. - trolley: 216 cal. - Italian chandelier: 912 cal. Orgasme: - real: 112 cal. - faked: 315 cal. Postludiu: - lay in bed: 18 cal. - jump out of bed: 36 cal. - explicatii de ce-ai sarit din pat: 816 cal. Obtinere a unei a doua erectii: - varsta intre 16-19: 12 cal. - varsta intre 20-29: 36 cal. - varsta intre 30-39: 108 cal. - varsta intre 40-49: 324 cal. - varsta intre 50-59: 972 cal. - peste 60: cel putin 2916 cal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Ce mai fac copiii? PE unde si cand se iese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Ce mai fac copiii? PE unde si cand se iese? acum am vb cu sorela mea la tel si peste 3 sapt la Vama Veche! ea vine cu masina si ne cara bagajele! cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 da peste vreo 2, se baga careva la o sapt de budapesta si viena?? toata distractia, 500 Euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 da peste vreo 2, se baga careva la o sapt de budapesta si viena?? toata distractia, 500 Euro Vreau la Budapesta !!! Cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 are cineva o teava de Thundercat de vanzare? cu tot cu teava intermediara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate