super_buburuza Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 lol: super buburuza brave girl dixtractie placuta pt cine se duce in paw mi-a fost putin teama la inceput ca nu stiam cum mergi si apoi normal ca am prins curaj cand am vazut ca e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Imi pare rau ca nu am mai ajuns, am trecut intai prin Herastrau (am avut putina treaba la Aviatorilor inainte), si mi-am dat seama ca nu ma simt prea grozav, asa ca n-am mai mers pana in Poli.. Acum sunt livid, abia ma tin drept pe scaun, mi s-au descarcat bateriile, trebuie sa vad cum sa le incarc.. La Romana, cand m-am intors, am avut un black-out, era sa cad de pe baisical.. haleala si odihna bre, macar acu' in uichend! Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aranoyas Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Imi pare rau ca nu am mai ajuns, am trecut intai prin Herastrau (am avut putina treaba la Aviatorilor inainte), si mi-am dat seama ca nu ma simt prea grozav, asa ca n-am mai mers pana in Poli.. Acum sunt livid, abia ma tin drept pe scaun, mi s-au descarcat bateriile, trebuie sa vad cum sa le incarc.. La Romana, cand m-am intors, am avut un black-out, era sa cad de pe baisical.. Cami Just_John, fa-te bine cat mai repede . Esti "pierdere" pt. vremea de afara Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Just_John, fa-te bine cat mai repede . Esti "pierdere" pt. vremea de afara Sanatate John sau JJ, e mai simplu.. Stiu.. ieri a fost un suare de-ti venea sa-ti bati copiii.. si io boleam in casa.. N-am dormit de sambata, n-am mancat de sambata, am stat numai pe pastile, ceaiuri etc etc.. ..da' las ca ma fac io bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo S Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Salut, ma primitzi si p mine in clubul vostru? Am luat sapt asta un ZZR600 si stau p Cernisoara. Sunt incepator si poate ma ajutatzi si p mine cu niste sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Bre, noi te primim! --- Mesaj completat în 25 Feb 2008 23:50 -------------@cactuskid bre fata, nu te mai lasa asteptata! Hai ca avem locuri libere la juniori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 gata,gata...sunt prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 gata,gata...sunt prezenta Ashea bre fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teohurezeanu Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 salut,acum am gasit si eu topicul ,sunt teo stau in militari la autogara si am un cbr 600 ,sper sa apar si eu de acum la intalniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 salut,acum am gasit si eu topicul ,sunt teo stau in militari la autogara si am un cbr 600 ,sper sa apar si eu de acum la intalniri Cam tarziu, da' te iertam de data asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 (editat) frate dkw-ule, ma gandeam asa: te putem ajuta in vreun fel sa-ti intregesti fierul ca zau nu vreau sa te mai aud ca n-ai cu ce bine ati venit copchii ... la mai multi Editat Februarie 26, 2008 de Zuzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 He, he, lume noua! Bine ati venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 26, 2008 Autor Share Postat Februarie 26, 2008 Urmatoarea intalnire a Militariului are loc sambata, 1 martie, in Iron City (a.k.a. Paw). Like ev'rybody, like 21.00. Sa nu dea hala cu cornite si codita sa lipsiti. Care este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Urmatoarea intalnire a Militariului are loc sambata, 1 martie, in Iron City (a.k.a. Paw). Like ev'rybody, like 21.00. Sa nu dea hala cu cornite si codita sa lipsiti. Care este. Io zic sa va faceti timp, ca m-a avertizat ca ma aduce chiar si intre patru scanduri, daca doxiciclina nu ma va face bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 hai ma kali numai intalniri la suc ? hai cine se baga diseara la o tura la 20:30 la arc, ma gasiti usor am o casca colorata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 daca iesiti la arc maine scot si eu capul de la invatat pt 2-3 ore... dar numai daca o sa fie niste fetze cunoscute pe acolo, altfel.. same old cum suna un 19:30?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 frate dkw-ule, ma gandeam asa: te putem ajuta in vreun fel sa-ti intregesti fierul ca zau nu vreau sa te mai aud ca n-ai cu ce Multzam! Bre, e vorba de timp, nu am timp sa ajung in Bucurestii Noi. Acolo-s fiarele. Macar Simsonul sa-l fac. --- Mesaj completat în 26 Feb 2008 21:35 ------------- Io zic sa va faceti timp, ca m-a avertizat ca ma aduce chiar si intre patru scanduri, daca doxiciclina nu ma va face bine.. Bre, io zic sa te faci bine ca bataia ta nu o mananca nimeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 (editat) P.S. o casca de vanzare? mai rezon, asa? are un amic al meu casca de vanzare, sta pe-aici prin zona (Timisoara/Romancierilor). zicea ceva de vreo 4-500 ron, dar nu l-am intrebat detalii ca nu ma interesa. daca vrei sa aflu mai multe, da-mi de veste. <small>--- Mesaj completat în 27 Feb 2008 07:49 -------------</small><br/> iti vreau binele, vezi hmmm... mare atentie, vorba cuiva de pe-aci de pe forum: toti iti vor binele, ai grija sa nu ramai fara el! ps: just joking! <small>--- Mesaj completat în 27 Feb 2008 07:52 -------------</small><br/> Stiu.. ieri a fost un suare de-ti venea sa-ti bati copiii.. si io boleam in casa.. N-am dormit de sambata, n-am mancat de sambata, am stat numai pe pastile, ceaiuri etc etc.. da' macar ti-ai instalat freza pe bigudiuri? --- Mesaj completat în 27 Feb 2008 07:53 ------------- pune bre pe michael flatley Editat Februarie 27, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 cand dam un wheelie sesion prin cartier ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Urmatoarea intalnire a Militariului are loc sambata, 1 martie, in Iron City (a.k.a. Paw). Like ev'rybody, like 21.00. Sa nu dea hala cu cornite si codita sa lipsiti. Care este. cre'ca ne-a vizitat deja ala cu cornite si ne-a schimbat programul de sambata seara... cred ca nu putem ramane pana la ora 21... avem un sarbatorit pe care va trebui sa-l sarba(u)torim in balotesti. in compensatie, propun intalnire de cartier tot sambata, mai devreme, care ar fi frumos sa se lase si cu plimbare... prin jurul blocului sau prin jurul cartierului sau prin jurul bucurestiului. sambata, orele 14, intrarea in politehnica sau in parcarea SIR sau in fatza la DreamPizza (care este vis-a-vis de SIR, langa megaimage). hai cu propuneri, sariti cu idei, pareri si ce mai dispuneti in dotare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 da' macar ti-ai instalat freza pe bigudiuri? Nu, ca nu se potriveau bigudelele cu lenjeria de la pat si cu poseta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 in politehnica :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 27, 2008 Autor Share Postat Februarie 27, 2008 Io nu pot, jonlup, bicoz la ora aia car molozul din balcon. Uite, daca vreti, am fo 25 de saci de moloz, subiectul expulzarii din domiciliu, dupa reamenajare. Tre coborati de la 4 si urcati in duba. Faceti numai fibra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 hai ma... nimeni azi la arc nu-mi dati si mie motiv sa ies din casa calare:D ? pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate