Just_John Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 care ati furat a 25-a ora din zi? ca am mare nevoie de ea... cre'ca-mi duc mobrele la munca, poate asa am mai mult timp de ele... Decaveule, am gasit o poxa care invata pozacii incepatori anumite aspecte si functii ale photographiei.. iaca: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Decaveule, am gasit o poxa care invata pozacii incepatori anumite aspecte si functii ale photographiei.. iaca: da de ce la Flash e lumina dintr-o parte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Decaveule, am gasit o poxa care invata pozacii incepatori anumite aspecte si functii ale photographiei.. iaca: E da bine!! Multzam fain bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 da de ce la Flash e lumina dintr-o parte ? Asta nu iegzplica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 da de ce la Flash e lumina dintr-o parte ? A uitat ve'oza aprinsa...?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Propun o intalnire la albastra azi la 20?Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Merge eu as venii dar fara motor ca sa pot bea si eu cva calumea, si cred ca ajung pe la 21 si cva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 caut pe cineva serios kre sa imi aduca un motor din italia din anunturile d p moto.it un suzuki gsr600 sau kawasaki er6n Septimiu 0752447970 sau ID: septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Vorbeste cu boris el si-a luat de acolo.Cineva i la adus.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 caut pe cineva serios kre sa imi aduca un motor din italia din anunturile d p moto.itun suzuki gsr600 sau kawasaki er6n Septimiu 0752447970 sau ID: septimiu_21 vorbeste cu AEX, de-aici de pe topic. daca vrei, iti dau mai multe info pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Vad ca nu vrea nimeni la terasa asa ca anulez ceva la ce nu s-a inscris nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 daca aveti nr de tel, id-uri dati-mi mrc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Vad ca nu vrea nimeni la terasa asa ca anulez ceva la ce nu s-a inscris nimeni... eu as fi mers.......dar avem telefoane prietene!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 sal la toata lumea! scz ca nu am timp sa mai ies dar sper sa ne vd curind! vad ca nu va plictisiti.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 sal la toata lumea! scz ca nu am timp sa mai ies dar sper sa ne vd curind! vad ca nu va plictisiti.......... bogdane...stai linistit te asteptam...cu interes....la noi e fun rau....telenovele multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Nu aveti somn la ora asta ? Yo sunt rupt de somn,Gata loging out nb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 'neata bah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Neatza! Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 RE DE RE ps : borris is here ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Neatza! Boriss...TE IUBIM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Buna dimineata la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 scularea bei !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Neatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Scularea ( Opppss !Pardon ! Trezireaaa s-a dat la ora 7 ! Neatza tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate