mandibula Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Mai stiti vreun service moto in afara de cel kre era langa BGS si care s`a mutat pe Viilor?Vreau sa`mi schimb urgent semeringul de pe furca fata mama .... ia uite ca traieste ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 este stabilita vreo ora ptr Poli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 este stabilita vreo ora ptr Poli [/quot Pana la urma Apasu" sau Poli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 nu stiu , eu o sa trec pe la 20-20.30 prin Poli si dupa pe la apas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Na' seara, tovarasi! Am reusit sa intru si eu putin sa vad ce mai faceti In curand o intind spre casa si sper sa fie cineva ca n-am chei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Na' seara, tovarasi! Am reusit sa intru si eu putin sa vad ce mai faceti In curand o intind spre casa si sper sa fie cineva ca n-am chei E vorba de casa altuia/alteia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 am trecut si eu prin poli pe la 21:00 am stat pana la si 20 si nimic ! Am plecat acasa dupa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 A ramas batut in cuie, intre 2 si 10 august sunt plecata din tzara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Salutare lume, m-am intors si eu din drumetiile moldave. Vad ca inca dormiti dupa Ciolpani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Buna dimineatza! Numai eu m am trezit? Buna dimineatza! Numai eu m am trezit? A, nu numai eu! Mai sunt si 1 Guests and 2 Anonymous Users! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Buna dimineatza! Numai eu m am trezit? A, nu numai eu! Mai sunt si 1 Guests and 2 Anonymous Users! Zero ghieshti si trei anon.. 'Na seara prieteeeeeeeeni!! 'Na seara Budapesta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Zero ghieshti si trei anon.. 'Na seara prieteeeeeeeeni!! 'Na seara Budapesta!! Pffffuuu, a fugit 1 ghiesht! ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 'neatza dragutzilor nu mai dormitzi atat in front........ bbl pe unde umblashi bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Pffffuuu, a fugit 1 ghiesht! ))))))) Repede, fugi dupa el, ca-l prinzi la cotitura!! bbl pe unde umblashi bre? Fu in dumetiile moldave.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 am gasit garaj, zona piata gorjului. PE mine ma costa 50$ ca sunt singur. Daca mai vine inca un motor se mai pun 25$ si suma totala bineinteles se imparte Cine e interesat, lasa-ti un PM. Aveti si poza cu zona mai exacta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 Good morning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 neatza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 mama .... ia uite ca traieste ! Traieste...traieste... Daca nu ne incrucisam traseele...cu Jordy m`am mai intalnit odata in trafic p la Natiunile Unite, la Ciolpani am ajuns sambata seara dupa c ati plecat voi, cu Shinu nu prea ieseati... Azi intentionez sa ma indrept spre Bacau pentru niste treburi dupa care ies din tara si revin luna viitoare....asa k nu va faceti griji ...i will survive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 re ol ! sau good morning VIETNAM !!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Traieste...traieste...Daca nu ne incrucisam traseele...cu Jordy m`am mai intalnit odata in trafic p la Natiunile Unite, la Ciolpani am ajuns sambata seara dupa c ati plecat voi, cu Shinu nu prea ieseati... Azi intentionez sa ma indrept spre Bacau pentru niste treburi dupa care ies din tara si revin luna viitoare....asa k nu va faceti griji ...i will survive da unde pleci bre??? in tarile calde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 da unde pleci bre??? in tarile calde? Budva, Muntenegru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 neata.si eu tot din militari mai exact pe la lujerului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 care are chef de aqua land maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 care are chef de aqua land maine? .........faci misto de mine, nici nu mai pot respira de atata hartogaraie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 welcome, treefoo! cosmine, te scuip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate