cosmin_sn Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 prodigy ce sunt alea gagici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Gagica e tipa aia de consuma mai mult ca vtr-ul lui Carja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) Gagica e tipa aia de consuma mai mult ca vtr-ul lui Carja... re ol Editat Iulie 25, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 chestia aia de la bikers-ul din otopeni din cate am aflat eu s-a amanat...sry prodigy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Party cu gagik diseara la bikers otopeni...mergem???? VREMEA STRICA PLOILIII ... BIKE WASH SE AMANA PE 01 AUGUST 2008 ora 17.00 Sorry!!!... Se prelungeste asteptarea, dar cu SIGURANTA merita...sa fie mai fierbinte!!! Pe curand! Asa au zis baietii de la Bikers. Sorry mr. prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 ne vedem la 20 la cearceafuri? Vin si eu, daca mai gasesc pe cineva pe 21:45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 Legat de subiectul Biker's: Poate ploua atunci... Ba, si doar le-am spus ca ploua... Am avut gura aurita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) de ce a inventat Dumnezeu blonda?Simplu.Oaia nu era in stare sa aduca o cutie de bere din frigider.Da cum de a inventat Dumnezeu bruneta?Si mai simplu nici blonda nu era in stare sa o aduca! Editat Iulie 25, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) de ce a inventat Dumnezeu blonda?Simplu.Oaia nu era in stare sa aduca o cutie de bere din frigider.Da cum de a inventat Dumnezeu bruneta?Si mai simplu nici blonda nu era in stare sa o aduca! Gata splaiul? Buburuza here ) Editat Iulie 25, 2008 de Choparica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Dar cu motorul se mai plimba careva? cel mai des aud de iesiri la terase, la gratare, la table, la mare cu masina...etc. Cand va aud si pe voi ca vreti sa mergem pur si simplu la plimbare cu motoarele ?!? Ca de ex. sa facem o cheia, o poiana, valea siriului, transfagarasanul, sighisoara, la bulgari... sunt atatea trasee minunate.. pur si simplu din placerea de a ne plimba cu motorul !! O sa propun eu Cheia la primul salariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 O sa propun eu Cheia la primul salariu Si ala-i la iarna Da un bip cand iesi la oplimbare, e cam boring solo. Valabil pentru everybadea, ca tot mi-e dor de voi. Azi o fo misto da' cam scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 Azi o fo misto da' cam scurt Cu timpul, o sa vezi ca nici macar performanta asta n-o sa-ti mai iasa. Da' te iarta shina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Kali, l-am cunoscut pe misteriosul choparica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Gata splaiul? Buburuza here ) dap. era noapte, si pe mine nu ma ajuta ochii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 Kali, l-am cunoscut pe misteriosul choparica! Si cum a fost? Choparica, te iubesc, iti rup capu' daca te prind cu alta Si fug cu baietzelul in lume, ca si-asa Borris nu ma iubeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Da un bip cand iesi la oplimbare, e cam boring solo. Valabil pentru everybadea, ca tot mi-e dor de voi. Azi o fo misto da' cam scurt A fost misto. Am reusit si eu sa ma tin dupa voi.. n-ati stat dupa mine prea mult, nu ? Pe data viitoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 tre' sa fac electrica la mobra.... si mi-e leneeeee!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 CAre mai sunteti prin buc??? sa facem un raid....cu moto:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Eu + inca un GSR probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 hello little boys und girlz, me is back de unde se poarta echipament, in ungaria cel putin f bine echipati, voi ce mai faceti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Si cum a fost? Choparica, te iubesc, iti rup capu' daca te prind cu alta Si fug cu baietzelul in lume, ca si-asa Borris nu ma iubeste Cioparica sa sti ca a umblat cu toate fufele din Vama,bine ca a fost baietzelul sa-l mai struneasca.Daca vrei sa-i rupi capul nu e combinatie,sa-i faci ceva la nas sa nu mai sforaie in halul ala ar fi interesant ca se misca cu tot cu patu....inainte.... inapoi.......Iti confirm ca Borisake nu te iubeste,ramane solutia sa fugi cu mine in lume,dar nu merg decat daca luam si frigiderul pe motor...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 27, 2008 Autor Share Postat Iulie 27, 2008 (editat) ramane solutia sa fugi cu mine in lume,dar nu merg decat daca luam si frigiderul pe motor...... Te referi la fosta ta amanta? Imi pare rau, nu am atas Edit: si nici prelungitor Daca aveam prelungitor... ehei!.. Editat Iulie 27, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 CAre mai sunteti prin buc??? sa facem un raid....cu moto:) Cosmine, am auzit ca hingheresti copiii in loc s-o lasi mai moale sa-i protejezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Te referi la fosta ta amanta? Imi pare rau, nu am atas Edit: si nici prelungitor Daca aveam prelungitor... ehei!.. va facetzi de cap? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Te referi la fosta ta amanta? Imi pare rau, nu am atas Edit: si nici prelungitor Daca aveam prelungitor... ehei!.. Curent nu ne trebuie ca ne trage el pe noi .Ma gandesc sa merg fara casca sa strang mai mult curent in oase poate il export pe undeva...dar pt asta imi trebuie un bransament.... Avem 400 de pagini..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate